Buyse Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 diğer konuda sadece terim konusuluyor ondan ayrı bi anket açayım dedim. ertuğrulu unutmuşuz görevlilerden biri ekleyebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ekledim seçeneklere, ayrıca daum'u da ekledim, milli takım-fb eş zamanlı çalıştırma konusunda bir soru sorulmuş bugün bir röportajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 benide eklesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Türk ve Lucescu olmasın lütfen. Keşke Hiddink olsa ama gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 PZero said: benide eklesene seni eklemiyim seçeneklere, bjk sensiz napar sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yabancı olsun artık, yoksa dönüp dolaşıp aynı isimlere gidicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 başgan ü l e n t tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 rıdvan gelse ne güzel olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 futbol bölümü bende niye en tepede gözüküyor anasayfada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 favorilerine eklemişsinidr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 PZero said: benide eklesene Kankut eş zamanlı yöneteceksek milli takımı ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Rıdvan'ın futbol zekası uçuk derecede yüksek yalnız td isini beceremiyor. Sportif direktor filan olarak olabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Gönül ister Hidding gelsin ama adamın yıllığı 7 milyon euroymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Milli takım için yıllık 7 milyon nasıl talep edilir onu anlamadım.Part-time iş gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Rıdvan aslında t.direktörlük de becerir. Fener'de daha acemiyken geldi patladı sonra da elini çekti şimdi olsa yapar bence. Ama ben yabancıdan yanayım. Türklerde Terim'in serçe parmağı bile olabilecek adam yok zaten, Terim gitmişken onlardan birini getirmek saçma olur. Lucescu ile Hiddink arasında kaldım bayağı ama Luce dedim. Defans yapmayı öğrensin takım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ne rıdvan dilmen'i ya, yapmayın gözünüzü seveyim. wall of text döşettirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 milli takımın başına gelsin demiyorum zaten t.direktörlük becerir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Her zaman Luce abi,aşırı sempatim var o adama..Ayrıca Hiddink de gelmez bence ne biliyim,artık bıraksın işi zaten gitsin tatile çıksın,başka şeylerle uğraşsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 balon said: PZero said: benide eklesene Kankut eş zamanlı yöneteceksek milli takımı ben de varım. ben seni defansın soluna düşünüyodum ama . seninde gözün yükseklerdeymiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 PZero said: balon said: PZero said: benide eklesene Kankut eş zamanlı yöneteceksek milli takımı ben de varım. ben seni defansın soluna düşünüyodum ama . seninde gözün yükseklerdeymiş :d üzülmez e şirk koştuundan dolayı cehennem azabı yaşayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ya ismail köybaşı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben geleyim lan.. 4ay tutsanız o maaşla yeter bak.. geçen maçlardaki performanstan aşağı kalır bi oyun da oynatmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Hiddink ve yardımcısı olarak Rıdvan. Eğer 4 yıl sabredilirse bu ikiliye belkide ondan sonraki 8 yıl teknik direktör sorunu yaşamaz milli takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Genwa said: Gönül ister Hidding gelsin ama adamın yıllığı 7 milyon euroymuş.Terim'in maaşı yanılmıyorsam 285.000 tl idi son haliyle. yıllık 7 milyon'a yakın bir para yapmıyor mu euro bazında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 holy 1 tl 2 euro diil 1 euro 2 tl. ters hesapladın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar