senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Red said: guti kardeşler iyiydiler ya deno ve xunda iş yoktuda. http://i.imgur.com/OCJkZ.jpg Keyfim çok yerinde bir gece oyunu atalım varsa adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Red said: haha öm atmışım guti kardeşler iyiydiler ya deno ve xunda iş yoktuda. lol no. kubat damajda her türlü birinciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 şu denoyu konuşturuyorsunuz ya utanmadan bişey demiyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 niye konuşmıyayım ? arada bir nub lafı çıkıyor, cevabı oyunda veriyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Henüz charger'ının birine dokundugunu görmedim ben. Belki duvara. http://i.imgur.com/Sy8j6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bu aralar charger ile yakaladığımda ya direkt bir yerden uçuruyorum adamı, ya da missliyip yumrukla giriyorum. garip bir şekilde adamları yakaladığımdan emin olduğum yerlerde bir şekilde tutmuyor. hani kıç kadar koridor, dümdüz üzerlerine koşuyorum survivorların, adamlar başka yöne bakıyorlar, hala duvara vuruyor (içlerinden geçiyor yani) burada artistlik de yapmayın allasen, fastreloader, cthulhu, hadi bir de ammo söylese anlarım da ahmetin red'in falan söylemesine kıçımla gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Red direk shit tier oynuyor da, ben baya proyum acemi çavuş. Oyunu ögretiyoruz adam hala bık bık. Ögrense neyse. http://i.imgur.com/pFdKE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 deno'yu bu büyüklerine saygıdan dolayı çok seviyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 chargerı düzeltseler keşke çok güzel olcak hakkaten. dün son bölümde chargerla bir adama dümdüz koştum, adamı sağa ittirdi sonra kendi yoluna devam etti. içinden geçme de değil direk ittirdi. "buyur abi sen şurda dur ben karışmayayım" tribi. işin ilginci, ondan bir önceki bölünde xunn çatılarda koşarken chargerla dalayım dedim, spawn olduktan sonra geri çekildiler pozisyonu değerlendiremedim. kesin vururlar diye düşünüyordum beni. çatının diğer tarafından çıktım, birisine charge yaptım. nasılsa vururlar diye direk üstüne değil rasgele bir yere koştum. bunun sonucunda birisi öldü (nasıl öldü halen bilmiyorum) diğeri de charger tarafından kapıldı yerde perişan edildi vs. yani ne kadar iyi ayarlarsan ayarla random bir iş chargerla tutmak. ya da 2-3 ping farkı bu kadar farkediyorsa o da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 CthuLhu said: deno'yu bu büyüklerine saygıdan dolayı çok seviyorum ^^ tamam abartma lan sende lol bone, dediğinin aynısı oluyor bende de resmen. chargelıyorsun, resmen otuzbirci koluyla kenara alıyor chargeladığın adamı, gidiyor duvara vuruyor. hep değil ama oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ekran kartınızın fizik motoruyla alakalı hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ben nubum abi ztn.tamamen gaz ile oynuyorum.gaza gelince performansım artıyor sdf ama takım böyle umutsuz ise hayattan bezmiş ise bende satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 -Deno- said: CthuLhu said: deno'yu bu büyüklerine saygıdan dolayı çok seviyorum ^^ tamam abartma lan sende lol bone, dediğinin aynısı oluyor bende de resmen. chargelıyorsun, resmen otuzbirci koluyla kenara alıyor chargeladığın adamı, gidiyor duvara vuruyor. hep değil ama oluyor yani. Belli oldu nasıl oynadıgınız az önce. http://i.imgur.com/DcWa5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 chargerda beterin beteri var... http://www.youtube.com/watch?v=1YS0XJCruhQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 of üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Oh artik kimseye kizmasin. Hepimiz biliyorduk zaten sorunlu oldugunu simdi kesinlesti. Fuckin charger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 cthulhu dün bize kızdı chargelayamadık diye. gör bunları be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Sen cidden beceremiyorsun ama >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bende klavyeme haydari döküldüğünden beridir kötü oynuyorum. aslında çok proyum ya. valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Deacon said: Sen cidden beceremiyorsun ama >:D< ahaha canın cehenneme bastardo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 güçlü kuvvetli yemekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Bu aralar teknik sorunlar yüzünden ezemiyorum.Şanslısınız yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Niye iki tane oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 teknik sorunlar nedeniyledir? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Büyü var üstümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar