MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 LathspeLL said: AHahahah beni çözmüşsün, ama aura var o takımda. Ammo olduğu zaman çökmüyorum, gazı veriyor derinden. Ammo kolay ya, herhangi bir tartışmaya sürükle zaten logic hatası verecektir, bunu ortaya döktügünde de sinirlenir, domino gibi yıkılır takım. Yigit desen, kötüsün dersin sinirlenir. Cthulhu UR MOM LOL de çıktı işte. Sana zaten pizza söylicem yemek sepetinden, gg'sin erhan kuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ahaha adam beni kadroya koymamış ahahahahahahahahahahahahahahahahahaHAHAHAHHAHAHA SİNİRLERİM BOZULDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 İyi de sen o kadar kötü değilsin ki. Anlamayanlar için olay; Bana en tırtoları veriyorsunuz, iyilerinizi dövüyorum. Holy'nin teklifi buydu yani. Sen ve zaugna oynayabiliyorsunuz. Loxias 7 IQ'lu, viyetnamlı bir fahişe gibi oynuyor. Olay bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kadroya koyulmadıkları için üzülenler, ortalama birer oyuncu olduğunuz için sevinebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Kaybeden karsı takıma bunu hazırlasın, buluşma yapalım. http://www.youtube.com/watch?v=yttA7YkWdr0&feature=topvideos_entertainment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 MADBOY said: Ammo kolay ya, herhangi bir tartışmaya sürükle zaten logic hatası verecektir karı gibi konuşup liseli seviyesindekilere yetemiyorum doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Easy mode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 MADBOY said: Loxias 7 IQ'lu, viyetnamlı bir fahişe gibi oynuyor. Olay bu yani. son devrilişinden sonra nasıl da rage olmuş gariban sümüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Takım içinde anlaşmazlıklar başgöstermeye başlamıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 rem bile dağıldı abi. bu aralar efsaneler teker teker dağılıyor =( sıradaki kim olacak merak konusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Abi gıcır gıcır monitorumde arıza var. Pazartesiye kadar iptal lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Pazartesiye kadar dönmüyorum, garanti oldu. Red ve Harir bu süreçte oyunu ögrensinler, geldigimde sınav yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Holy: olm o takımlar ile kazanırsanız, Holy: bilgisayar oyunlarını bırakırım Holy: hello kitty online falan oynarım |FH| Xunn: Screened It's on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0Evdk7U0Or8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 takıma satış yapmayın, ölürsünüz temalı videomuz geliyor: http://www.youtube.com/watch?v=OAFXyMy8v9w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Bu tip serverlarda oynamaktan zevk alan deli gibi insan var ya. Biraz takıldım bir ara da saçmalık ötesi modlar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bridge'de böylesine iyi oynayan bir adamın o son yaptığı noobluk gözden kaçmadı. Ne bakıyosun boomer'a salak vursana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Adam arkasına dönüp 1 kere bile bakmadı takıma. ( Arada 2 kere döndü zombileri öldürmek için ) Ayrıca o tankta , hunterda tam malmış ne diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abi o iyi oynamak mı ya sfsfs 1 tane bile atak yemedi dumduz koştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 işte holyden iyidir anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ulan o tankın yumruğu ile yukarı çıkmayı hanginiz akıl eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Abi laf attıgınız adam criken, gaming videoların kralı sanırım şu an, en eglenceli gameplay videoları onun. Tamamen kötü oynuyor. Çok kötü, çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 spider-hunter: http://i.imgur.com/uXQni.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 oha holye ne oldu lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 holyi benim fikrime katılmadıgı için banlattım.o adam kötü oynuyor işte.iyi dedi banlandı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar