Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 küçüklüğümden beri gördüğüm insanların gençse yaşlı hallerini, yaşlıysa genç hallerini kafamda biçimlerim bi nevi hayal kurma oyunu gibi bişiy... bunun da etkisiyle inanılmaz zevk aldım, helal olsun 10 numara yapmış yine herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Baggio said: Yönetmenin özene bezene seçtiği, belki yer yer senaryoyu bile ona göre uyarladığı orjinal voice actor yerine EROL GÜNAYDIN ile izlemek istemiyorum filmi, kusura bakmayın. "ÇİZGİ FİLM LAN O DA DUBLAJ EHUE" diye mantık olmaz yani :p Ahaha aynen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 dun sinemada izledim, bugun de 1080p bluray'i cikmis, orjinal dille izledim, acikcasi erol gunaydini basarili buldum. Turkcesi hic batmadi. Dublaj isini iyilestiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Demin bitirdim. 720p 4gb. 9/10 veririm. Gayet başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 çok iyiydi bende 720p çekip izledim 9/10 SQUIRREL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ice age'in dublajı çok da güzeldi aslında bunun öyle değil mi? şimdi gitcez galiba ama içimde kurt var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 pixar yapıyor abi az önce geldim filmden, 3d izledim, çok keyifliydi. türkçe dublajı da beğendim ben, erol günaydın çok başarılıydı. bi ara da orjinal sesiyle izlerim, baya beğendim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 gitmedim sinemaya indiriyorum orjinal orjinal izlicem artıkn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 dublajını merak ettim, erol günaydının sesi biraz neşeli kaçar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 9/10 mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 en sevdiğim animasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Pixar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 4.9GB BRRip i buldum. bugün izledim. point! "point!" olayına bittim ehueh. 9/10 doğru bi puanlama olmuş. 1 puanı da ilk başının sıkıcılığından kaybetti ne yazıkki=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 oha ilk başına sıkıcı dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 izledim bugün gayet hoştu. hatta baya güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bence en eğlenceli tarafı film ilk başlarıdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ilk başı sıkıcı değildi. romantikti güzeldi lan işte. 10 vermiyorum ben filmlere prensip olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 finding nemo monters' inc ratatouille wall-e toy story gibi filmler (özellikle nemo) varken şunun bu kadar abartılmasına kıl oldum ya. imdb'de de 8.5 almış. yuh yani. bu arada önemli olduğundan değil ama çok gıcık oldum: diğer adam bizimkinden minimum 20 yaş büyük değil mi? 78 yaşındaki bizimkine göre 98 olması gerekiyor en az :D insan bir düşünür de bizimkini 60 falan yapar ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ne ratatouille ne de wall-e ama güzel filmdi, tabi 3-D rüzgarını da arkasına alarak iyi iş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 oha film mükemmelmiş.aglicaktım arkadaş çok duygusal lan.müziği hele. komik sahnelerde baya iyiydi.kuşun bık bıkları ve şişko cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 süper bi animasyon, beklediğimden daha iyi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar