Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Weeping Angel'lar ne kıl bişi ya resmen gece gece ürperdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Son bolum cok iyiydi, Clara da kendini sevdirmeyi becerdi bana sonunda. Meger ki Neil Gaiman gibi bir adam gerekiyorumus. Haftaya sezon bitiyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Moffat'in yazmadığı bölümleri cok daha seviyorum artık. Sherlock falan yazsın o ya. Doktor böyle guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Moffat'in yazmadigi degil de, Neil Gaiman ile yarisamaz elbette kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mtaIpkjF6Ss sezon bölümüne prequel çıkmış. Gaiman'ın bölümüde güzeldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Iyi bir ara vereceklermis bundan sonra. Sherlock Holmes arasi. Sevinmek mi gerek, uzulmek mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ben fikrimi söyliyim şu clara hakkında yolda geldi aklıma klon bu kız, doktorun daha önce karşılaştığı birisi borcunu ödemek için çıkarıor kızda paso onun için ölüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 izledim son bölümü çokkk ağır spo açmayın izlemediyseniz sakınnnnn açılacak gibi değil john hurt yeni doktor. off off matt 8. sezon olacağını söylemiş o zaman üzüldüm şimdi yaw adam ölecek diye ama john hurt'te çok sağlam adam ya oyy oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 spo devam sanırım bu herif gallifrey'i yok eden doktor. o zmn adı doktor değildi yani aslında 12. doktor oluyor matt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Gercek mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 gerçek abi izlemedin mi? izlemediysen niye açtın?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ben severim spoiler yemeyi ya. öyle daha heyecanlı oluyor benim için shsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ingilizce altyazısız izledim kaçırdığım yerler olmuştur ama güzeldi ya. kasıma kadar kim bekleyecek bunu höf. çok acayip spoiler açma izlemediysen adam da 1940 doğumluymuş. inşallah başına bir şey gelmez çekimlerde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 öğrendim olayı dokuzuncu doktor o. gerçekten 9 oymuş ama kötü şeyler yapmış o yüzden yoksaymış kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 onu ben de gördüm de ecclestone 9. doktor değil miydi? moffat'la araları bozuk olduğu için gelmeyi kabul etmemiş adam 50. yıl bölümüne. onun yerine bir katakulli yapıp bunu oynatacaklar o zaman. time war'dan sonraki doktor diye. o zaman bu adam bir bölümlük doktor olacak. matt smith yeni sezonda devam edecek. meh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Ecclestone'u yok saymayacaklar. Numaralamayı kaydıracaklar John Hurt'u 9 diye araya sıkıştıracaklar işte. Matt Smith 12ymiş aslında dicekler diye rumor var. geçen sezon bundan daha iyiydi ama ya. bu seferki hem 2 parça olmasından hemde bölümlerden böyle çok kopuk oldu. Geçen sezon dedikleri Silence will fall olayı olduktan sonraki trenzelore'du dimi bu gördüğümüz. İsmim önemli değil diyosa niye geçen sezon o kadar isimi söylenince düşecek dediniz o zaman. edit: 50th anniversary spoilerları said: A source explained to TV Biz: “John will play the real Ninth Doctor. Christopher Eccleston has always been thought of as the Ninth Doctor but now that John has been revealed as the Ninth Doctor, it shuffles Eccleston’s Doctor to be the Tenth Time Lord, Tennant the 11th and Smith the 12th. “It also means the Doctor’s time is running out as he can only regenerate 12 times.” Our source continued: “Steven loves a complex plot and there will be plenty of surprises along the way. “The reason the Doctor has forgotten his ninth incarnation will become clear but it’s to do with the Time War and his shame over his behaviour in it. “Tennant and Smith’s Doctors will at first refuse to accept Hurt is them — until their sonic screwdrivers confirm it and announce, ‘He’s us. He’s the ninth us’.” http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01725/Hurt1_1725509a.jpg http://www.youtube.com/watch?v=2Em8lmmTNkA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 http://tardis.wikia.com/wiki/Ninth_Doctor_(Scream_of_the_Shalka) http://en.wikipedia.org/wiki/Shalka_Doctor böyle bir şey de mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 clara madem doktor'a öbür tardis'i çal dedi, doktor'u o kadar kurtardı doktor neden tanımıyo clara'yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Clara hep böle uzaktan yardım ettim diyordu işte öbürleri pek görmediler 11 e kadar. İlk doktora göründüğünün üzerinden de 11 regenation (12 hatta belkide asdf) ve 900 sene geçmiş. Unutmuştur belkin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Bölüm fena değil de konu meh olmuş. İzlerken şu aklıma geldi: http://www.youtube.com/watch?v=Do-wDPoC6GM "Önce ben gittim, hayır ben gittim, hayır ben gittim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 sadece bir kere değil ki bir milyon kere ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 5. sezon bitti durmak yok izlemeye devam :P 6. sezon beşten iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bence değil aslında. ama daha önceki hiç bir sezona benzemeyen bir sezon 6. onu ayrı bir kafayla izlemek lazım. amerika'da çekildi çünkü çoğu bölümü. amerika için çekildi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Daha iyi olayi yok pek, hepsinde iyi ve kotu bolumler var. 7 cok guzel bence ama. 6'da mesela The Doctor's Wife tum serinin en iyi bolumlerinden, Blink ile yarisir. Ilk iki bolum de guzel. Flesh bolumleri de guzeldi. Guzel ya, Doctor WHo genel olarak guzel. Romanlarina daldim ben bu aralar, onlar da guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 tüm seri doktorla ilgili hikayeler ve doktorun içinde olduğu hikayeler olarak ikiye ayrılıyor. doktorla ilgili konular hep serinin vurucu kısmı oluyor. güzel hatunların hikayeleri kimi zaman güzel, kimi zaman değil. bir izleyen pişman, bir de izlemeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar