Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ahahah roşeli silktimde koptum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 adam direk taze kan tam bir liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 amma dövdük ya pffft o kadar da avans verdim halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 İki takımın da can çekişmesine, düşüp kalkmasına bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 jahrein bu arada bekar falan mı yaşıosun ya bizim ev 100 metre kare şöyle koydum biçtim zaaaaaa diye bağırmak istiyorum ama ufacık evde millet uyanıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Jahrein'in dna'sı direk lise, umarsızca bagırır camide bile abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ahahaha aynen hiç umrumda olmaz. yok almanya'dayım zaten dediğimi anlamıyolar bi de apartmanda kimse kapımı çalıp rerörö diyemez ev arkadaşı da ilişmez kafa rahat chargerla safe house'a girip yırmıkla 2 kişiyi öldürmem buydu en kral hareket can you top that? uh-huh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bi de red falan çok utangaç lan. adam "uzun cümle kurmak istemiyorum" diyor ve team chatten yazıyor :? max hunter abi nasıl abi caki bu yani adamın dudaklarından süzülebilenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abi cogunlukla konusmadan önce tuşa basma alıskanlıgım olmadıgı için konuştuktan sonra tuşa basıyorum sdfsdfs.butun konusmalarım kendime kalıyor baskonuş kültürüm yok. bu yuzden uzun cümlelere girmiyorum.baya kahkaha atıyorum falan ama o ara tuşa bas falan olmuyor.kısa cümleleri bitirim uzunlara geçicem ztn mikrofonlu 6. 7. oyunum falan ondan yani ama senle aynı takımdayken konuscam.o böyle inanmış sesle roşeli s***m diye konusmanda baya yarıldım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abi orda bi sessizlik oldu zaten. ben ne dedim diye sessizleştim lyv'in kahkahasıyla tamam sorun yok heralde deidm aşsldkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ögrenci evi faktörü tabi sdfsd 2005 2006 yılında falan olaydık enteresan anlar yaşanabilirdi ama işte annemle birlikte yaşıyorum.bide eskisi gibi hayvanlıkar yapamıyorum rahat rahat.istanbul beyfendisiyiz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 harir kadar g.tu kalkik oyuncu gormedim lan. adam hangi takimda, hangi oyunda olursa olsun ezdim diyor. previously on l4d2 diye bakinca herif ya jockey ile gezdiriliyor, ya hunter olmus havada oluyor. sisik herif. simdi buzlu nestea coolum ile sahil keyfime donuyorum. so long gay boys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ben dün ilk kez patilerle oynamış biri olarak şunu diyebilirim. harir tırt ben infected iken spawn tutan bi kaç adam vardı xunn holy lath diğerleri benim takımda olduğundan bilmiyorum tutuyolar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 -Deno- said: harir kadar g.tu kalkik oyuncu gormedim lan. adam hangi takimda, hangi oyunda olursa olsun ezdim diyor. previously on l4d2 diye bakinca herif ya jockey ile gezdiriliyor, ya hunter olmus havada oluyor. sisik herif. simdi buzlu nestea coolum ile sahil keyfime donuyorum. so long gay boys. ben önden gidip william wallaceçılık oynadım ona rağmen takımdan küfür eden olmadı, harir de bizdeydi o sırada bence hepsi çok süper çocuklar diye düşünüyorum ben o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ayni kadro bu gece de gelsin gencler cok iyiydi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 -Deno- said: harir kadar g.tu kalkik oyuncu gormedim lan. adam hangi takimda, hangi oyunda olursa olsun ezdim diyor. previously on l4d2 diye bakinca herif ya jockey ile gezdiriliyor, ya hunter olmus havada oluyor. sisik herif. simdi buzlu nestea coolum ile sahil keyfime donuyorum. so long gay boys. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bu sefer mikrofonlu olucam gençler ayık olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 haririn bi kere düzgün chargeladdıgını görmedim lan kısa mesafeden chargelıyor bide ona ragmen ya direk ya duvar hep ölüyor artık böyle saçma sapan ölen infected görürsem aha harir diyorum sdfdsf e elbet 15 ataktan 1-2 tanesi iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Charger çok kriter değil ya. En kral adam bile charge missliyor bazen (ben mesela). Dün Xunn'un kolunun altından geçtim evin camında ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ahaha oyunları sat sonra bize nub de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abi o içinden geçmeyi demiyorum ya banada hep oluyor ama haririn acaip yerlerden cıkıp chargelaması ve ölmesi hep aynı ezberledim sdfds adam tam bir ölü sevici ama takımındaki diğer 3 kişi oyunu bitirme aşamasına getiriyor.hunterla falan yerdeki adama atlıyor dmg puanı kasıyor sonra ezdim diyor kabul et harir çözdüm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ahaha adama bak bana sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bizi kandırmana izin vermicem harir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 chargerın olayı sırf charge değil ki. charge beceremeyince klavye mouse bırakıyosunuz siz. en tank infected bi kere. dön sağ tuşla tokatla. chapter bitirttirmedim ben bu şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 lan iyiki 2 tokat attın ondan önce benim bowling yaptıgım chargerı nasıl unuttunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar