-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 tyseaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrraahhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 deniz vaktimizi çalma artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Left 4 Dead 2 komik videoları kültürünüz yok. Garys Mode ile yapılan efsane L4D videolarını tanıma kültürünüz yok. Do not touch coach burger kısa filmini tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, komik video çeşitliliğine hazır değilsiniz. 'Vaktimiz kıymetli bizim' diyeniz de tatava. L4D'deki maplerin her yerini bilirim diyo, ara sokakta bir esnaf tankına uğramamıştır mesela. Duyulmuş tankların hikayelerini bilir, iki tane hunter en fazla görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 deniz neden online değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ilk video o kadar kötüydü ki ikinciyi açmadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Lyvanna_Dolores said: deniz neden online değilsin bugün stajımın son günü, stajdayım o/ ya videolardan ilkini koymayacaktım aslında, dikkat ettiyseniz orada bir güncelleme var. birinciyi silip ikinciyi koyacaktım, fakat birinciyi silmeyi unutup akabinine ikinciyi de koyunca, ikinciyi koyduktan sonra da birinciyi silmek için güncelleme vakti geçince, birinciyi KALDIRAMAYINCA ONDAN SONRA İKİNCİYİ KOYUNCA.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Adam şoka girdi koşun koşun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bu akşam deus ex e başlarım, ama çok ısrar ederseniz gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 -Deno- said: Lyvanna_Dolores said: deniz neden online değilsin bugün stajımın son günü, stajdayım o/ o o zaman pek yakında............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bu aksam ben de deus ex oynucam. Istediginiz kadar israr edin, gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 paramı ninca törtılzlara harcadım. deus ex oynamıcam. dürtün gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 yalnız ben de deus ex oynicam ya. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 -Deno- said: ama bizim ilk glory'miz kadar değildir be. Xunn said: Yok o kadar değildi, hele charge kısmındaki gaz yoktu çünkü hayvan gibi spikelargiriyordu, oynatmadı yani. Herkes lagda kılıc spamleyerek ilerledigi için Erhan hayvani canı 40ın altına düşürdü farkında olmadan sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ne zevkliydi lan niye yenildik anlamadım ama sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ahahah evet zevkli oyun oldu, Chaz'la rakip olmaya bayılıyorum ben :P Harir ve Nord'un doğaçlama atakları fark yarattı resmen. Taktikleri azalttık zaten 3. chapter'da baktım adamlar gayet güzel ayarlıyorlar zamanlamayı falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 zaugun arkadaşıda yeni oynadıgından baya güldük ama ya sdfs chazın duvarı kıramaması filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ben hala 8 kişi survivor oynadığımız yerde kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 -Deno- said: ben hala 8 kişi survivor oynadığımız yerde kaldım. Baya iyiydi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Çünküüü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 şu an oynayan o 8 kişinin hepsi gay. nefret ediyorum hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 çok eğlendim su son oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 mütavazi kadromuzla dırim timi ezdik adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 dreamteam dediğin sarhoş takımdı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ben yoktum ortalık nublara kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar