progamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Clara'nın yalanları Danny'nin asker muhabbeti kadar kötüydü. Soğuttu kendinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 YIlbasi bolumu bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Çok güzel ya. Çok güzel bir seri ya. Harikaydı bu bölümde. Cidden insanın içini ısıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 çok beğenmedim ben ya. Moffat kafa karıştırıcı şaşırtıcı hikaye yazacam diye artık çok zorluyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Yeni doktora alışamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Clara bir daha ki sezonun tamamında olacakmış yine. Bide Moffat bir daha ki sezon Doctor biraz daha mutlu görünecek demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Sonunda. Ya bu bölümde de hiç kurguya bakmadım. Direk sıcacık hissettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Abo gene başladı mı insanın içini ısıtan geyiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yalnız ve duygusuzlar uzak dursun ya sdfjg amerikan ailesiyiz biz. megri kristmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=bB8fh4QUy-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Haftaya basliyor: http://www.youtube.com/watch?v=HV1tfG7uDtI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 başladı yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 https://i.imgur.com/dng2YSM.jpg beğendim bende. Güzel başladı. Bu sezonki hikayeler hep 2 parter sanırım o da hoş. missy çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 guzel bir baslangic yaptilar. hand mine olayi rahatsiz edici olmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mukemmel bolumdu, epeydir izledigim en iyi Doctor Who bolumlerinden. Haftaya da bu kalitede bitirlerse Blink gibi bir klasik olur bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 ben de dizileri falan su sekilde coskuyla izleyebilmek istiyorum la aranizda boyle manyak var mi? allahını seven capaldi'nin üzerine ödül atsın... beni ağlattı bu bölüm ağlattı, allahsız kitapsız herif az dur, az yavaş lan, gerek o bebeğin ağlamalarını tercüme edişi, gerek vikinglere yardım edemiyceğini söyledikten sonra clara yanına geldiğinde yaptığı konuşma, duruşu, bakışları... adam yüzüyle oynuyor resmen, bu nedir!! hele bir de sonlara doğru "sen de öleceksin ve ben bununla yaşamaya çalışıp beceremiycem" tripleri allahım resmen ağladım... aynı zamanda gülmekten yerlere de yattım hele ki o yoyo'yu çıkarıp "yav bu şeylere inanmayın böyle yaa bakın yoyosu bile yok" dediği yerde... işte bu gibi sahneler bize diyor ki 2 adet comedy bafta'sı olan adama doctor'u emanet ederseniz böyle süründürür... hayır bak zaten peter yüzünden hüngür hüngür ağlamışım, bir de tutup bana donna noble ve tennant'ı gösteriyorsunuz flashback de olsa... bana bu yapılır mı lan!! zaten çok özledim ikisini de bu aralar açıp açıp 4.sezon izliyorum, bu bana yapılır mı ya... çığırarak izlemekten sesim kısıldı dün akşam... tüylerim diken diken oldu resmen... tabi bu arada doctor'un bu yüzü seçmesinin sebebinin, kendisine "donna"nın söylediği bir sözü hatırlatmak olması da benim için ayrı bir gurur kaynağı oldu... hepinizin de bildiği gibi companion'lar 2'ye ayrılır: donna noble ve diğerleri... ayrıca bakınız belirtmek isterim ki, eline insanları ölümsüz yapabilecek tablet geçip, hatta bunlardan 2 tane olup, 1 tanesini pek sevgili companion'ı clara oswald üzerinde kullanmayan, adam gibi adam, 12. doctor.... gallifrey kamil'liğinden sıyrıldığın bölüm budur... helal olsun sana hah şöyle yola gel bakayım sen... zaten bu bölüm o kadar belli etti ki, doctor, clara'nın ne zaman ve nasıl öleceğini biliyor, bu konuda fazla açık vermemeye ve müdahale etmemeye çalışıyor, hatta bu bölüm söyledi "bütün bunları yaparken senin başına bişey gelecek diye korkuyorum" diye... ama o ne zaman olacağını biliyor ve muhtemelen kendi yaşam çizgisiyle alakalı bi durum olacağından müdahale etmiyor gibi geldi bana... hatta clara öldüğünde doctor'un pek şaşırmasını beklemiyorum ben ama kendini çöllere vuracak, dayanamayacak hepimiz üzülücez adamın haline... sonra da river song çıkıp gelecek, bu eşşek sıpasını toparlayacak... ee karı-koca olmak zor iş, kadın, erkeğini böyle zor zamanlarında toparlamalı, ona destek olup sahip çıkmalı bence... the woman who lived'in trailer'larında clara'yı görmemek süper oldu yalnız... tabi bu önümüzdeki bölüm kendisini görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor ne yazık ki yine çıkar bi yerlerden... bu bölüm clara'ya bile kızamadım... sövemediiim karaaa gözlümmm... o bile adam gibi davrandı bu sefer hayret ettim şaştım kaldım... böyle olsun benim canımı yesin işte... ama yine de; doctor reyiz'in düşman işgalinden kurtuluşuna kalan bölüm sayısı: 5 ben anca "ha guzelmis.. simdi puding yiyip disari cikayim da arkadaslarla bulusayim" diye izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 kadındır abi o. pms'e falan denk gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Ergen kiz asik olmus adama ne var yani. Boyle seyleri burada paylasip forumu kirletme das. Hic sevmiyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 BON PONONG YOYOROM COK COOL OM NO VOR YONOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 sevme beni, ne diye seveceksin zaten. gerek yok boyle seylere. ama bundan sonra her izledigim dizide bir adet "kopmus kafalardan yorumlar" koymayi gorev adledecegim kendime.. cok egleniyorlar dizi izlerken. keske bu kadar eglensek, saniyorum hicbisi de bu kadar cok eglenmiyorum. en fazla egleniyor gibi yapiyorum. ta ki canim sikilip birakana kadar.. hmm snaiyorum yzarken baydim bile. neyse. baska sefere artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Undead arthas tripleri bunlar hep iste.. murdered my own father i feel nothing.. aw yisss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 O degil de, Jack'i nerede birakmistik? Bu bolum onu getirdi aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Jack en son Torchwood Miracle Day'de gözüktüydü sanırım. Doctor Who'da da David Tennant'ın son bölümde. Şimdiler de kendisi Nanda Parpat'da assassinleri yönetiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 arya yolunu şaşırmış birisi yol göstersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar