ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 nasıl kulis yapıyorlar belli değil anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 YURU BE, ASLANIM BARRAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Napti bu adam bu odulu hakedicek merak ediyorum yani, dunya capinda bi odul olmasi lazim bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 zaten bizim coğrafyada da değil, 4chanda falan da eleştiriliyo naptı ki olm adam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 erdogan baris icin daha cok sey yapti onun hakkiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Penthesilea said: Napti bu adam bu odulu hakedicek merak ediyorum yani, dunya capinda bi odul olmasi lazim bunun. adam bush degil, yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 nükleer silahların azaltılmasıyla ilgili çalışmalar yaptığı için verilmişmişmişmişmiş. biz buna bık bık konuştu diyelim sadece. nükleer silahları azaltırlar yarın öbürgün nükleer olmayan başka bir toplu katliam silahı bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Aslında nükleer silahı olmayan yerleri "biz gördük varmış" diyerek işgal etmelerini engellerse ben kendim pati madalyamı ödül niyetine takarım barakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 "nutella yerim" said: nobelin de boku cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yahu nobel baris odulu, edebiyat odulu filan kimin umrundaa yaa, verissinler birbirlerine iste, onemli olan fizik, tip cart curt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 benim senin gibi bi çocugum yok barak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://img.4chan.org/b/src/1255114025790.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Herif Ay2ı dahi bombaladı! Ne barışı!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://friendfeed-media.com/95c9205e38e8966e95090ca16771b6b7b538705a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yo obama imma let you finish but http://img.timeinc.net/time/photoessays/2009/obama_photoshop/obama_mtv.jpg apuahauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=YT5Kl38fSVY en güzel ima let you finish budur. "yo obama i'm happy for you and i'ma let you finish but al gore had one of the best powerpoint presentations of all time! of all time!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 lol süpermiş. harbi araya girmesi lazım kanye'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 nobel hep şeyliydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 obama ne be sponge bob olmaliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Obama ne ki? Nobel Barış ödülü için 1939'te Hitler aday, 1945'teyse Stalin. Eh, ironiye gel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Sabah gazetesinde İbrahim Kalın'ın bir yazısı var. Buyrun Kısaca özetlemek gerekirse, Obama'nın yapmaya çalıştıklarında şu anda siyasi sebeplerle başarısızlığa koştuğu, bu ödül sayesinde "yapmaya çalıştıkların aslında doğru, arkandayız." şeklinde bir mesaj verilmeye çalışıldığı. Ben uygun bulmadım Obama'ya bu ödülün verilmesini; ama bu da değişik bir bakış açısı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 adama niyetinden dolayı ödül verilmiş yani bunu demeye çalışıyorlar esasında. o halde en iyi niyetli olan kazansın bundan sonra arkadaşlar. boru mu 1.4mil $ köşeyi dönebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Nobel'in gittiği adama bak afedersiniz.İroniye aşina gençligi duvardan duvara vuruyor.Niyete ve laflara verilse bana da versinler.Popülerligim yok diye ödülden mahrum kalmak koyuyor bünyelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 orhan pamuk ta nobel aldıydı, yani, çok üstüne yoruma gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar