Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Gazozlu tecavüzü engelleyen çubuk Türk filmlerinin en fazla konuşulan 'kurbanın gazozuna ilaç karıştırıp bayılttıktan sonra tecavüz etmesi' sahneleri artık tarihe karışacak. İngiltere’de bir şirket, içkiye bayıltıcı ilaç atılıp atılmadığını anında tespit eden bir çubuk geliştirdi. Tecavüz tarihini değiştirecek ürün İngiltere’de piyasaya sunuldu. Daily Mail’in haberine göre, 9.99 sterlinden (yaklaşık 24 lira) satışa çıkan ürün, çok basit bir testle içkinin içinde bayıltıcı özellik taşıyan GHB veya ketamin maddelerinin bulunup bulunmadığını ortaya çıkarıyor. Buna göre, test çubuğuna sahip olan kadın, buluştuğu erkeğin davranışlarından şüphelendiği takdirde, beyaz renkli test çubuğunu içkinin içine daldıracak. Çubuk maviye dönüştüğü takdirde içkinin içinde bayıltıcı GHB veya ketamin maddesi bulunduğu sonucu çıkacak. Potansiyel kurban bu sayede muhtemel bir tecavüzden kurtulmuş olacak. Tracy Whittaker ve Tina Dutton adlı iki kadın girişimci tarafından üretilen ürün, “2LoveMyLips” markasıyla satılan dudak parlatıcının yanında şimdilik promosyon olarak verilecek. İngiltere’de içkiye ilaç atılalar bayıltma suretiyle meydana gelen tecavüz olaylarıyla mücadele etmek üzere kurulan Roofie Vakfı’nın rakamlarına göre, 9 bin 887 kişi ilaçlı tecavüze uğradı. Bunların büyük çoğunluğunu da kadınlar oluşturuyor. Vakıf, test çubuğunun kadınlarda ilaçla tecavüze karşı farkındalığı artıracağını savunuyor. Roofie Vakfı, İngiltere’de birçok kadınının hala ilaçla tecavüzün mümkün olduğuna inanmadığını da belirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 başlığı ben yazmadım de reha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 başlığı ben yazdım fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ee bu testi nasıl yapıcaklar ki? benim yanımda böyle bir test yapsalar ne sanıon lan sen beni diye döverim sdfsxd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Estel_Anorien said: Tecavüz tarihini değiştirecek ürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Fistan'a büyük darbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Deacon said: ee bu testi nasıl yapıcaklar ki? benim yanımda böyle bir test yapsalar ne sanıon lan sen beni diye döverim sdfsxd. Her içkinin içine şemsiye gibi default koyar barmenler np. Roofie devri kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Çubuğa yakalanmayan ilaç geldi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 çubuğa yakalanmayan ilaca yakalanmayan çubuk geldi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 çubuğa yakalanmayan ilaca yakalanmayan çubuğun ilacı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 hareketlerinden şüphelendiği takdirde.. ya cem gariboğlu gibi biri çıakrsa, yız hiç şüphelenmezse.. bir de bu çubuu öle şey gibi ortam içinde bardaa sokmak da olay.. ya hiç bayıltıcı yoksa. direk erkeğe ayıb olur. kız bu sefer tripten tribe koşan erkeğin gönlünü almak için mecbur o gece sevişmek zorudna kalır uahsau.. keşke kamış gibi yapsalarmış. - içine koyduğum kamışımla içicem ben - aa bu renk değiştitiryo mavi oldu ahahah - evet pis sapık tecavüzcü pislik, kamış renk değiştiriyo görüyorum - noldu yaaa o.O - 155 - ya nölüyooo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=UIev-sdxORM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Xaenin said: Estel_Anorien said: Tecavüz tarihini değiştirecek ürün tecavüz tarihi diye bölüm açsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ahah başlık çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Estel_Anorien said: İngiltere’de içkiye ilaç atılalar bayıltma suretiyle meydana gelen tecavüz olaylarıyla mücadele etmek üzere kurulan Roofie Vakfı’nın rakamlarına göre, 9 bin 887 kişi ilaçlı tecavüze uğradı. Bunların büyük çoğunluğunu da kadınlar oluşturuyor. ahah kopacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Yapacak olan bir yolunu bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 dünyada 2 tane bayıltan madde varsa zaten vur kafasına bayılt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Azmodai said: Estel_Anorien said: İngiltere’de içkiye ilaç atılalar bayıltma suretiyle meydana gelen tecavüz olaylarıyla mücadele etmek üzere kurulan Roofie Vakfı’nın rakamlarına göre, 9 bin 887 kişi ilaçlı tecavüze uğradı. Bunların büyük çoğunluğunu da kadınlar oluşturuyor. ahah kopacam.ben de buna takıldım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 nuri alço bu işin doktorasını yapmış adam, gazozdan ibaret sanmayın onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Tecavüze uğrayan erkek azınlığın da erkekler tarafından mağdur edilmesi ihtimali de var. Hatta bir kadının baygın bir erkeğe tecavüz etmesinin bayağı zor olacağını düşünürsek, muhtemelen öyle birşeyden bahsediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kimse dememiş HAAAAYIIIIIIIIIIIIIR!!!111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bence o cubugu suc mahaline taksa, daha etkili bi cozum yolu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar