Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

@Doruk
troll kavramını öğren ondan sonra gel.
futbol bölümünde kurallara uyduğum sürece istediğim gibi senin takımınla dalga geçerim.
eğer sen buna katlanamayıp rage oluyosan bu benim daha çok hoşuma gider. sinirlenip sağa sola saldırdıkça daha çok hoşuma gider.
bu troll değildir.
ota boka troll demenizi anlamıyorum. troll nedir ? troll konudan sapmadır. konuyla alakasız mesaj atmadır. konuyu başka yere çekmektir.
ama konumuz ne ? gs fb maçı. gsnin ezilmesi.
konu sapmışmı ? hayır. gs ezilmiş.
sonuç ? gs ezildi diye yazılanlara sinirlenip sağa sola saldırmışsınız.
topikte herkes birbirini çok ciddiye alıyor da sen o mesajı ciddiye alıp bu kadar yazmışsın.. sen takıl biz sana takılmayalım mı nedir? kuzu koyun gibi oturalım enseye tokat yiyelim yenildik diye.
Sosyal ağlarda paylaş

futbol bölümünde kurallara uyduğum sürece istediğim gibi senin takımınla dalga geçerim.
eğer sen buna katlanamayıp rage oluyosan bu benim daha çok hoşuma gider. sinirlenip sağa sola saldırdıkça daha çok hoşuma gider.

gencler boyle seyler hosunuza gidiyosa foruma degil psikologa gitmeniz lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe galatasaray'dan iyi bir takım olduğu için kazandı. bu kadar basit. ayrıca hakem faullerde biraz zırvaladı gs'den yana ilk yarıda. bunun yanı sıra penaltıda kırmızı kart vermemek nasıl bir üründür bilemiyorum.

fenerbahçe heralde bir maç ceza alır su atanlar yüzünden, allah bildiği gibi yapsın onları ne diyim.

onun dışına baktığımızda, fenerbahçe gayet iyi oynadı, kazım bitiricilik dışında çok iyi iş yaptı forvette. şu takımda mehmet topuz yerine özer hurmacı'yı da görsem çok mutlu olacam ama..

nerde nerde
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmet çok çalıştı ama. Kazım da her ne kadar iş yapsa da ikisi bariz 3-4 gol kaçırdı, Güiza'yı arattı neredeyse.

Allahtan 2 farklı ve bariz üstün oyunla kazandık, şu hakeme bile kusur bulacaklardı yoksa belli ki :p Franco'ya kaleye koşan Servet topu çıkarabilir diye kırmızı vermedi sanırım, başka açıklama gelmiyor aklıma.
Sosyal ağlarda paylaş

BAK BÜYÜK YAZIYORUM Kİ OKUSUN GSLİLER.

BOK GİBİ OYNADIK.
FENER DE İYİ OYNADI
KAZANDI.
SEN ŞUNU ETTİN, HAKEM BUNU ETTİ DEMEYİN
GİDİN ARDAYA ÇEMKİRİN, SERVETE ÇEMKİRİN, AYHANA ÇEMKİRİN, ELANOYA ÇEMKİRİN.
İKİ DAKKA SUSUN, EFENDİ OLUN, DELLENDİRMEYİN ADAMI.
TEBRİKLER FENER
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten maçın kaderini ortasaha oyuncuları belirledi. devre bittiğinde koşanların istatistikleri çok şey gösteriyordu; alex bile gs'deki her oyuncudan daha çok koşmuştu.

mehmet topuz da, wederson da defansa çok yardım ettiler; ama arda ve özellikle keita'dan bu yardımı göremedi galatasaray. alex'in yaptıklarının hiçbirini elano yapamazken, emre-christian ikilisi kesinlikle ayhan-mustafa sarp ikilisinden iyiydi.

forvetlere gelince, nonda herşeyi yapabilirdi de, kazım bitirici olsaydı çok değişirdi iş. e ama değil tabi.

sonuç olarak aslında ortada ban yemeyi gerektirecek bir maç yoktu, öyle tekmeler havada uçuşmadı, keita'nın salakça bir çıldırması dışında birşey olmadı.

ban yiyenleri tebrik ettim, listeleri yok hayır.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun -Keita'nın işgüzarlığı hariç- hiç madde atışından ya da küfürden durmadı, anons yaptırılmadı, "korner kullanamıyorum hocam bu ne ya" durumu bile olmadı. Cezanın baremi genelde yoğunluktur, "birinin kafası yarıldı mı" diye binary değil. Bir maç versinler, biz de itiraz bile etmeyelim, en güzeli o olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...