Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 1 http://www.youtube.com/watch?v=Lgw2slDfx9Q&feature=related 2 http://www.youtube.com/watch?v=7f_tEDm5_Oo&annotation_id=annotation_406751&feature=iv 3 http://www.youtube.com/watch?v=lKTdMadoHco&feature=channel ahahha mahvetmis cocugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ahahhaa yazık lan, çocuk büyüdüğünde psikopata bağlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 gerizekalı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 o değilde çocuktaki nasıl bir abi sevgisidir ikinci videonun sonunda şakayı çok iyi kaldırıyor glüyor fln benim böyle abim olsa güven sıfır olur bence abiyi bulup dövelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abi de 14 yasinda felan bi velet ya aynisinin gozluluklusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hhahahhsdd çok iyi ya. yazık çocuğa. abi - kardeş ilişkisini iyi gösteren bi video hakkaten. herif 10 kere aynı numarayı yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 abi 3. vidyodan sonra o abinin katli vaciptir. tez kellesi uçurula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yazık la çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ABİ HAHAJKSHSJKAHASKJD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hahaahahah fena kafa yapıo valla cokcukla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ulan ne kadrdeşler var. ben kendi kardeşime ps3ten kalk desem hade len der bana. kıyamıormda adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Aynen benim kardeşim de hem test çözüp hem msn'de chatleşip hem psp'den müzik dinleyip bir yandan mesaj atarken farmville zıkkımıyla oynuyor mesela, herhangi birisini kapatmasını söylesem hemen harrasa başlar. Büyüdükçe sapıtıyorlar azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kalk deyince kalkmayan kardeş sopalıktır ama bunu abuse eden abi/asla daha da sopalıktır.. ben küçükken muzumu pylaşmadım diye kafamı kültablasıyla yarmıştı ablaceğizim ellerine sağlık oh olmuş bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ne şirin kardeş lan nasıl kıyar adam tombiş sarışın piç abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 arkadaşım bu nebiçim ev pislik içinde bunların anaları babaları yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 abi ayrı vaka çocuk ayrı vaka nası bi ilişkileri var bunların hakikaten, çocuk kaç defa aynı numarayı yiyor, ama her defasında da sözünü dinliyor kapatıyor nası bişeydir bu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 küçükken abisini dünyanın en cool adamı sanan çocuk hastalığı bu. abim yoktu, olanlardan biliyorum hatta şöyle ki ben de onların gazına gelip ayrı ayrı her birinin abisini dünyanın en cool adamı sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 dünyanın en cool adamı sdlkfjksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 BabacumMostors said: ben küçükken muzumu pylaşmadım diye kafamı kültablasıyla yarmıştı ablaceğizim ellerine sağlık oh olmuş bana said: kafamı kültablasıyla yarmıştı said: kafamı kültablasıyla said: kültablasıyla abi sadistmşi ablan kusura bakma ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar