mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 @cantona: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: @Doruk troll kavramını öğren ondan sonra gel. futbol bölümünde kurallara uyduğum sürece istediğim gibi senin takımınla dalga geçerim. eğer sen buna katlanamayıp rage oluyosan bu benim daha çok hoşuma gider. sinirlenip sağa sola saldırdıkça daha çok hoşuma gider. bu troll değildir. ota boka troll demenizi anlamıyorum. troll nedir ? troll konudan sapmadır. konuyla alakasız mesaj atmadır. konuyu başka yere çekmektir. ama konumuz ne ? gs fb maçı. gsnin ezilmesi. konu sapmışmı ? hayır. gs ezilmiş. sonuç ? gs ezildi diye yazılanlara sinirlenip sağa sola saldırmışsınız.topikte herkes birbirini çok ciddiye alıyor da sen o mesajı ciddiye alıp bu kadar yazmışsın.. sen takıl biz sana takılmayalım mı nedir? kuzu koyun gibi oturalım enseye tokat yiyelim yenildik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 KOY-DUK. ÇAK-TIK. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ZUAAA FENER NASIL ÇAKMIŞ GALATASARAYA PUAHAHAHAHAHAHA ZUAAAA Kaç kaç bitti şimdi maç? Fener yenmiş bide dimi yanlış bilmiyorum? Çünkü ona göre galatasarayı tutanlara mesaj falan atıcam. ZUAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bi kilitliyim banfestten sonra açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bir mahsun mor menekşe naber diye mesaj at dfgdsfgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 3-1 Fener. 2 alex bi guiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Fenerli olmasamda şu çalışmaları takdir ettim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 futbol bölümünde kurallara uyduğum sürece istediğim gibi senin takımınla dalga geçerim. eğer sen buna katlanamayıp rage oluyosan bu benim daha çok hoşuma gider. sinirlenip sağa sola saldırdıkça daha çok hoşuma gider. gencler boyle seyler hosunuza gidiyosa foruma degil psikologa gitmeniz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 TANTONA YAPMA CANTONA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 tekrarlıyorum. 3. sınıf takımın, 3. sınıf trollüsün kermit. aynen 3. sınıf takımın gibi yükleniyor / post atıyorsun ama golü atamıyor / beceremiyorsun. yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fenerbahçe galatasaray'dan iyi bir takım olduğu için kazandı. bu kadar basit. ayrıca hakem faullerde biraz zırvaladı gs'den yana ilk yarıda. bunun yanı sıra penaltıda kırmızı kart vermemek nasıl bir üründür bilemiyorum. fenerbahçe heralde bir maç ceza alır su atanlar yüzünden, allah bildiği gibi yapsın onları ne diyim. onun dışına baktığımızda, fenerbahçe gayet iyi oynadı, kazım bitiricilik dışında çok iyi iş yaptı forvette. şu takımda mehmet topuz yerine özer hurmacı'yı da görsem çok mutlu olacam ama.. nerde nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 padişahım banlananların listesi var mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fizban said: bunun yanı sıra penaltıda kırmızı kart vermemek nasıl bir üründür bilemiyorum. AAA SENARYOYA BAK. HAKEM GÖRMEDİĞİ PENALTIYI ÇALDI. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Özer'in mücadelesi zayıf kalırdı bence bu maçta. mehmet topuz iyi çabaladı. hakan balta hucüma hiç çıkamadı ama sagdan da kendi hucum geliştiremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Galatasaray dandik takım yeaaa. Fener maçları bunu gayet güzel orata çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mehmet çok çalıştı ama. Kazım da her ne kadar iş yapsa da ikisi bariz 3-4 gol kaçırdı, Güiza'yı arattı neredeyse. Allahtan 2 farklı ve bariz üstün oyunla kazandık, şu hakeme bile kusur bulacaklardı yoksa belli ki :p Franco'ya kaleye koşan Servet topu çıkarabilir diye kırmızı vermedi sanırım, başka açıklama gelmiyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bir de şu maça 1 maç cezayı kafi görenlere diyecek birşey bulamıyorum. hakemin kafasını yarmak 1 maç. harbi süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 BAK BÜYÜK YAZIYORUM Kİ OKUSUN GSLİLER. BOK GİBİ OYNADIK. FENER DE İYİ OYNADI KAZANDI. SEN ŞUNU ETTİN, HAKEM BUNU ETTİ DEMEYİN GİDİN ARDAYA ÇEMKİRİN, SERVETE ÇEMKİRİN, AYHANA ÇEMKİRİN, ELANOYA ÇEMKİRİN. İKİ DAKKA SUSUN, EFENDİ OLUN, DELLENDİRMEYİN ADAMI. TEBRİKLER FENER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya kalenin içinde adam vardı arkadaşım o yüzden sarı kart verdi. ahan bu da benim açıklamam, aksini ispat edin hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 1 maç ceza fazla. münferit olay 20bin tl ye kapatırız işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yok zaten maçın kaderini ortasaha oyuncuları belirledi. devre bittiğinde koşanların istatistikleri çok şey gösteriyordu; alex bile gs'deki her oyuncudan daha çok koşmuştu. mehmet topuz da, wederson da defansa çok yardım ettiler; ama arda ve özellikle keita'dan bu yardımı göremedi galatasaray. alex'in yaptıklarının hiçbirini elano yapamazken, emre-christian ikilisi kesinlikle ayhan-mustafa sarp ikilisinden iyiydi. forvetlere gelince, nonda herşeyi yapabilirdi de, kazım bitirici olsaydı çok değişirdi iş. e ama değil tabi. sonuç olarak aslında ortada ban yemeyi gerektirecek bir maç yoktu, öyle tekmeler havada uçuşmadı, keita'nın salakça bir çıldırması dışında birşey olmadı. ban yiyenleri tebrik ettim, listeleri yok hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Oyun -Keita'nın işgüzarlığı hariç- hiç madde atışından ya da küfürden durmadı, anons yaptırılmadı, "korner kullanamıyorum hocam bu ne ya" durumu bile olmadı. Cezanın baremi genelde yoğunluktur, "birinin kafası yarıldı mı" diye binary değil. Bir maç versinler, biz de itiraz bile etmeyelim, en güzeli o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ahahah komediye gel, ben mehmeti mac boyuna dos santos sandim, sonra dos santos oyuna girince bu herif zaten yok muydu lan diye sasirdim bi, saclarini uzatsin gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bu arada futbol modlarının hepsi fenerli olduğu için aklıma taraflı yönetim sorusu takılmıyor değil. Gassaraylılar ne diyosunuz? Sizce fenerli bi sürü mod admin olmasının, fenerin bugün 3-1 çakmasına bi etkisi var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar