dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 barnacle said: istediğin yerleri yaz işte isteme sırana göre. sallayın sıralamayı puanı. 30 tane mi ne tercih yok mu ztn? mauhauhauhauhauhauahahuahua! güldüm lan sabah sabah.. benim bundan sora okulla işim doktorada olur.. ben sadece yardımcı olarak aranıyorum bu tercih hedesinde.. bi bok bilmediğim için de öğrenmeye geldim.. ama şunu diyeyim -bizim zamanda yüzdelik dilim vardı ona göre tercih yapılıyordu- bir referans noktasız tercih aptalcadır. 30değil 100tane hakkın olsa da aptalcadır.. ben girdiğimde 3tercih yaptıydım 2.sine girdim zaten. @cevaplar: çok sağolun hemen bi dersaneye çökeyim lan ben hemen.. O_O' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 TS-1 469 1672.yim TS-2 476 1799.yum Boğaziçi tarihe girebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 1270. almış geçen sene enson yaz yine girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 dasaaa said: ee. ikinci soru; geçen senenin sıralamaları bir yerde var mı peki? ben kendim öss'ye ggirdiğimde bi 10sene önceydi herhalde..geçen sene kuzene tercih yaparken öss başvuru kitapçığında vardı bu sne de vardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Babam da Bilkent Hukuk'a gir, beraber avukatlık yapalım diyor. Aklıma da yatıyor aslında. Ankara'da, Köşk'ün karşısında, büyükelçiliklerin arasında devasa bir büro aldı yeni, inşaat halinde daha. Kıbrıs Tıp yerine Hukuk'a gireceğim sanırım para kazanıp ilerde aile kurarsam çoluk çocuğu rahat ettirmek için. Çok şaçma ya... Edebiyat sınavına laf olsun diye girdim, 15000. oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 http://rapidshare.com/files/407078078/DonusturulmusPuanlar.pdf Sıralamalar dönüştürülmüş puanlar falan var, işinize yarar belkim (2009 yılının) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 dosya ismi aynı burdan da bakabilirsiniz, http://cm.ntvmsnbc.com/dl/Egitim/DonusturulmusPuanlar.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Ben site linkini bulamadım, o yüzden nete yükledim aynı şey, eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 hadi geçmiş olsun hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 hadi geçmiş olsun beyler hepinizin için hayırlı olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 abi sınava girdikten sonra falan bi de bunun sonuçlarını anlamak için ekstra çaba sarfetmek gerekiyor, bilmece gibi anasını sattımınınki. lys3 'te 379, lys4'te 390'mı ne yapmışım sanırım. iyi midir kötü müdür nedir ne değildir bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sıralamana bak, sonra verdiğimiz pdfden en son kaçıncı SIRAdan öğrenci aldıklarına bak ona göre bişiler düşün ama net değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ya bu bakamayan var mı benim gibi sonuçlara formda internet şıkkı seçili deilmiş.o yuzden netten bkaamıyorum bu turkcelle falan mesaj attım ama gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: hacettepeyi kazanacak olanlara yer iş elektrik su olarak geri dönebilirim. Ben yazıcam tutarsa bi el atarsın artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ya şu konuda bi el atın dayılar.hiç kafa basmıyor ek puanlı kısımlamı giricem ben yoksa alan dışıyla mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ek puan sadece kendi alanın için. alan dışı derecen kaç, hangi bölümleri istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 fuu o zaman özele giricem yarı burslu yada normal farketmez ingiliz dili edebiyatı bölümleri tüh ya 17bininci olmusum alandışında hep meslek lisesinin boklugu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ben de özel istiyorum dil bölümü - mütercim tercümanlık da hangi puana bakacağımı şaşırdım y. dil-1 = 315 / başarı sırası = 11180 y. dil-2 = 322 / başarı sıresı = 11444 y. dil-3 = 335 / başarı sırası = 21397 izmir ekonomi ya da yaşar üniversitesi bi bok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bende 315 dil 1 aramızda 6 bin kişi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 demek ki benim doğrularım senin doğrularından daha doğruymuş asdas eğer ruhlarımızı ortaya koyacaksak, senin ruhun ve benim ruhum ortaya gelecekse allahımın üstüne yemin ederim ki senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 mütercim-tercümanlık hangi puana bakıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 abi ankaraya niye gideyim :) yeditepe ing edebiyatı ve bilgi karşılaştırmal edebiyattan biri olursa süper olucak geçen sene 17 bininciden aldıysa yeditepe bu sene beni esgeçmez herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Dil-1 Sen de Bilkent'e girebiliyorsun. Buradan herkese tavsiyemdir: Özel gidecekseniz ilk yazacağınız Bilkent olsun. Türkiye'nin en iyi üniversitesi belki de. Avrupa'da kabul gören tek özel üniversitemiz. Şu anda dünyanın en iyi 129. üniversitesi. Türkiye'de ondan iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Yeditepe dünya sıralamalarında görünmüyor bile abi. Ondan. Gerçi bende ilk 500 var sadece. Maddi olarak olmaz demezsen git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 tercih konusunda erken yapmak geç yapmak farkediomu yani hemen cumartesi yapmak ile son hafta yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar