Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Gereksiz atari bilmem de, keyif icin cikmak olayi direk ayip yani. Ani isiniz olur cikarsiniz, bugun size yarin bize de hicbir sebep yokken cikmak nedir? Sabah konustuk ahmetle "aksam bi oyun atalim artik" diye, erken yatmamiz gerekiyo vaktimiz yok zaten, boyle olunca iyice tatsiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 EmreVeryMuch said: Bir daha puanda geri kalınca şekeri elinden alınmış gibi çıkacak arkadaşlar hiç zahmet edip girmesinler oyuna. Adam bulunur herbirinizin yerine de, ortasında oyunu yamultup öldürüyorsunuz. Herkesin keyfini kaçırıyorsunuz, işiniz varsa yada oynamak istemiyorsanız oynamayın, kimse sizi zorla tutmuyor. Giriyorsanız adam gibi bitirin. /xunn concede cekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Lyvanna_Dolores said: ne gereksiz atar. bi de lathla adam bulmaya çabalıyoruz hani. Ne boş comeback. Senin misafirin geldi çıktın, kimsenin sana lafı yok. Hemen butthurt'ü üzerine almışsın. Ardına adam da cagırmadı ayrıca, "Bana da adam cagırın ben padişahın sol taşşagıyım." Adam iki chapter kötü geçerse çıkıyor, bu oyun 8 kişilik bir oyun. Diger herkesi magdur durumda bırakıyorsun. 1-2-3 değil bu ayrıca yani. Şu açıklamayı yapmam bile bayıyor, o kadar obvious bir saçmalık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Abi karşıya diziliyorsunuz izbandut gibi 4 tane clan tag'lı adam clan tag'ı gördüm mü tüylerim ürperiyor zaten, son zamanlarda da graverobber'a bağladın hafif, onunda üstüne bizde ki takımda konuşan yok, ben konuşunca aynı enerjide tepki almayınca tamamen bayıyorum. Ek olarak chapter 3 başında 150-900 puanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yine hırs, yine ego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi clan tagı dediğin adamlar bizleriz işte nedir yani dsfk ayrıca zun'un ping 300 350 civarıydı ve adam bildiğin zıplaya zıplaya oynuyordu-oynayamıyordu. ayrıca eregorn'u getirdik size lyv çıktıktan sonra, adamı dün görmediniz mi olum hayvan gibi oynuyo işte (iyi gaz verdim ona da he sfd) gayet gideri olacaktı o oyunun sen çıkmasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ben olsaydım ezerdik ama maçı izliyordum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 LathspeLL said: Abi karşıya diziliyorsunuz izbandut gibi 4 tane clan tag'lı adam clan tag'ı gördüm mü tüylerim ürperiyor zaten, son zamanlarda da graverobber'a bağladın hafif, onunda üstüne bizde ki takımda konuşan yok, ben konuşunca aynı enerjide tepki almayınca tamamen bayıyorum. Ek olarak chapter 3 başında 150-900 puanlar Mic yok, 1 gb ramli makinada 350 ms'le oynuyorum, bırak infected zombi kesemiyorum. Clan tagı kafalarına sadece geyigine girdik abi, işin roleplayindeyiz ve hepimiz zaten geyik oynuyoruz. Ve takımları baştan/oyunun ortasında dengeleriz dengesizse, "rörörö clan maçı yapıcaz rö" diye dizilmişiz gibi konusuyorsun. Diyelim ki öyle, hem kendi takımını hem bizi boş yere oyalıyorsun. Abi haklısın duymayı beklemiyorum, yapma, yapacagın zamanda gelme diyorum. Kimse dargın falan değil, sadece yapmayın, bu kadar. Yarın görüşürüz. ZaugnaKhaldun said: yine hırs, yine ego. işte 3 dolarlık yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ayrıca lath senin mikrofon performansını herkesten bekleme ya ben yeni mic alınca söyliceğim en fazla şey hunter aldı smoker kaptı misal sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 olum niye ya konuştukça para mı yazıyo anasını satim, konuşun lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bana yönelik mi konuşuldu anlayamadım ama aylardır görmediğim kuzen ve yıllardır görmediğim arkadaş kapıda belirdi, "durun oyun oynuyorum" diyebileceğim bir durum yoktu kalkıp beni görmeye gelmişlerken. puan derdim olsa remake filan derim en fazla. yanlış anladıysam kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Yok sana değil sam, biz çıktık sonra, bize yani sdfs. Geçende bize yapıldı chapter 2'de quit. Olur böyle vakalar. abi artık belli adamlar var, onlarla aynı takımda olmayınca bayıyorum, neden? Konuşmuyor kimse. Tepem atıyor benim. Şurda Deno ve Ammo en konuşkan adam. Sam'de konuşuyor ama onun seste heyecan yok sdfsd. Fastreload, ammo, chaz falan bir araya gelirsek konuşuyoruz. Matematik problemi gibi oldu takımda konuşma kodu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ben de arada konuşuyorum beni de aranıza alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ben baya gevezeyim ama pati oyunlarına gelmedim daha hiç. kaçırdım bi kaç defa gördüm +1 lerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 aslında çançan konuşurum ben de, kafanız şişicek diye tutuyorum kendimi. yumrukları çekmem madem bir dahaya. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ya ben konuşursam devamlı kufur edicem. ibne smoker yavşak hunter diye ondan mic bozuk cıkıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 EmreVeryMuch said: Lyvanna_Dolores said: ne gereksiz atar. bi de lathla adam bulmaya çabalıyoruz hani. Ne boş comeback. Senin misafirin geldi çıktın, kimsenin sana lafı yok. Hemen butthurt'ü üzerine almışsın. Ardına adam da cagırmadı ayrıca, "Bana da adam cagırın ben padişahın sol taşşagıyım." Adam iki chapter kötü geçerse çıkıyor, bu oyun 8 kişilik bir oyun. Diger herkesi magdur durumda bırakıyorsun. 1-2-3 değil bu ayrıca yani. Şu açıklamayı yapmam bile bayıyor, o kadar obvious bir saçmalık ki. http://i.imgur.com/AEdCi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Abi eve misafirlik bilgisayar alın 2-3 tane. Gelenlere ikram edin bundan böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 var ki dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Lyvanna_Dolores said: http://i.imgur.com/AEdCi.jpg sdf, çekil aradan kadın. Sam'e de lafım yok zaten, özellikle lath'a ve yapan bazı arkadaslara genel olarak söyledim. Yapmayın çocuklar keyfimiz kaçmasın. Konuşulmasını isteyen adam konusacak, takımımı da zaten eglenceli adamlarla kuruyorum ki oyun sırasında gülerken azıcık altıma kaçırayım, değsin. epi, reva, xeno akıyoruz zaten, bromance zirvesi oldu takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ZaugnaKhaldun said: yine hırs, yine ego. abi mumkunse 1 yil onceki l4d kafasina donun. o zamanlar cok guzeldi keza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ha bide kusura bakmayin 2 gundur cagiriyorsunuz beni de disardaydim hep, steamde acik kalmis. simdi de yeni geldim eve zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bir ara geleyim ya rage birikmiş ortamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 senko said: ZaugnaKhaldun said: yine hırs, yine ego. abi mumkunse 1 yil onceki l4d kafasina donun. o zamanlar cok guzeldi keza... +1 bigün nostalji yabalım senkom <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 evet ya eglenceli maçlar dönsün kupa vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar