Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

bu aralar charger ile yakaladığımda ya direkt bir yerden uçuruyorum adamı, ya da missliyip yumrukla giriyorum. garip bir şekilde adamları yakaladığımdan emin olduğum yerlerde bir şekilde tutmuyor. hani kıç kadar koridor, dümdüz üzerlerine koşuyorum survivorların, adamlar başka yöne bakıyorlar, hala duvara vuruyor (içlerinden geçiyor yani)

burada artistlik de yapmayın allasen, fastreloader, cthulhu, hadi bir de ammo söylese anlarım da ahmetin red'in falan söylemesine kıçımla gülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

chargerı düzeltseler keşke çok güzel olcak hakkaten.
dün son bölümde chargerla bir adama dümdüz koştum, adamı sağa ittirdi sonra kendi yoluna devam etti. içinden geçme de değil direk ittirdi. "buyur abi sen şurda dur ben karışmayayım" tribi.

işin ilginci, ondan bir önceki bölünde xunn çatılarda koşarken chargerla dalayım dedim, spawn olduktan sonra geri çekildiler pozisyonu değerlendiremedim.
kesin vururlar diye düşünüyordum beni.
çatının diğer tarafından çıktım, birisine charge yaptım. nasılsa vururlar diye direk üstüne değil rasgele bir yere koştum.
bunun sonucunda birisi öldü (nasıl öldü halen bilmiyorum) diğeri de charger tarafından kapıldı yerde perişan edildi vs.

yani ne kadar iyi ayarlarsan ayarla random bir iş chargerla tutmak.

ya da 2-3 ping farkı bu kadar farkediyorsa o da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

CthuLhu said:

deno'yu bu büyüklerine saygıdan dolayı çok seviyorum ^^

tamam abartma lan sende lol

bone, dediğinin aynısı oluyor bende de resmen. chargelıyorsun, resmen otuzbirci koluyla kenara alıyor chargeladığın adamı, gidiyor duvara vuruyor. hep değil ama oluyor yani.

Belli oldu nasıl oynadıgınız az önce.
http://i.imgur.com/DcWa5.png
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...