Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 "Hadi canım" demeyi çok isterdim ama atar mı atar valla. Artık bu sene de bu kadroyla yenemezsek feneri kadıköyde ne zaman yenecez bi de o var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bu Rijkaard da beceremezse bu işi, Adnan Polat sadece Febernahçe maçı için Sounessi çağırsın artık. yetti be. bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 feneri yenersek büyük ihtimalle onların ' nasılsa yeneriz' psikoloji ters teptiğinden yeneriz :).başka türlü olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Öğrenilmiş çaresizlik sarmış dört bir yanımızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 eheh çok garipiz lan..herkes gülüyor herkes fener yenecek diyor ama mutluyuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 içimde kötü bir his var bu sefer yenemeyecez gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abi geçen hafta antep i yenselerdi belki bir umut olurdu ama şimdi zor.adamlar uykularından uyanmıştır yenilince.ama hayla uykudalarsa parçalama ihtimalimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 semih sakatlandı . ya allahım bizdeki şansa bak .. semih de sakatlandı özer i oynatcak şimdi özer coşar bizim maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ozer ıcın ıyı sans cosabilir harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 özer ve semih ne alaka özer forvettide haberimiz mi yok. malesef deivid i falan alır en kötü ileri oda olmadı kazımı efsane daum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 semih oynamasın da isterse maradona oynasın yerine. gol şansı yeryüzündeki en yüksek oyuncu semih hele bizim maçlarda. saçma bir yere vurucak topu yine milletin kıçına başına çarpıcak gol olacak sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 haha ne farkederki fener gs maçlarında kadronun bi önemi yok pafla çıksa yener fener hele kadıköyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 1-0 veya 0-0 biter maç, fener alır onda da. bu sene ne gs ne de fener adam gibi futbol oynuyor zira. zaten gol attık mı üstüne de yatarlar, sıkıcı maç olcak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 CthuLhu said: eheh çok garipiz lan..herkes gülüyor herkes fener yenecek diyor ama mutluyuz sdf Alıştık abi ondandır:p Çaktırma ters totem yapıyoruz...;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abi ligde 9 yıldır beraberlik bile yok :D yenilince üzülmeyiz hani alıştık ama yenersek çok farklı olur. zaten nası olduğunuda hatırlıyamıyorum :D bu arada deived de sakat benim bildiğim ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 2 adet çok çok kötü takımın kapışmasını izliycez kedi köpek gibi sıkıcı bi maç olacak. izlenmeye değmez. luganodan yüksek performans bekliyorum ardayı elanoyu keitayı 3ü 1 arada yapıp sakatlamasını istiyorum şöyle 1 2 aylığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Hürriyet said: Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda deplasmanda Steaua Bükreş ile yapacağı maç öncesi son antrenmanını Steaua Stadı'nda yaptı. Teknik direktör Christoph Daum, idman öncesinde futbolculara kısa bir konuşma yaptı. Koşunun ardından top kontrolü ve pas çalışması yapılan antrenmanda daha sonra dar alanda çift kale maç oynandı. Fenerbahçe'de sakatlıkları süren ve son durumu bu antrenmanda kesinleşecek olan Lugano ve Semih ikilisi de takımla birlikte çift kale maçta mücadele etti. Semih, çift kale maç esnasında sağ ayak bileğinde ağrı hissederek, antrenmanı yarıda bıraktı. Golcü futbolcunun, Setaua Bükreş karşısında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Güiza'nın da sakatlığı bulunması nedeniyle forvet hattında sıkıntı yaşayan Christoph Daum'un Kazım'ı forvette oynatarak, Özer'e de ilk 11'de forma şansı vereceği öğrenildi. Christoph Daum'un Kazım'ı forvette oynatarak Christoph Daum'un Kazım'ı forvette oynatarak Christoph Daum'un Kazım'ı forvette oynatarak Christoph Daum'un Kazım'ı forvette oynatarak Christoph Daum'un Kazım'ı forvette oynatarak Christoph Daum'un Kazım'ı forvette oynatarak Christoph Daum'un Kazım'ı forvette oynatarak Christoph Daum'un Kazım'ı forvette oynatarak Christoph Daum'un Kazım'ı forvette oynatarak Christoph Daum'un Kazım'ı forvette oynatarak Christoph Daum'un Kazım'ı forvette oynatarak Christoph Daum'un Kazım'ı forvette oynatarak Christoph Daum'un Kazım'ı forvette oynatarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ee nolmuş ? adam teknik direktör değilmi isterse volkanı oynatır. çokmu dert oldu sana bu sürekli c/p yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hayır ne farkeder ki. adam aziz yıldırımı oynatsa forvette yine fener kazanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Özer, David ikilisi forvette korktuğum etkiyi yaratamayacak gibi geliyor bana. Guiza yok Semih oynayacak diyince çekinmiştim açıkçası. Umarım haklı çıkarım. Unuttuk feneri yenmeyi yok böle bişey. Okudu mu üfledi mi ne yaptı adamlar kaç senedir. Hayret bişey. Neyse. Maç üst :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kermit said: ee nolmuş ? adam teknik direktör değilmi isterse volkanı oynatır. çokmu dert oldu sana bu sürekli c/p yaptın yoo ilgimi çektiği için c/p yaptım. bana kalsa volkanı oynatsın np. adamın hiç golü yok o da atar 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 gs rush yapar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Khelben said: kermit said: ee nolmuş ? adam teknik direktör değilmi isterse volkanı oynatır. çokmu dert oldu sana bu sürekli c/p yaptın yoo ilgimi çektiği için c/p yaptım. bana kalsa volkanı oynatsın np. adamın hiç golü yok o da atar 1 tane. ilgini çekti diye aynı cümleyi 10 kere c/p lemekten zevk alıyorum diyosun yani zevklerine hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kermit said: Khelben said: kermit said: ee nolmuş ? adam teknik direktör değilmi isterse volkanı oynatır. çokmu dert oldu sana bu sürekli c/p yaptın yoo ilgimi çektiği için c/p yaptım. bana kalsa volkanı oynatsın np. adamın hiç golü yok o da atar 1 tane. ilgini çekti diye aynı cümleyi 10 kere c/p lemekten zevk alıyorum diyosun yani zevklerine hayran kaldım hahaha lan hakkaten yavşakmışsın sen. az daha uğraş çıkar akvga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar