Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Madcat said: anne dışında mükemmel dizi ya hastasıyım! =) artık anne de yerine oturdu daha çok beğenmeye başladım 2.sezonda. perfecto! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 perşembe başlıyor bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 çıkmış yeni bölüm(ler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Eskiden var mıydı bunun sonun -yeni dizi- ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 vardı hep Airtime: 21:00:00 (US/Eastern) on ABC. Country: US. gerge görürse editler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 dreagloth, yeni kuralların gerekli olduğunu örnekle gösterdiğin için herkese teşekkürler =) Kanalı da insanlar dizi olduğunu anlasın diye koyuyoruz bu aradaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 İnanılmaz bir dizi gerçekten ya, yeni sezon dahil 9 bölüm birikmişti, tek seferde izledim bağıra bağıra. 3. sezonda Lily büyümüş efsane tatlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 my dad! lily çok iyi olmuş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 resmen bölüm sayısından az post var lan. yeni bölüm de çıksın, 3 bölüm üst üste izleyem mis gibi bi saat modern family. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 çok hoşmuş bu ya. arrested developmenttan sonra göğsümdeki boşluğu ümüümdeni yumruyu bi nebze hafifletti dsaghafahg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 başladı yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 AhAHHAAhAhAHAHAHHAHAHAha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 asdfgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 phil'in limonla ilgili lafı çok iyiydi ya. safdasdfsa "when life gives you lemonade, make lemons . life will be all like whaaat" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 4. sezon birikmiş bayağı New Girl'den sonra buna da yetişirim. Not A Real Man iyiydi bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ben bu diziyi nasıl unutmuşum ya 2. sezondan girdim tekrar ilaç gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Dizide hiç bu kadar iyi espiri olduğunu hatırlamıyorum. Bu sezon gerçekten bomba olmuş. Godfather Phil ve Philosophy çok iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ben bu diziye bayılıyorum ya, göbeğimi zıplata zıplata gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Litminov said: Dizide hiç bu kadar iyi espiri olduğunu hatırlamıyorum. Bu sezon gerçekten bomba olmuş. Godfather Phil ve Philosophy çok iyiydi :D Ara vermiştim ben de, burada muhabbet dönünce başladım tekrar. Çok iyi bölümler var, Phil bitiryor olayı. Godfather çok iyiydi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Aynen bir bu birde New Girl güldürebiliyor beni.. 20. bölümü biraz sönük geçti diğer bölümlerine göre ben beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sofia vergara çok dikkkatimi dağıtıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bugün televizyonda tekrar denk gelince ben niye bu diziyi indirip bütün boş zamanımı gömmüyorum diye düşündüm, sonra ilk iki sezonu indirdim ve 7 bölüm izledim, çok tatlı dizi sofia vergara gerçekten dikkat dağıtıyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 son bölüm müthiş başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Kötü bölümü yok dizinin, 16 baya iyiydi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 agreed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar