synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi mm6 cdlerimi buldum yukledim winxp ama calismiyo haliyle, bu moks patch vs falan indirilebilecek ve xpde calisir hale getirecek duzgun linkler atarmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 biz oynadık yaw pati olarak onu xp de. bi ara ctopluca başlamıştık. başlığı var bi yerlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ben Vista'da oynadım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 basligi buldum da, orda bi cozum yok. acmaya calisinca, compatibility varken bile, hicbisey olmuyo. öole bi kararıyo ekran sora desktopa donuyo. siz direk yukleyip girdiniz mi, patch match bisi yapildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ben direk oynadım diye hatırlıyorum ya Ripli bile olabilir oyun, netten çekmiştim. Unzip edip direk başlamış olabilirim ama sesler falan fulldü. Lakin formatta gitti hepsi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Resolution patch falan var mı 7 için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hardware acceleration ı adım adım kapamayı dene synth. bitaneside çalışır sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 halletim yav :D patch indirdim 1.2, ustne bi sacma exe indirmistim, onu koydum, compatibility yi kapattım, bastım girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 mm in 1-6 pack i var yeni sistemler için düzenlenmiş hali, onu alın oynayın, gog.com da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 onu indirmekteyken duzelttim elimdekini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Cokomantis said: bloodlines o kadar iyi miydi yahu? yani ben de beğenmiştim de en iyiler arasına sokmam sanırım. yani top x yaparsam x'e bağlı olarak girer diyim. müthiş bir şehir atmosferi koymuşlar oyuna. diğer oyunlarda şehir tasarımları düz katman üstünde npc konulmuş olarak tasarlanır. bunda ise gerçek bir şehir ortamında dolaşıyormuşsun gibi hissettiriyor. bir tarafa gidiyorsun işeyen sarhoşlar, bir tarafa gidiyorsun cafede yemek yiyen insanlar, bir başka tarafta çılgın gibi danseden gençler... ayrıca mapler kısmen küçük olsa da, sokaklarda dolaşırken binalar, direkler, ışıklandırmalar, sesler hep seni ordaymışçasına hayal etmeni sağlıyor. başlangıçta seçtiğin her karakterin farklı bir etkisi, hissiyatı oluyor. özellikle malkavian ve nosferatularda tamamen farklı bir oynanışın oluyor. bunun dışında, rpg'lerde hep belirli skiller daha ön planda olur. örneğin baldur's gate'de sneaking var ama kullanması pek zevkli değil. alpha protocol sana sneaking yapma imkanı tanıyor ama bu sefer de "bodoslama" dalma imkanı azaltılmış. ya da fallout, science skilli birkaç yer dışında hiç bir anlamı yok. öte yandan bloodlines'ta sırf sneakingle, sırf melee ile, sırf büyü ile ve sırf ranged weapon ile bitirdim ve hepsinden keyif aldım. oyunun karakterleri de çok detaylı hazırlanmış. mesela prince adeta bir tiyatro oynuyormuş gibi konuşuyor. hele o smilin' jack, oyun dünyasının en iyi karakterlerinden biridir bence. dialoglarla çok uğraşmışlar. questler de çok zevkliydi, "git 5 goblin kes gel" gibi şeyler yoktu, kendinizi o şehirde hissettirecek görevler konulmuştu. önemsiz gözüken bazı karakterleri kullanarak questleri daha ilginç kılıyorlardı. felan fıstık, güzel şeyler vardı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 indirdim şimdi oynucam da bu parti seçme ekranında bişey anlamadım keşki hangi skillin ne işe yaradığı kime ne kadar stat veriliceği falan yazsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 gamefaqs.com ve benzeri sitelerdeki faq/walkthrough'lara bakarsan kesin bulursun bi' kamyon bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 13 sayfa boyunca kimse rpg resmi koymamış, alla alla başında eski var diye resim mi bulamadı kimse acaba .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Cocomantis kesin şöyle bir şey koymuştur spoiler'e diye düşündüm. http://www.modelguns-worldwide.com/images/rpg7a.jpg Ters köşe oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 aslında süper mantıklıymış, hatta google'dan "rpg" resmi diye aratınca bunlardan çıktığında "öeh o değil la..." diye "role playing game" diye arattım. uykusuzluk yüzünden kaçırmışım. (bi' de mesajın ilk hali "grafikleri kötü diyedir :D" şeklinde olduğu için beynimin humor kısmını kapatmış bulundum editlerken. açık fikirli olmak lazım. :D) -neyse konu dağılmasın. evet abi o grafikler ne öyle yea, eha -hayır olum asıl o daha iyiydi, hayal gücü bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bu arada açtım m&m 6yı kasabada dolaşırken , o kalabalığın içinde sadece bana saldıran pixel suratlı goblinler tarafından öldürüldüm sonra kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Pixel suratlı goblinler forza. Şimdiki goblinler bi şeye benzemiyo. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 balkabagı suratlı goblin ftw. agactan elma toplasaydın once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 luck için at nallarını da toplucan. senede bir respawn oluyor gibi bişi, bolca coach travel yapıcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 M&M6 muhteşemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bloodlinesın en büyük özelliği questlerin belirli bölümlerine xp ödülleri konulmuştu. böylelikle genel rpglerin aksine npcleri öldürmemenin cezası olmuyordu. rahat rahat ilerleyebiliyordun. bu konuda rpg sayilmasa da stalker da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 LethE said: luck için at nallarını da toplucan. senede bir respawn oluyor gibi bişi, bolca coach travel yapıcan :D luck değil direk 2 skillpoint hhmmpppff esas aylara göre shrinelarda dua edip eşşek gibi stat bonus alınırdı peh peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 http://www.ironworksforum.com/forum/showthread.php?t=28300 negzel oyunları listelemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar