HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Taraf NTV'den özür diledi Taraf ve NTV arasında gerilim yaşanmasına sebep olan ve Merhum BBP lideri Muhsin yazıcıoğlu'nun helikopterininin düşmeden önce NTV'den 139 kez arandığına dair haberde yeni bir gelişme yaşandı. Haberin Devamı..
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bütün gazetelere tam sayfa özür ilanı verebilir mesela
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Antimodes52 said: sir said: ceylan önkol olayını sadece ahmet altan değil, ceylanın ailesi, barolar, stk'lar kısacası kamuoyunun önemli bi kısmı hala takip etmekte. daha geçen gün onlarca insan taksimde eylem yaptı. hepsi de "komik iddialara" inanmış gerzekler olsa gerek, heh. entellektuelligin ve demokratikligin doruk noktasini videoya cekmisler.
balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 HocaEfendi said: Taraf NTV'den özür diledi Taraf ve NTV arasında gerilim yaşanmasına sebep olan ve Merhum BBP lideri Muhsin yazıcıoğlu'nun helikopterininin düşmeden önce NTV'den 139 kez arandığına dair haberde yeni bir gelişme yaşandı. Haberin Devamı.. Her gazetenin yapamayacağı bir şey olduğunu düşünürsek bence bu kadarı bile güzel. Ama yetersiz bence. 2 sayfada bir özür dileriz falan yazabilirler :P
Soris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bu görüntüler bana turuncu devrimleri hatırlattı
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Psychic Sensor varmış binaya gireni kendi safına çekiyomuş ntv birde yuri gibim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 gazetecilik belirli bir zeka seviyesi ister gerisi magazindir
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bu sefer hayali uzmanlarıda asılsız belgeleride saçmalıklarını örtemedi hehe.
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 buna hatalı haber diyen de dahi kasıt ararım ben. bu haber hatalı falan değildir, hatalı haber için mesela denir ki yazıcıoğlu'nun helikopteri istanbul'dan kalkmıştı. bu kasıtlı haberdir, bu hedef göstermektir. bu vakit'in açıkça yaptığı şeyi, genelde tsk'ya yapan taraf'ın şimdi sebebini çözemediğim bir biçimde ntv'ye yapmasıdır.
fenris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 fizban a katılıyorum. altan'ı bozan da, bence bahsettiği gibi "yazı işleri" ndekilerin alaycı tavrı değil,ordakilerin soğukkanlılıklarını koruması oldu. başkası olsa daha beter çıkışırdı; polemik, kavga malzemesi olurdu. kaldı ki zaten her yerde alay ediliyor, bi de orda edilse ne olur :P
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Yasemin Çongar'ın NTV de programdaki konuşmalarını şimdi birde bu şekilde izlemek lazım.
fenris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 "hiç bunları araştırmak aklınıza gelmedi mi?" "biz aklımıza gelenle haber yapmıyoruz!!11!!" hehe :D
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Horizon said: Tarafın başka bir haberinin doğru olduğunu düşünerek yazı yazan bir insan , taraf saçma bir haber yaptığında "militan" olmuş oluyor demek. sir,sam,horizon,sufi vs. ak47 leri alıp militanlık yapıyoruz arkadaşlar. Ona göre sıfat yakıştırın. Kalmadı gerçi yakıştırılan sıfat ama , bulunur yenileri :). yarın öbürgün iddianame yazacak olursak bu isimleride ekleyelim!!111
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ulen yıllarca sizi isveçli bilim adamları diye yediler sesiniz çıkmadı şimdi buna mı laf ediyosunuz =) iki mühendis diycek tabi ne diycek bu devirde ipini koparan mühendis zaten
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ya ingilterede fln böyle haber uyduran gazeteler varmış ya acaba taraf öyle bir politika mı izliyor? tabloid mi diyorlar ne diyorlar bilen birileri açıklasa biraz onların yaptığıyla tarafı karşılaştırsa çok güzel olur.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fizban said: buna hatalı haber diyen de dahi kasıt ararım ben. bu haber hatalı falan değildir, hatalı haber için mesela denir ki yazıcıoğlu'nun helikopteri istanbul'dan kalkmıştı. bu kasıtlı haberdir, bu hedef göstermektir. bu vakit'in açıkça yaptığı şeyi, genelde tsk'ya yapan taraf'ın şimdi sebebini çözemediğim bir biçimde ntv'ye yapmasıdır. kesinlikle katılıyorum.
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Kahkahalar attım şu entrye, paylaşayım dedim hazır haber hala taze iken =) said: Topic: ntv sevdiğim kanal. geçen dersteyken aradılar ders düştü. (padawan, 24.10.2009 02:42)
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 domuz giribi ntvden geldi haberiniz yok.. >.>
Öne çıkan mesajlar