Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Up [2009]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
küçüklüğümden beri gördüğüm insanların gençse yaşlı hallerini, yaşlıysa genç hallerini kafamda biçimlerim bi nevi hayal kurma oyunu gibi bişiy... bunun da etkisiyle inanılmaz zevk aldım, helal olsun 10 numara yapmış yine herifler
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Yönetmenin özene bezene seçtiği, belki yer yer senaryoyu bile ona göre uyarladığı orjinal voice actor yerine EROL GÜNAYDIN ile izlemek istemiyorum filmi, kusura bakmayın. "ÇİZGİ FİLM LAN O DA DUBLAJ EHUE" diye mantık olmaz yani :p

Ahaha aynen...
Mesaj tarihi:
dun sinemada izledim, bugun de 1080p bluray'i cikmis, orjinal dille izledim, acikcasi erol gunaydini basarili buldum. Turkcesi hic batmadi.

Dublaj isini iyilestiriyoruz
Mesaj tarihi:
pixar yapıyor abi
az önce geldim filmden, 3d izledim, çok keyifliydi.
türkçe dublajı da beğendim ben, erol günaydın çok başarılıydı. bi ara da orjinal sesiyle izlerim, baya beğendim filmi.
Mesaj tarihi:
4.9GB BRRip i buldum.

bugün izledim.

point!

"point!"

olayına bittim ehueh.

9/10 doğru bi puanlama olmuş.
1 puanı da ilk başının sıkıcılığından kaybetti ne yazıkki=(

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
finding nemo
monters' inc
ratatouille
wall-e
toy story

gibi filmler (özellikle nemo) varken şunun bu kadar abartılmasına kıl oldum ya. imdb'de de 8.5 almış. yuh yani.

bu arada önemli olduğundan değil ama çok gıcık oldum: diğer adam bizimkinden minimum 20 yaş büyük değil mi? 78 yaşındaki bizimkine göre 98 olması gerekiyor en az :D insan bir düşünür de bizimkini 60 falan yapar ya :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oha film mükemmelmiş.aglicaktım arkadaş çok duygusal lan.müziği hele.

komik sahnelerde baya iyiydi.kuşun bık bıkları ve şişko cocuk.
  • Yeni Oluştur...