Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009 Nobel Barış Ödülü - Barack Obama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nükleer silahların azaltılmasıyla ilgili çalışmalar yaptığı için verilmişmişmişmişmiş. biz buna bık bık konuştu diyelim sadece.

nükleer silahları azaltırlar yarın öbürgün nükleer olmayan başka bir toplu katliam silahı bulurlar.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=YT5Kl38fSVY

en güzel ima let you finish budur.

"yo obama i'm happy for you and i'ma let you finish but al gore had one of the best powerpoint presentations of all time! of all time!"
Mesaj tarihi:
Sabah gazetesinde İbrahim Kalın'ın bir yazısı var. Buyrun

Kısaca özetlemek gerekirse, Obama'nın yapmaya çalıştıklarında şu anda siyasi sebeplerle başarısızlığa koştuğu, bu ödül sayesinde "yapmaya çalıştıkların aslında doğru, arkandayız." şeklinde bir mesaj verilmeye çalışıldığı.

Ben uygun bulmadım Obama'ya bu ödülün verilmesini; ama bu da değişik bir bakış açısı olmuş.
Mesaj tarihi:
adama niyetinden dolayı ödül verilmiş yani bunu demeye çalışıyorlar esasında. o halde en iyi niyetli olan kazansın bundan sonra arkadaşlar. boru mu 1.4mil $ köşeyi dönebiliriz.
Mesaj tarihi:
Nobel'in gittiği adama bak afedersiniz.İroniye aşina gençligi duvardan duvara vuruyor.Niyete ve laflara verilse bana da versinler.Popülerligim yok diye ödülden mahrum kalmak koyuyor bünyelere.
  • Yeni Oluştur...