Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Beyazperde takibi ne durumda bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 sinemaya gitmiyorum seçeneği yok :( yıllardır gitmiyorum be sinemaya cidden bir garip oldum. internetin boku çıktıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 evet torrent vs olduktan sonra gerek kalmiyor, ama canim sikkinsa filan gidiyorum ben genelde, degisik bi atmosfer iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Sinema ortamında izlenilcek olan filmlere gidiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 haftada 1 düzenli. bazen haftada 2 defa. ama mutlaka giderim sinemaya her hafta. ayrıca film de alırım, ama çok süper filmi gider izlerim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 1 yıldır gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 sinemaya gitmeyi çok seviyorum ama hem uzuncana bir süredir gidilesi film gelmediğinden (bahane) hem de pek vakit bulamadığımdan gidemiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Burada sinema değil çilehane var o yüzden çok nadir gidiyorum (Burada G.I. Joe: Rise of Cobra eğer 2 hafta geç çıksaymış Blu Ray'inin çıkışıyla aynı haftaya geliyormuş eheheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 sinema evime 25 metre <3.. filme 5 dk kala çıkıyorum. 1 d kala koltuumda mısır yer halde oluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Laorx said: Sinema ortamında izlenilcek olan filmlere gidiyorum sadece. artı bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Yazları iki haftada bir falan aktivite olsun diye gidiyordum da, dersler falan çok ağır olduğundan mesela okul açıldığından beri hiç gitmedim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ama bişiye de katılmıyor değilim. evet sinemaya her zaman adam gibi film gelmio.. bazen bi çıkıyo filmler. bakıosun rezil rezil korsan alınır rezil oha çok kötü bu ne lan :S pfff evte oturalım madem.. oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 en son LOTR: The Return of the King e gitmiştim. dile kolay lan 6 sene olmuş sinemaya adım atmayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 oha bu kadar çok sinemaya gitme arada evde otur :P eheh süpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hahaha. ya ne bileyim lotr dan sonra sinemaya gitme hevesim kalmadı birşekilde. iyi film mi gelmedi o aralar yada başka birşey mi oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hatırlamıyorum en son ne zaman gittim ama eminim mecburiyetten falan dır heralde (kız istemiştir, arkadaş ortamıdır vs..). Ben divx tercih ediyorum, arşivleme olaylarınıda sevdiğimden ölümüne torrentçiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Beğendiğim bir film olursa giderim. Haftada 1-2 de olabilir 3 ayda bir de. Beğenime göre değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 sinemaya tek başına gitmek zevkli değil ya ben 5 senedir filan gitmiyorum misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 eskisi kadar gitmiyorum, ana nedeni sinema uzak ve gitmişken hadi birşey yiyelim filan da olduğundan pahalıya geliyor. e dvd'sini alsan daha ucuz, arşivinde ve buradaki sinemadan kaliteli salondaki sistem gibi birşey heh. bir de beraber gidecek, film hakkında muhabbet edecek insan yok çevremde pek, özellikle kışın. artık sadece böyle "aha hemen sinemada izlemem lazım!" dediğim terminator salvation, the dark knight gibi filmlere gider oldum. sanırım avatar'a gideceğim gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 abi ben sinemaya tek başıma gitmekten daha çok keyif alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Saeros said: evet torrent vs olduktan sonra gerek kalmiyor, ama canim sikkinsa filan gidiyorum ben genelde, degisik bi atmosfer iste aynı. kaynımda böle. (ben yani kendimin kaynıyım bir nevi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 3-4 heyvan arkadaşla gidip kişniye kişniye güldürecek veya eğlendirecek bir film olmadığı sürece gitmiyorum fak ye 1080p bd rip edit: birinci tekil şahıs eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 evde daha iyi ortam olduğu için evde izliyorum. nuri bilge ceylan, zeki demirkubuz, inarittu gibi entel yönetmenlerin filmleri gelirse onlar da sessiz oluyo onlara gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 valla hiç sinema alıskanlıgım yok.yani 1 sene hiç gitmediğimde olur haftada 2-3 öle rastgele gittiğimde.tamamen kısmet işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Bu seneye kadar 7-8 senedir 50 ila 100 filme gidiyordum yılda ama bu sene değişti alışkanlığım nedense 30 film olmamıştır yılbaşından beri. Acaba bende mi bir sorun var yoksa bu sene vasat mı geçti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar