valequenta Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Razu said: rijkaard'a mütevazi değil demekte enterasanmış kiim demis onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Baggio said: Hagi, Bülent, Arif, Vedat gibi futbolcuları göre göre normallik/mütevazilik/"kral"lık görüşleriniz dejenere olmuş artık. Rakibe saygısızlık eden "kral" olmuş, normal insanlar mütevazi :) Şaşırmadım ama fazla. ömer çavuşoğlu gibi bir adamı yıllarca yönetimde tutmuş bir takımın taraftarı sanırım en son söylemeli bunu. "çavuşoğlu ömer, cimbom böyle gömer." ulan sadece medya değil, google da fenerli sanırım. bulamadım tabutlu resmi heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 valequenta said: Razu said: rijkaard'a mütevazi değil demekte enterasanmış kiim demis onu Baggio said: Hagi, Bülent, Arif, Vedat gibi futbolcuları göre göre normallik/mütevazilik/"kral"lık görüşleriniz dejenere olmuş artık. Rakibe saygısızlık eden "kral" olmuş, normal insanlar mütevazi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 dedim henry olm rahatsız mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 huun said: Baggio said: Hagi, Bülent, Arif, Vedat gibi futbolcuları göre göre normallik/mütevazilik/"kral"lık görüşleriniz dejenere olmuş artık. Rakibe saygısızlık eden "kral" olmuş, normal insanlar mütevazi :) Şaşırmadım ama fazla. ömer çavuşoğlu gibi bir adamı yıllarca yönetimde tutmuş bir takımın taraftarı sanırım en son söylemeli bunu. "çavuşoğlu ömer, cimbom böyle gömer." ulan sadece medya değil, google da fenerli sanırım. bulamadım tabutlu resmi heheh ADAM KOLUNU SOKMUŞ ÇIKARTMAMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Holy said: asfsdf şu forumda en zevkli şey gsli kışkırtmak. zegna sizi başımızdan eksik etmesin, amin. sen deşifre oldun bir kere. fıssın ve fıs kalacaksın. seni mahkum ettim fıs kalmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 huun said: Baggio said: Hagi, Bülent, Arif, Vedat gibi futbolcuları göre göre normallik/mütevazilik/"kral"lık görüşleriniz dejenere olmuş artık. Rakibe saygısızlık eden "kral" olmuş, normal insanlar mütevazi :) Şaşırmadım ama fazla. ömer çavuşoğlu gibi bir adamı yıllarca yönetimde tutmuş bir takımın taraftarı sanırım en son söylemeli bunu. "çavuşoğlu ömer, cimbom böyle gömer." ulan sadece medya değil, google da fenerli sanırım. bulamadım tabutlu resmi heheh AHAHAHAHHAAHAH TİPE BAK HAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Sonuç şaibeli de bence en az 2 en çok 5 kırmızı kart çıkar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 abdurrahim kartını oyuna sürüyorum çavuşoğlu girdiyse. http://www.youtube.com/watch?v=Si_2V9tzo2s&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kadrolara gore degisir. emre asik oynicak mi mesela, lugano sabah buyuk tuvaletini yapabilicek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 O ne demek abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ya show da derbiye doğru program var bir ton maç gösteriolar fener hep yenmiş ya . =) yarın dan da farklısını beklemiyorum . ama bide yenersek =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 said: derbi maç öncesi son çalışmasını yapan Fenerbahçe'de, Emre Belözoğlu ve Lugano antrenmanı tamamlayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aaaaaa luganosuz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Holy said: huun said: Baggio said: Hagi, Bülent, Arif, Vedat gibi futbolcuları göre göre normallik/mütevazilik/"kral"lık görüşleriniz dejenere olmuş artık. Rakibe saygısızlık eden "kral" olmuş, normal insanlar mütevazi :) Şaşırmadım ama fazla. ömer çavuşoğlu gibi bir adamı yıllarca yönetimde tutmuş bir takımın taraftarı sanırım en son söylemeli bunu. "çavuşoğlu ömer, cimbom böyle gömer." ulan sadece medya değil, google da fenerli sanırım. bulamadım tabutlu resmi heheh ADAM KOLUNU SOKMUŞ ÇIKARTMAMIŞ AHAHAHAHAHAHAHAHAHHHA ADAMA EFSANEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 İkisi de çatır çatır oynar. Hatta guiza bile oynar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aa bi dakka lan saatler geri alindi simdi orda, ooo bunu simdi dusundugum iyi oldu, maci kaciricaktim bos yere. simdi saat 7ye geliyosa, yani 6 saat fark oldu, mac 8deyse, 2de olucak. TAMAM SON 13 SAAT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ne sitesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 zıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://www.digiturkwebtv.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sorun para işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ha, o zaman bi ay sonra gorusuruz, bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aquila said: aa bi dakka lan saatler geri alindi simdi orda, ooo bunu simdi dusundugum iyi oldu, maci kaciricaktim bos yere. simdi saat 7ye geliyosa, yani 6 saat fark oldu, mac 8deyse, 2de olucak. TAMAM SON 13 SAAT!!! dostum 6 saat ilerde misin geride misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Hadi bakalım yine heyecan başladı, Galatasaray-Fenerbahçe maçlarında ülkedeki futbol ilgisi direktikiye katlanıyor. Her zamanki gibi Fener'e yenilelim, şampiyon olalım diyorum ama seneler sonra gelecek olası bir galibiyetimizde buraya atacağım zafer naralarını da rezerve edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar