Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Kamuoyunda 'Ergenekon Davası' olarak bilinen dava kapsamında gözaltına alınan ve serbest bırakılan Avukat Tarcan Ülük, yeni partiyle ilgili bilgi verdi. Türkiye'de yeni bir partiye ihtiyaç duyulduğunu açıklayan Avukat Tarcan Ülük, Ergenekon isminin Türklerin en önemli destanının adı olduğunu söyledi. Ergenekon isminden günümüzde utanıldığını belirten Tarcan Ülük, partinin liderinin Mustafa Kemal Atatürk olduğunu ifade etti. Parti ambleminin Anadolu Aslanı olarak bilinen 'Pars'ın başı olduğu sloganının ise "Türkiye Türklerindir" sözü olduğu belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Sparkcaster said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Sparkcaster said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Başarısız ama ortada dönen oyunun saçmalığını katmerlemek güzel bir ironi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 "partinin liderinin Mustafa Kemal Atatürk olduğunu ifade etti" bu tür söylemler çok ucuz geliyor bana elbette ki atatürk örnek alınacaktır vs, ama yeni açılmış alışveriş merkezinin oraya buraya "inanılmaz indirim!!1" konulu reklamlar vermesine benziyor şu yapılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 "söylevimiz şovenist ama atatürk'ün arkasına saklanarak prim yapmayı umuyoruz." amblemi çok tuttum ama, pars aslanından ziyade sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 "Partinin lideri Mustafa Kemal Atatürk" demek , kendi işi için Atatürk'ün ismini kullanmaktan başka birşey değil bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bi tartışma baslatmak gibi olmasın ama bu laiklerin bazıları boyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Allaha çok şükür ilerliyoruzcularıda gördük... ideolojik kimlik içersinde olup başka ideolojik kimliği kaldıramayıp demokrasi diye bağıranlar gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 laikler aynı zamanda alkolik ve esrarkeşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 aynı zamanda agnostik aczmendi nasyonel faşist elitikler. lol burada bazı arkadaşları gördükçe aklıma ekşi'deki nasılbirdemokrasiistiyoruz geliyor, adam iyi tahlil yapıyor, tıpkısının aynısı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 abi bende sey demeye gelmistim http://www.borsagundem.com/resimler/img_null_445.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 e partinin lideri nasıl atatürk oluyo ki. anlamadım ben bu işi. şaka demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 şey vardı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ucunda siyasi rant olduktan sonra partinin lideri Atatürk de olur, Muhammed de olur, Lenin de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Duygu Şen için izlemiştim bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ne iğrenç bi filmdi o ya. verdiğim cd parasına acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Cassiline said: Ucunda siyasi rant olduktan sonra partinin lideri Atatürk de olur, Muhammed de olur, Lenin de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 lideri allah olan bi parti de kurabiliriz bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 WoW partisi kuruyorum ben. Lideri Sargeras Azeroth gençlik kollarına beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ben de jiyuu domegün banzai partisi kuruyorum, liderimiz job truniht! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 madem gaza geldik ben de force partisi kuruyorum. lideri tabiki de master yoda. herkesin partisini döver. ahanda bu da parti sloganı: http://img39.imageshack.us/img39/6813/yodab.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kuramaz bu isimle parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar