Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Isın,ısın ısın! Daha Fazla ısın!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

yok abi... Olmayacak böyle...

30 derece diyor,dereceye bakıyorum 23! Başka bir dereceye bakıyorum,25...

Dışarı koyuyorum,Yarın saat sonra bakıyorum,26 oluyor...

Maximum 28 gördüm şimdiye kadar.

Meteoroloji iyi sallıyor.

nasıl Küresel ısınma felan vardı hani..Yalan hepsi..

Isınsın istiyorum...

Geçen yaz kafamı eritecek kadar sıcak vardı,bu yaz "daha sıcak olacak" diye buz-su depoladım.Fos çıktı :p

Hadi,Güneş duasına çıkıyoruz,olmucak böyle...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Mesaj tarihi:
ahaha yanin beter olun sicaklardkavrulun :-p

bugun burda almyada gune$li 27 derece gosterdi tv de ama yagmur+firtina hava en fasla 18-19 dereceydi muhte$em bu almanyanin haawasi ya =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
sıcak iyidir ki hava atmana gerek yoq.sıcağı severs.[signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL

Zlorwf'u çok seviyorum!
Mesaj tarihi:
mumi küresel ısınma bir gelecek göreceksin gününü haa, konya körfezinde serinlersin artık o vakit.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
ya oha ben sıcak diye gündüzleri evde vantilatör karşısında oturuyorum sadece, dışarı çıkmıyorum.
siz sapıksınız galiba[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Mesaj tarihi:
gene sıcak sorun bendemi hala telrliyorum ben[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
said:
Raid3r, 04 Temmuz 2004 01:00 tarihinde demiş ki:
valla süper böyle. yıllardır bu kadar güzel yaz olmamıştı ankarada :) mümkünse hiç uğramasın aşırı sıcaklar buraya

oha
said:
LvL_Sabo, 04 Temmuz 2004 01:04 tarihinde demiş ki:
ya oha ben sıcak diye gündüzleri evde vantilatör karşısında oturuyorum sadece, dışarı çıkmıyorum.
siz sapıksınız galiba

+1
said:
Angelfire, 04 Temmuz 2004 01:11 tarihinde demiş ki:
gene sıcak sorun bendemi hala telrliyorum ben

+1[signature][hline]pc and comic geek
Mesaj tarihi:
kokuyorum banyo yapsam iyi olcak
ulan 2dk oturunca bile kokmaya başlıyorum

ne iş anlıyaman pislik ruhuma işlemiş...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
o diil de sen dayak istiosun galiba mumi...

ERIYORUM ULAN BURDA!

donarak gebermek istiyorum yani o derece... almanya'dan dondugumden beri felegim sasti, orda ne guzel yagmur falan yagiyordu, burda kizarioruz...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
üşüyom ya ben burda şimdi
len 1 lafım dierini tutmuyo ama napıyım üşüdüm atıyım üstüme bişiler[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 04 Temmuz 2004 03:44 tarihinde demiş ki:
donarak gebermek istiyorum yani o derece... almanya'dan dondugumden beri felegim sasti

Dogim be, almanyada donuyoduysan ne diye geldin buraya [€h€h€]+[+yeni keşfettim alt+e yapınca €uro işareti çıkıyormuş :P
mmm Matrix görüyorum herşeyi.. €h€]

fakat,
BEN DAHADA SICAK OLSUN İSTİYORUM!

heh,klima mlimaya gerek yok...2000 irtifaya pedallayınca zaten doğal klima oluyor :Pp

Sıcaklamalı!
Mesaj tarihi:
Kokmaya karşı en büyük ilaç arkadaşlar iki şey
koltuk altı kremleri deotak öneririm ve deodorant
alın kullanın

kokuya sonrverin

milletin burnunu kırmayın yeter ulan bende böle yapıyom kırmıyom
böylece birbirinize daha sabırlı olursunuz. ehieh ih:)[signature][hline]www.simasher.com.tr.tc
Mesaj tarihi:
Normalde gölge ve ev içleri rahat 30-34 arası oluyor İzmirde..

Geçen gün Alaybey'deki sokaktaki kocaman termometre ise 47 C gösteriyordu. Güneşin altında olduğu için.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
Ben de gözlerime inanamadım zaten. Gerçi 30 dakika falan güneşin altında yat. %80 bayılırsın. Etrafta kimse yoksa da kurursun valla orda.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
anlıyoruz ki sevgili mumi'nin başına güneş geçmiş.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 04 Temmuz 2004 03:44 tarihinde demiş ki:
o diil de sen dayak istiosun galiba mumi...

ERIYORUM ULAN BURDA!

donarak gebermek istiyorum yani o derece...

Ayrıca 47 ye oha diyen arkadaşları Antalya'ya, hatta tercihen Antalya havalimanı dış hatlar terminaline bekliyorum, Mumi'yi de getirin gelirken hatta. Alana gitmek zorunda kaldığımda ettiğim küfürün haddi hesabı yok, öyle söyleyeyim. Ofiste oturmayı tercih eder oldum be burada.
  • Yeni Oluştur...