Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 2-0 demiştim , Fener alır , tekrarlıyorum. golleri Kazım ve Emre atıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 0-0 biterse kimse tatmin olmaz :) önümüzdeki haftaiçi berbat geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 rüyamda 9-0 bitiodu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Wishmaster said: 0-0 biterse kimse tatmin olmaz :) önümüzdeki haftaiçi berbat geçer. 2-0 öne geçip 4-2 yenilelim daha iyi 0-0 biticeğine heyecan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Helcaraxe said: 2-0 demiştim , Fener alır , tekrarlıyorum. golleri Kazım ve Emre atıcak. kazım gsye gol atsın ben de yarın üyeliğimi sildirip boğaz köprüsünden atlarım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Cantona kazım>all bunu unutma ulan inşallah atamaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Yarın boğaz köprüsünün altına tente serdircem kesin birileri atlicak çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 dart bi 30 daha yemeye hazır mısın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ya abi yerimi ayırttım da hani erken bitebilir maç benim için bakalım. Gerçi öyle bi psikolojiyle izlicem ki lan zaten 10 yıldır yeniliyoz yine yenildik neyse yenersekte büyük bir sevinç olucak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bir Galatasaraylı olarak en korktuğum adam kalecimiz Franco. Umarım beni yanıltırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bir galatasaraylı olarak en sevindiğim nokta gazetedeki habere göre guizanın oynıcak olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Wishmaster said: Bir Galatasaraylı olarak en korktuğum adam kalecimiz Franco. Umarım beni yanıltırsın.. hakkaten lan benim de. adam daha kendini kanıtlayamadı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fenerlilerde her sene aynı tedirginlik,gs de aynı umut.lan bi kerede yenilicez demiştik diyelim.şaşırt bizi fb dsfhjasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Dartanian said: Bir galatasaraylı olarak en sevindiğim nokta gazetedeki habere göre guizanın oynıcak olması. Güiza'nın bu maç bize golü var, istediği boş alanları bulur sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 boş alan istiyo tamam bulur da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 maçı hangi kanal vericek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben yine sabriden korkuyorum ya. tamam fena oynamıyo son haftalarda da sabri bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Lig TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 naraso said: ben yine sabriden korkuyorum ya. tamam fena oynamıyo son haftalarda da sabri bu Sabri-Santos OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Santos yedek diyolar, Güiza iyileşince ona yer açmak için kontenjan kesiği yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 guizanın 3 kazımın 4 carlosun 7 volkanın 8 golü var bu maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 guiza hayatında hangi maçta 3 gol atmış orda biraz abartmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Dartanian said: naraso said: ben yine sabriden korkuyorum ya. tamam fena oynamıyo son haftalarda da sabri bu Sabri-Santos OMG hehehe ne kadar komik. sabri'nin santos'tan daha iyi olduğunu görmemek için kör olmak gerek. not: bu topikteki mesajlarımın hepsi trollemek amaçlıydı ama bunda ciddiyim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 diğer hepsinde ciddi olduğunu söyleseydin bence daha iyi gözle bakıcaktı insanlar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sabri>kazım>boxxy>god>santos>donanımhaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar