Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 çogsperdik yav ben baya eğlendim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bi de biz takım olarak çok güzel konuştuk, muhabbetimiz de çok iyiydi. ahmet olmasa daha iyi olurdu. resmen chaz oldu bugün ahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Holy said: bi de biz takım olarak çok güzel konuştuk, muhabbetimiz de çok iyiydi. ahmet olmasa daha iyi olurdu. resmen chaz oldu bugün ahmet whaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 takımdan bağımsız biraz ondan öyle dedim ehaha yoksa severim seni chaz biliyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Holy said: Xenocide said: asdas vazgeçtim, çocukça geldiözel mesaj geldi bile bebeyims ;) boşalıyorsan'ı vurgulamış bu! tabi zaten ben de onun için yazmıştım. http://1.bp.blogspot.com/_l2VT7bYUEaY/TIMoCOWJqUI/AAAAAAAAFh0/dS90pI0a73Q/s1600/your-face-when-you-saw-what-i-did-there.jpg öff alıntı yapınca özel mesaj gelmesi olayı... ownaj :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Holy said: bi de biz takım olarak çok güzel konuştuk, muhabbetimiz de çok iyiydi. ahmet olmasa daha iyi olurdu. resmen chaz oldu bugün ahmet Kusura bakmayın ya evde değilim, çok korkunc bir pcdeyim, ne mic var ne konsantrasyon. Yarın taylandayım, cumartesiye kadar eve dönmüş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hellm deep her lotr seven l4d2cinin oynaması gereken bi harita ya. çok iyi yapmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Akşama FoxHound birleşsin, oyun atacakmışsınız. Liquid Xunn commands it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Biz Foxhound'u sırf maksat arkadaşlar bölünsün, patiler kutuplaşsın diye kurduk. Yoksa hiç böyle yalnız kalınca araya başka adam girmeden clancı bebeleri dövelim diye değil. Sonra lyvanna lath falan aglamasın, net olsun diye not düşüyorum kafanız karısmasın. Tey allahım ya. /x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bu sene steam gg mezun olmam lazım yavaştan jübileyi yapıyorum eskiler toplansın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 CthuLhu said: hellm deep her lotr seven l4d2cinin oynaması gereken bi harita ya. çok iyi yapmış adamlar Öyle bir haritamı var?! Görmem lazım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 http://www.l4dmaps.com/details.php?file=7302 indirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 geçen oynadık revayla şarkı girdi aklımızı yidik mükemmel <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Reva Foxhound üyesi. Yasakladık başkasıyla oynayamıyorlar. Böldük. Daha egleneyim ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 versus oynamadık. versus oynasak şansım olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 İndirin diyorsunuz da? 323423 tane map indirdim daha birini açıp oynayamadık. İlla ki birilerinde olmuyor. HDD doldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Lyvanna_Dolores said: versus oynamadık. versus oynasak şansım olmazdı. Bi sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 jonq said: İndirin diyorsunuz da? 323423 tane map indirdim daha birini açıp oynayamadık. İlla ki birilerinde olmuyor. HDD doldu :P bu survival zaten, 4 kişilik. ben fast ammo indirdik dün mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 güzel streak yakaladım, bugün de devam ettirmek isterim karşıma çıkanları ezerek. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 millet elinde l4d2 backupı olan var mı? 2 disk içindeki .sis .sim dosyaları lazım... toplasan 1mb etmiyor zaten. kotalı netteyim, indiremiyorum delirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 CthuLhu said: bu survival zaten, 4 kişilik. ben fast ammo indirdik dün mesela sonra ammoyu sattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bebeğim 54 dakka oynadık 30. dakkada adama çık mı diyek, ayıbediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 dün gelmedin bu akşam gel döndürelim bri oyun beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 2 gündür gezmelerdeyim. cumartesi gece 12de geldim de siz yatmıştınız holy'i mükemmel oyuncularla tanıştırıp son chapter'da yenilme zevkini yaşattırdım ^^ bu akşam gelirim hasret gideririz, zoey sensin ama bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar