kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 üzerine gül yaprakları serptiği sahneyi bi daha anlatsana kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Küvete girdik, sütle dolu tabii küvet. Ben girdim, üzerime gül yaprakları döktü. Bir de ceviz kırdık içine, güllaç gibi oldu. Özlediğim günlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 biliyorum yandi gemiler beni goren seni bana diler ruzgar esince saclarin dalga dalga dalganirlar yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Orçun da beden eğitimi zannedip din dersinde soyunmuştu onu anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 dövmeciyle de pazarlıga tutusmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Nato üyesi oldum ben diye gez sonra sadsad Ensene yukardan aşağıya doğru bişi yazdır çince olabilir. Bir de kuyruk sokumuna kadar denemek lazım ha enseden omurilikten böyle aşağı kuruk sokumuna kadar fazla içeri girmeden tabi de o kdr uzun ne yazdırabiliriz ? paticik.com olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 geçen sene dövme yaptırırken benden önceki adam gelip senin bu istediğin dövmelerin aynısını yaptırmıştı. kız arkadaşımla adama gülmüş ve dalga geçmiştik. benim fikrim buydu. kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 dövme çok gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 abi yıldız yapmayın cidden :/ kanjinin gideri var ama o omuz başlarında falan aklında olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kanji ya da yıldız yapan insanlara popomla gülüyorum ben genelde. İnsanların çoğu da gülüyor bu arada, ona göre yaptırın. Dalga geçme amaçlı da demiyorum yani, komik bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 romper stomperda Kevin Costner'ın dövmesi priceless edit: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abi o russell crowe'a benziyor ama, seni kırmayayım bu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 herkes nazlıya odaklanınca kimse farketmemiş tabi, yeter lan güncel başlıkların içine ettiniz. dur bi dans etsin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 russell crowe abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 GwindonSurion said: romper stomperda Kevin Costner'ın dövmesi priceless edit: Gerçekten prayslısmış:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ahahahaha ezik şevki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kimse alınmasın ama yıldız dövmesi yaptırmak bana inanılmaz özentilik gibi geliyor yahu. yani gerçekten bir ilgin vardır, ne bileyim yaşamında bir yeri vardır falan feşmekan o zaman yaptır tabi de güzel duracak diye yaptırıp 2 sene sonra sıkılarak nasıl dövmeyle kapatsam ben bunu diye düşünen çok insan var yani. milyonlarca farklı şey yaptırabilirsiniz abi neden yıldız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 -Deno- said: kimse alınmasın ama yıldız dövmesi yaptırmak bana inanılmaz özentilik gibi geliyor yahu. yani gerçekten bir ilgin vardır, ne bileyim yaşamında bir yeri vardır falan feşmekan o zaman yaptır tabi de güzel duracak diye yaptırıp 2 sene sonra sıkılarak nasıl dövmeyle kapatsam ben bunu diye düşünen çok insan var yani. milyonlarca farklı şey yaptırabilirsiniz abi neden yıldız yani. http://bronxbrasstacks.files.wordpress.com/2009/07/bullshit-demotivational-signed-copy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 şöyle sade dövmeleri seviyorum ya.. ayrıca kanji de seviyorum ve 3 tane kanji dövmem var şu güne kadarda ahaha adam kanji yaptırmış olm iğrenç hadi popomuzla gülelim diyen görmedim..vardır ama rastgelmedim daha isteyen varsa ilk olup yapabilir :p .bazı insanların anlamı ne dövmenin baya tatlı duruyo diyip , anlamını öğrendikten sonra abi gerçekten iyiymiş ya demeleri hoşuma gidiyo mesela benim. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 omuzyanlarına değil ama omuzbaşına maori mi micronesia mı ne gelenksel dövmeler güzel gidiyor. gerçi adamlar komple dövme yaptırıyorlar.. komple var burda. olmaaaz! bir daha çağırsan gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 http://www.tahititatou.com/db_therock-front-021.jpg şu adamın omuz başındaki dövme baya güzel duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 adamda baldırım kadar omuz var. çalışacak alan bol tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bu adamın adı neydi hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Dwayne "The Rock" Johnson ama benim arkadaş var, resul.. aynısı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar