Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon Partisi kuruluyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Kamuoyunda 'Ergenekon Davası' olarak bilinen dava kapsamında gözaltına alınan ve serbest bırakılan Avukat Tarcan Ülük, yeni partiyle ilgili bilgi verdi.

Türkiye'de yeni bir partiye ihtiyaç duyulduğunu açıklayan Avukat Tarcan Ülük, Ergenekon isminin Türklerin en önemli destanının adı olduğunu söyledi. Ergenekon isminden günümüzde utanıldığını belirten Tarcan Ülük, partinin liderinin Mustafa Kemal Atatürk olduğunu ifade etti. Parti ambleminin Anadolu Aslanı olarak bilinen 'Pars'ın başı olduğu sloganının ise "Türkiye Türklerindir" sözü olduğu belirtildi.
Mesaj tarihi:
"partinin liderinin Mustafa Kemal Atatürk olduğunu ifade etti"

bu tür söylemler çok ucuz geliyor bana
elbette ki atatürk örnek alınacaktır vs, ama yeni açılmış alışveriş merkezinin oraya buraya "inanılmaz indirim!!1" konulu reklamlar vermesine benziyor şu yapılan
Mesaj tarihi:

"söylevimiz şovenist ama atatürk'ün arkasına saklanarak prim yapmayı umuyoruz."

amblemi çok tuttum ama, pars aslanından ziyade sanki..

Mesaj tarihi:
Allaha çok şükür ilerliyoruzcularıda gördük...

ideolojik kimlik içersinde olup başka ideolojik kimliği kaldıramayıp demokrasi diye bağıranlar gibi..
Mesaj tarihi:
aynı zamanda agnostik aczmendi nasyonel faşist elitikler.

lol burada bazı arkadaşları gördükçe aklıma ekşi'deki nasılbirdemokrasiistiyoruz geliyor,

adam iyi tahlil yapıyor, tıpkısının aynısı valla.
Mesaj tarihi:
madem gaza geldik ben de force partisi kuruyorum. lideri tabiki de master yoda. herkesin partisini döver. ahanda bu da parti sloganı:
http://img39.imageshack.us/img39/6813/yodab.jpg
  • Yeni Oluştur...