Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yok abi... Olmayacak böyle... 30 derece diyor,dereceye bakıyorum 23! Başka bir dereceye bakıyorum,25... Dışarı koyuyorum,Yarın saat sonra bakıyorum,26 oluyor... Maximum 28 gördüm şimdiye kadar. Meteoroloji iyi sallıyor. nasıl Küresel ısınma felan vardı hani..Yalan hepsi.. Isınsın istiyorum... Geçen yaz kafamı eritecek kadar sıcak vardı,bu yaz "daha sıcak olacak" diye buz-su depoladım.Fos çıktı :p Hadi,Güneş duasına çıkıyoruz,olmucak böyle...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ahaha yanin beter olun sicaklardkavrulun :-p bugun burda almyada gune$li 27 derece gosterdi tv de ama yagmur+firtina hava en fasla 18-19 dereceydi muhte$em bu almanyanin haawasi ya =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
555 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 sıcak iyidir ki hava atmana gerek yoq.sıcağı severs.[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 fethiye 42 derece dedi şok oldum oluyormuydu la okadar ???[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 mumi küresel ısınma bir gelecek göreceksin gününü haa, konya körfezinde serinlersin artık o vakit.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Kardeş mazoistmisin nesin ya bırak ısınmasın işte iyi 26 derece :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yalan Samcim onlar :P Değil Küresel,Dikdörtgensel ısınma bile yok be... Razıyım,Zaten marduk gelecek,ondan öncede küresel gelsin,bir çayımı içsin...
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 valla süper böyle. yıllardır bu kadar güzel yaz olmamıştı ankarada :) mümkünse hiç uğramasın aşırı sıcaklar buraya
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ya oha ben sıcak diye gündüzleri evde vantilatör karşısında oturuyorum sadece, dışarı çıkmıyorum. siz sapıksınız galiba[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 gene sıcak sorun bendemi hala telrliyorum ben[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 abi aşık olduğuma herhalde bana bütün gün bi terleme bi sıcak geldi ben gene trakyanın ortasında çorludayım ben terliyosam allah size sabır versin
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Raid3r, 04 Temmuz 2004 01:00 tarihinde demiş ki: valla süper böyle. yıllardır bu kadar güzel yaz olmamıştı ankarada :) mümkünse hiç uğramasın aşırı sıcaklar buraya oha said: LvL_Sabo, 04 Temmuz 2004 01:04 tarihinde demiş ki: ya oha ben sıcak diye gündüzleri evde vantilatör karşısında oturuyorum sadece, dışarı çıkmıyorum. siz sapıksınız galiba +1 said: Angelfire, 04 Temmuz 2004 01:11 tarihinde demiş ki: gene sıcak sorun bendemi hala telrliyorum ben +1[signature][hline]pc and comic geek
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 kokuyorum banyo yapsam iyi olcak ulan 2dk oturunca bile kokmaya başlıyorum ne iş anlıyaman pislik ruhuma işlemiş...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 evde klima var dışarı çıkamıyorum millet beni asosyal sanacak
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 o diil de sen dayak istiosun galiba mumi... ERIYORUM ULAN BURDA! donarak gebermek istiyorum yani o derece... almanya'dan dondugumden beri felegim sasti, orda ne guzel yagmur falan yagiyordu, burda kizarioruz...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 üşüyom ya ben burda şimdi len 1 lafım dierini tutmuyo ama napıyım üşüdüm atıyım üstüme bişiler[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: HellHound, 04 Temmuz 2004 03:44 tarihinde demiş ki: donarak gebermek istiyorum yani o derece... almanya'dan dondugumden beri felegim sasti Dogim be, almanyada donuyoduysan ne diye geldin buraya [€h€h€]+[+yeni keşfettim alt+e yapınca €uro işareti çıkıyormuş :P mmm Matrix görüyorum herşeyi.. €h€] fakat, BEN DAHADA SICAK OLSUN İSTİYORUM! heh,klima mlimaya gerek yok...2000 irtifaya pedallayınca zaten doğal klima oluyor :Pp Sıcaklamalı!
HackerMan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Kokmaya karşı en büyük ilaç arkadaşlar iki şey koltuk altı kremleri deotak öneririm ve deodorant alın kullanın kokuya sonrverin milletin burnunu kırmayın yeter ulan bende böle yapıyom kırmıyom böylece birbirinize daha sabırlı olursunuz. ehieh ih:)[signature][hline]www.simasher.com.tr.tc
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 izmir yaniyor, pencereden asagi bir bardak su dokuyorum yere ulasmadan havada buharlasiyor. siz tahmin edin ne kadar sicak diye artik.
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Abi sıcaktan uyuyamıyorum ben ölecem burda off buz dolabı stili bi yatak yapıcam kendime yakında
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Normalde gölge ve ev içleri rahat 30-34 arası oluyor İzmirde.. Geçen gün Alaybey'deki sokaktaki kocaman termometre ise 47 C gösteriyordu. Güneşin altında olduğu için.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ben de gözlerime inanamadım zaten. Gerçi 30 dakika falan güneşin altında yat. %80 bayılırsın. Etrafta kimse yoksa da kurursun valla orda.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 anlıyoruz ki sevgili mumi'nin başına güneş geçmiş.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: HellHound, 04 Temmuz 2004 03:44 tarihinde demiş ki: o diil de sen dayak istiosun galiba mumi... ERIYORUM ULAN BURDA! donarak gebermek istiyorum yani o derece... Ayrıca 47 ye oha diyen arkadaşları Antalya'ya, hatta tercihen Antalya havalimanı dış hatlar terminaline bekliyorum, Mumi'yi de getirin gelirken hatta. Alana gitmek zorunda kaldığımda ettiğim küfürün haddi hesabı yok, öyle söyleyeyim. Ofiste oturmayı tercih eder oldum be burada.
Öne çıkan mesajlar