Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hobaa yörünge dışında parti mi var asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 rahatsız oluyorum arkadaşım çakmak ve koymak gibi kelimeler kullanıyosunuz ne kadar iğrenç insanlarsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 koyucaz ama neyi nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 taşı gediğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Uygun fiyatlarla taştan fincan oyuyorum. isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bu hafta Keita haftaya Makukula, devre arasına kadar bol puan kaybeder Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 1 oynayın. tek maça 250 basıcam bu gece. kermite selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sil şu imzanı. iğrenç reklam dolanıyor aklıma paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 daha iğrenci çıkana kadar en iyisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 berabere bitsin dostluk kazansın bjk kazansın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 rüyamda fb 211234 pozisyonu harcıyodu ve gs kazanıyodu. ona göre . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 abi keita diyorum . bu başlığa yorum yapmamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 6 Kasım'da sezonun 10. haftasına denk gelmişti,geçen yılki 4-1'lik maçta 10. haftadaydı,bu yılda tekrarını bekliyorum çubukludan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 6-0 ın intikamı acı olcak hemde kadıköyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 saracoglu haric nerde su 2 takimi oynatsan gs 3 yese 6 atar, 2 yese 8 atar. ama kadikoyde nolur bilinmez. yinede takim olarak gs nin bariz ustunlugu var. cok inanmasamda, 2-4 biter ve seyytanin bacagini kirariz diyorum. rijkaardda mutevaziligini birakip soyle ulubatli gibi bi bayrak dikerse orta sahaya dahada krali olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bu sene de olmazsa Souness'ı çağırıcaz zaten. Farz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 türbelere gidelim topları okutalım hacıya hocaya asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 En güçlü ünlü dönemimizde, millet fener minyatür kale koysun, 15 oyuncuyla çıksın, gs'nin 3 attığı 1 sayılsın diye geyik yaparken Fener'in en kepaze kadrosuna ve yenildikten sonra şimdi için de kazanmak konusunda çok emin konuşamıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 off bünyamin gezer yönetiyomuş. aman yarabbi. fenerden 2 bizdem 7 kişi kırmızı kart kesin görür. ayhan oynuyosa direk -1 çıkıcaz zaten direk kırmızı kart gösterir zaten ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 valequenta said: rijkaardda mutevaziligini birakip soyle ulubatli gibi bi bayrak dikerse orta sahaya dahada krali olmaz zaten. Hagi, Bülent, Arif, Vedat gibi futbolcuları göre göre normallik/mütevazilik/"kral"lık görüşleriniz dejenere olmuş artık. Rakibe saygısızlık eden "kral" olmuş, normal insanlar mütevazi :) Şaşırmadım ama fazla. Maça gelirsek; kağıt üstünde kadrolarda GS daha iyi olsa da, sonuçta mekan Kadıköy. Daum da Türkiye'yi iyi tanıyor, bu maçın neredeyse şampiyonluk kadar önemli olduğunun farkında, şampiyonluğu alamadıktan sonra Avrupa'da ne yaparsan yap yaranamadığının farkında olduğu gibi :p Büyük konuşanları da (her iki takım taraftarları için geçerli) anlamıyorum, FB-GS ilk 11'inde oyuncu falan olmadıktan sonra bu kadar sağlam atıp tutabilmek için insan sağlam tedbirsiz ve/veya yüzsüz olmalı yani. Geçen sene ilk golde çağrı atan arkadaş maçtan sonra 2 gün telefonunu açamamıştı mesela, fazla gaza gelmemek lazım. Top yuvarlak, bu da derbi, her şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Baggio said: valequenta said: rijkaardda mutevaziligini birakip soyle ulubatli gibi bi bayrak dikerse orta sahaya dahada krali olmaz zaten. Hagi, Bülent, Arif, Vedat gibi futbolcuları göre göre normallik/mütevazilik/"kral"lık görüşleriniz dejenere olmuş artık. Rakibe saygısızlık eden "kral" olmuş, normal insanlar mütevazi :) Şaşırmadım ama fazla. normal insan mutevazi olacak zaten yanlis bisi solemedimki gayet dogru iliskili :) rijkaardin boyle bir sey yapma ihtimali olmadigi icin zaten daha kral birsey olamaz heralde diyorum. efendiliginden mutevaziliginden normalliginden kaynaklaniyor yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Baggio said: valequenta said: rijkaardda mutevaziligini birakip soyle ulubatli gibi bi bayrak dikerse orta sahaya dahada krali olmaz zaten. Hagi, Bülent, Arif, Vedat gibi futbolcuları göre göre normallik/mütevazilik/"kral"lık görüşleriniz dejenere olmuş artık. Rakibe saygısızlık eden "kral" olmuş, normal insanlar mütevazi :) Şaşırmadım ama fazla. niye şaşırmadın. kralız. süperiz. sounesste baş tacımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 shapshal said: rüyamda fb 211234 pozisyonu harcıyodu ve gs kazanıyodu. ona göre .tam tersi olcak demekki.her maçta olduğu gibi sfdsa ilk mesaja bakmamıştım sabri ile kazım ın resime bittim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sfdsa ilk mesaja bakmamıştım sabri ile kazım ın resime bittim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 rijkaard'a mütevazi değil demekte enterasanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar