Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Hagi, Bülent, Arif, Vedat gibi futbolcuları göre göre normallik/mütevazilik/"kral"lık görüşleriniz dejenere olmuş artık. Rakibe saygısızlık eden "kral" olmuş, normal insanlar mütevazi :) Şaşırmadım ama fazla.

ömer çavuşoğlu gibi bir adamı yıllarca yönetimde tutmuş bir takımın taraftarı sanırım en son söylemeli bunu.

"çavuşoğlu ömer, cimbom böyle gömer."

ulan sadece medya değil, google da fenerli sanırım. bulamadım tabutlu resmi heheh
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

Razu said:

rijkaard'a mütevazi değil demekte enterasanmış

kiim demis onu

Baggio said:

Hagi, Bülent, Arif, Vedat gibi futbolcuları göre göre normallik/mütevazilik/"kral"lık görüşleriniz dejenere olmuş artık. Rakibe saygısızlık eden "kral" olmuş, normal insanlar mütevazi :)
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

Baggio said:

Hagi, Bülent, Arif, Vedat gibi futbolcuları göre göre normallik/mütevazilik/"kral"lık görüşleriniz dejenere olmuş artık. Rakibe saygısızlık eden "kral" olmuş, normal insanlar mütevazi :) Şaşırmadım ama fazla.

ömer çavuşoğlu gibi bir adamı yıllarca yönetimde tutmuş bir takımın taraftarı sanırım en son söylemeli bunu.

ulan sadece medya değil, google da fenerli sanırım. bulamadım tabutlu resmi heheh
ADAM KOLUNU SOKMUŞ ÇIKARTMAMIŞ
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

Baggio said:

AHAHAHAHHAAHAH TİPE BAK HAHA.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

huun said:

Baggio said:

ADAM KOLUNU SOKMUŞ ÇIKARTMAMIŞ

AHAHAHAHAHAHAHAHAHHHA ADAMA EFSANEE
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

aa bi dakka lan saatler geri alindi simdi orda, ooo bunu simdi dusundugum iyi oldu, maci kaciricaktim bos yere.

simdi saat 7ye geliyosa, yani 6 saat fark oldu, mac 8deyse, 2de olucak. TAMAM

SON 13 SAAT!!!

dostum 6 saat ilerde misin geride misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi bakalım yine heyecan başladı, Galatasaray-Fenerbahçe maçlarında ülkedeki futbol ilgisi direktikiye katlanıyor.
Her zamanki gibi Fener'e yenilelim, şampiyon olalım diyorum ama seneler sonra gelecek olası bir galibiyetimizde buraya atacağım zafer naralarını da rezerve edeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...