forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 antimeriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Bende onu yazıcaktım adam bildiğin meriç, pati kendine gel: _catastrope_ said: merhabalar bir bayan arkadaşım benden erkek arkadaşına yıl dönümleri için hediye tavsiyesi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 anniversary sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Çokakıllıadam said: Bende onu yazıcaktım adam bildiğin meriç, pati kendine gel: _catastrope_ said: merhabalar bir bayan arkadaşım benden erkek arkadaşına yıl dönümleri için hediye tavsiyesi istedi. oha hakkaten he. ulan bu ne. hiç mi koymuyor arkadaşım. kız seni meriç olarak görmeye başlamış, senin halay çeken testesteronların ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 BloodyBeast said: Fistan said: Dela said: sizden sonraki kullanıcılar için karıyı kızı şımartmayın piramitten ban yicemi bilsem quotelerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Çokakıllıadam said: Bende onu yazıcaktım adam bildiğin meriç, pati kendine gel: _catastrope_ said: merhabalar bir bayan arkadaşım benden erkek arkadaşına yıl dönümleri için hediye tavsiyesi istedi. oha harbi farketmemişim meriç aramıza sızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 meriç potansiyeli olsa patiye topik açmayı tercih etmek yerine, gidip hatuna ''kızım sen bu herifi gerçekten sevmiyosun, sevseydin ne alcagını çok iyi bilirdin'' tarzı kafa karıştırıcı bi cevap vermeyi tercih ederdi. ya da henüz o kadar pro bi meriç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Meriç midir nedir ya ? Biliyor burada en dandik akılları vereceklerini milletin gidip kıza dicek kız gitcek batıracak ayrılcaklar hatun buna kalcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 çocuk aldırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 darbuka olabilir sen çalarsın o oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 suvras said: hediye mediye almasın ayrılslın. arabası varsa satsın, okulu varsa da bıraksın hatta dediğime geliyor yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bu resmi çerçevelettirip versin sevgilisine http://forum.paticik.com/thumbnails/3ad/d56/e29/53e/29a/e3d/d61/24c/036/c9b/44_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 eşşek gibi mesajlar atmayın /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bir adet ipod shuffle alınır. içine sevdiceğin sevebileceği parçalar özenle konur. dolu olarak iyi dileklerle hediye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mixtape 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Meric oldugu icin atilmistir. /yorunge disi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan benim, arkadaşın accountu açık kalmış farketmemişim direk açmışım konuyu.. Güzel bi şekilde cevap veren arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim tekrardan. Amaç fazladan birkaç fikir edinmekti sizin söylediğiniz hediyeyi direk almak deil, internet bunun gibi şeyler için var belki sizin için önemli olmayacak sıradan bi hediye benim için bişi çağrıştırır umuduyla istekte bulundum. Patinin eski halini düşünerek açmıştım konuyu fakat hafiften pişman olmadım deil neyse tekrardan teşekkür ederim cevaplarınız için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ahah dela yönetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar