sinera Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Fazla canlı hücre bünyeye iyi değildir , kanser yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 "Pen Duick" said: BloodyBeast said: 70LİK SMIRNOFFU 13.90A İÇİYOZ YAŞASIN KIPRIS siz keyfinize bakıosunuz da orda halkın çoğu insan olmayı unutmuş. nerden geldi, kim kurtardı kıçlarını hiç umurlarında değilmiş gibi rum piçi olmuş hepsi. tokat manyağı yapacaktım az kalsın geçen gittiğimde. Direksiyonu solda araba sürerek ingiliz olunmaz!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Sağdan sursek daha yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bu gecenin menüsü vodka go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 cam aç cam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 açtım ama soğuk geliyor diye kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 İçki kötü, uzun yaşamak istiyosanız içmeyin. Ha ben içiyorum o ayrı, siz bana bakmayın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 her içki içtiğimde ve kafam güzel olmaya başladığında şu cümleyi söylüyorum, abi alkol çok güzel bişey ya. işin komiği bunu gerçekten yapıyorum. :D ayrıca 1-RAKI 2-viski 3-bira 4-vodka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Gaap said: Evet,evet teknik olarak zehir olan birşeyi içip, üstüne mal mal davranıp dahada üstüne böbrek karaciğer ve en önemlisi bol bol sinir hücresi öldürmeyi bir halt sanmak, üstüne gelip hondakiler kusra bakmasın demek. pathetic. sen 80 yaşında kendine; ulan iyi hoş alkol sigara vs. kullanmadık da ot gibi yaşadık bir bok yapmadık boş geldik boş gidiyoruz derken Biz 65-70 yaşında tabutumuzda mutlu bir gülümsemeyle yatıyor olacağız. nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 iyide alkol falan kullanıyorum ama hala boş yaşıyorum sorun bendemi lan :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvrimDýþý Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 65 yaşına kadar yaşamakta ayrı bir başarı olur yani canım türkiyem şartlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 yok yanlışın var. alkol en iyi arkadaşın olacak.sigara içiyorsan da sigara böyle çok eğlendiğin iyi vakit geçirdiğin ama yeri geldiğinde sana i.nelik yapan bir arkadaşın olacak. bu felsefeyi benimsersen kimseye ihtiyacın yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 65-70 çok yalnız. :) Bu arada hasta olmak berbat bi olay, hele hele siroz hatta karaciğer kanseri gibi ağır bi hastalıksa. Emin ol hastaları görsen 90 sene ot gibi yaşamayı 10 sene ağrılar içinde her saniye işkence çekerek sorunlu yaşamaya tercih edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ateşli silahlar rulz öyle bir durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Tekila Rakı gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Viskinin seki de, birşeylere karıştırması da iyidir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 alkol içmeyi bir halt zannetmek ve savunmak. pathetic x 2 ucu zaynın a çoook dokunmuş galiba. respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 alkol oranları benzerken içkiden içkiye çarpma oranlarının neden farklılık gösteridiğini(eğer gösteriyosa) biri bana açıklayabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 O alkol oranı yazıları yalanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 dory said: Flassh said: hem fakirim hem delikanlı adam rakı içer!! katiliyorum da beni cok cabuk carpiyo, yamuluyorum afedersin. salgamla dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Kolaya fare kanı katıyorlarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kolada kokain varmış ne diyorsun sen!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Gaap said: alkol içmeyi bir halt zannetmek ve savunmak. pathetic x 2 ucu zaynın a çoook dokunmuş galiba. respect. RELAX YEA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Rakı şalgam ne ya kürt müsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar