Horizon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Baggio said: O değil de bu sir, Rock, Horizon gibi militanlar nereye kayboldu? Bu ne şimdi ? Cidden yaşın kaç baggio senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 senin yasin kac sincap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Baggio said: O değil de bu sir, Rock, Horizon gibi militanlar nereye kayboldu? vah yazıık, çok mu ezdiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 evet bu konuda taraf bütün eleştirileri ve hatta dalga geçilmeyi hakediyor bence de, basbaya fail'dır bu. manşet ve başyazıyla özür dilemek bile yetmez gibime geliyo, ntv'ye kadar gidip şahsen de özür dilemeleri yerinde olur. bi daha da bu kadar büyük iddiaları "sazanlama" şeklinde, ıncığına cıncığına kadar kontrol etmeden yazmamalarını umuyorum. ancak tarafın bu tarz "fail" örneklerinin çoğunlukta olduğunu düşünmüyorum; el bombası olayı olsun, dağlıca-aktütün olsun, ceylan önkol olayı, irtica eylem planı olsun (bu arada belgenin aslı savcılığa ulaşmış, hayırlı olsun) çoğunlukla doğru ve cesur gazetecilik yaptılar. dahası, taraf olmasaydı çoğu gazetenin gündemine bile gelmeyecek çok önemli olaylar, taraf sayesinde kamuoyunda tartışıldı ve bu tartışmalar ciddi sonuçlar ve tepkiler de doğurdu. bence halen önemli bir gazete, okumaya devam edicem kısacası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 şaşırdık doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Tarafın başka bir haberinin doğru olduğunu düşünerek yazı yazan bir insan , taraf saçma bir haber yaptığında "militan" olmuş oluyor demek. sir,sam,horizon,sufi vs. ak47 leri alıp militanlık yapıyoruz arkadaşlar. Ona göre sıfat yakıştırın. Kalmadı gerçi yakıştırılan sıfat ama , bulunur yenileri :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sağdan ikinci benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Ben Hakkı abinin arkasındakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 mitralyözdekiyim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Sizi her konuda iyice birbirinize destek çıkar gördüm, gerçekten kral bir eküri olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 E hepimiz militanız , militanlar birbirini savunmalı , arkasını kollamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 "biz" i sizler yarattınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Combo breaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Sam'in veya benim olmadığım muhakkak. adam minigun'ı almış bi de şikayet ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Gerçek hayatta buluşmanız ve kaynaşmanız dileğiyle o zaman. BBP başkanı da NTV hakkında ileri geri konuşmuştu bu taraf haberlerinden sonra, o ne diyor şimdi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Eline servis edilen haberleri sorgulamadan basmak; bu mu iyi gazetecilik? Taraf gazetesinde abartmıyorum gazetecilik namına geyikden başka bir şey yok, habercilik derseniz o konuda haklı olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 çok tehlikeli kafalar görüyorum burda ve bunların çoğuda eğitimli insanlar yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konu değişsin, bir an önce dağılsın kapansın diye sahaya civciv mi saldınız :p Maşallah ya, Taraf okumak bir yana, valla yazarı olacak adamlarsınız. "Taraf hatalı haber yapmış" cümleciğini hemen geçiştirip, gerisini bilmemkaç mesaj uzatmak falan, tam Ahmet Altan'ın bayıldığı işler bunlar. Adını geçirmediğim halde alınanlar olmuş bir de, şahane. Noktalama işaretleri ile boşluk arasındaki ilişki gibi çok basit yazım kurallarını öğrenmeden yazar yapmazlar yanlız bazılarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 garabeti tespit için adımın geçmesine gerek yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 said: ancak tarafın bu tarz "fail" örneklerinin çoğunlukta olduğunu düşünmüyorum; el bombası olayı olsun, dağlıca-aktütün olsun, ceylan önkol olayı, irtica eylem planı olsun (bu arada belgenin aslı savcılığa ulaşmış, hayırlı olsun) çoğunlukla doğru ve cesur gazetecilik yaptılar. dahası, taraf olmasaydı çoğu gazetenin gündemine bile gelmeyecek çok önemli olaylar, taraf sayesinde kamuoyunda tartışıldı ve bu tartışmalar ciddi sonuçlar ve tepkiler de doğurdu. bence halen önemli bir gazete, okumaya devam edicem kısacası =) abi adam ceylan önkol için roketle ya da havan topuyla vurulmuş dedi ve diretti yahu bunda. daha saçma bir şey göremem diye düşürken beni yanılttılar. şimdi ufo'lar ve ergenekon dosyası bekliyorum. taraf'ı takip etmeye devam edicem, uyduruk haberler servisi olduğu için değil ama... iddiaları süper komik olduğu için. ahmet abim, ceylan olayında olduğu gibi hâlâ savunmaya devam ediyor tabi bu telefon olayını da. adama birisi "fail" kavramını ve bir yerden sonra bırakması gerektiğini anlatsa iyi olur bak. olayın bokunu çıkarmamak lazım. bi yerden sonra komedinin tadı kaçıyor çünkü. aynı espri ile olmuyor ahmet abim. yap bi ufo vs ergenekon haberi de neşemizi bulalım. taraf. güldürmek taraf olmaktır! günlük komedi mecmuası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ceylan önkol olayını sadece ahmet altan değil, ceylanın ailesi, barolar, stk'lar kısacası kamuoyunun önemli bi kısmı hala takip etmekte. daha geçen gün onlarca insan taksimde eylem yaptı. hepsi de "komik iddialara" inanmış gerzekler olsa gerek, heh. ayrıca bir başka yanlışın var dasaaa, ahmet altan telefon olayını savunmaya devam etmiyo kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sir said: ceylan önkol olayını sadece ahmet altan değil, ceylanın ailesi, barolar, stk'lar kısacası kamuoyunun önemli bi kısmı hala takip etmekte. daha geçen gün onlarca insan taksimde eylem yaptı. hepsi de "komik iddialara" inanmış gerzekler olsa gerek, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Baggio said: Hiç mesaj atmamış olanları bir kenara bırakalım haydi de; şöyle bir haberi anlamadan etmeden körcahil bir şekilde savunmaya çalışıp, savundukları şey batınca şurada her gün gördüğü insanlara bir pardon demeyi bile erkekliğine sığdıramayan adamlara gelecek nahoşluk hissi beni pek ilgilendirmiyor Nefr, kusura kalma. nahosluk hissi ya da tartisma adabi baglamiyorsa forum kurallari baglasin bag? kisisel satasma yap ma yin diye 8958 kere yazildi, bunun otesinde tepede kafam kadar yaziyor kurallar linkinde hadi rock ve sir gelip 'korcahil bir sekilde' savunmuslar tarafi diyelim, hadi diyelim de horizon ne alaka? ha katilmiyorum iksinin 'savunma'sina da, cunku o iki muhendis olayi bozuyor cok kotu bence, ama bu benim fikrim, benim dusuncem. ne buna katilmayana kor cahil diyebilirim, ne militan damgasi vurabilirim eger adabimla tartismak istiyorsam dusuncelerinizin ne oldugu, paticik genelinde ya da dunya uzerinde ne kadar sizin dusuncenizde adam oldugu beni baglamiyor; nasil senin mesajindaki adamlarin herhangi birinin kisisel satasma yapmasi yasaksa, senin de yasak, benim de, onun da bunun da. ya-sak ha evet 'siz'in bu tur muhabbetlerinize cok daha fazla tolerans tanidik/m bu saate kadar, ama bu boyle devam edecek degil. burasi patiler birbirini fislesin diye acilmis bir bolum degil, bu forum da paket olarak memlekette ayakta kalan son kale degil Sufi said: "biz" i sizler yarattınız herkese soyluyorum yeri geldi tekrar ve tekrar ve tekrar diye; su mesaji okuyun, degerlendirin, anlayin. katilip katilmamak size kalmis; ama katilmayip birbirinizi etiketlemeye devam ederseniz, 'nefr beni dusuncelerim yuzunden banledi' muhabbetine girmeyin iki gun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bünyesinde bulundurduğu birkaç fetocu yazarı veya liboş'u geçtim,sadece yasemin çongar'ın altta alıntı yaptığım yazısının bir kısmını okuyunca bu gazetenin amacının ve kimlere hizmet ettiği apaçık belli oluyor.Yarın öbür gün Taraf gazetesi Kurtuluş Savaşı diye bişey yok,herşey düzmece,uydurulmuş senaryo diye başlık atsa burda ki bazı arkadaşlar o başlığı da savunur sanırsam. Atatürk’ün, kızım için, son 23 Nisan’da çat pat duyduklarından mülhem bir “Çocuklar Günü’nün adamı” olarak kalmasına itirazım yok şimdilik. Kurtuluş Savaşı’nın parça parça uydurulmuş hikâyesini, Atatürk’ün gerçekleri parça parça unutturulmuş hayatını, “inkılâp tarihi” adı altında öğrenip de gerçek sanmasın varsın. Taze aklı, en azından bir süre daha, cehaletin özgürleştirici etkisinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bu arada 598 kere yazilmis olmasina ragmen, forumda son donemde moda ve hatta gorunuse gore gereklilik oldugu uzere 'durusumu' belirteyim bu konuda; tarafin yaptigi cok cok agir bir habercilik fiyaskosu. yani gmt hatasi bir yana -ki cok komik-, arama saatleri hakikaten gercek olsaydi bile daha ciddi belgelere ulasilmadan bunun haber yapilmasi cok buyuk habercilik kusuru bbp gibi ntv nin deyimiyle 'hassas tabanli' bir partinin, takipcilerince hala suikasta kurban gittigi iddia edilen genel baskaninin, ntv gibi o dusunceye epeyce ters bir kanalin parmagi olan bir suikaste kurban gittigini ima etmek icin beton gibi kanit gerekir bence yapilan cok cok buyuk habercilik hatasinin yaninda bence etik olarak da bir o kadar agir habercilik kusurudur ve degil mansetten ozurle, 1 hafta tam sayfa tum personelin kisisel ozurlerinin yayinlanmasiyla bile zor affedilir umarim durusumu belli edebilmis, daha once bu topicte defalarca yazilmis olan bu sozleri pek de birsey katmadan tekrarlayarak imajimi kurtarabilmisimdir edit; viktorun cok katildigim mesajini yeniden okudum, alintiladigi yazidaki su bolum yine cok hosuma gitti, tekrarlamadan gecmeyeyim istedim. cok guzel, duzeyli ve muhatabinca hakedilmis, yerinde bir dokundurma olmus diye dusunuyorum "r. cakir" said: Böylesine vahim bir suçlama yönelttiği NTV’nin cevap hakkını almak için santral üzerinden “iki kere” deneyip pes etmiş olan Baransu’ya, helikopter kazası haberini aldıktan sonra NTV habercilerinin gerçeğe ulaşmak için gösterdikleri –ve tabii kendisinin doğal olarak anlam veremediği- gayreti örnek vermek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar