Starforsaken Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 SeaGle said: BEYLER HACETTEPE TIP KAZANDIM ama uludağ makineye devam edicem OHA LAN TIP 1. BÖLÜMLE ALMAYA BAŞLAMIŞ GOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 odtü tıp çaktım ben kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bu sene tutturduk sanrım ygs1 406 ygs2 400 hadi hayırlısı 21 sosyal netine ragmen böle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Fen ve Turkce cevaplarimi hatirlamiyorum, sinavdan eve gelince direk sizdigimdan dolayi da, matematik 39'da 33 net cikti, hosuma gitti acikcasi ne diyeyim ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 geçmiş olsun delioğlan o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 heryeri ben kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 =) said: bu sene tutturduk sanrım ygs1 406 ygs2 400 hadi hayırlısı 21 sosyal netine ragmen böle oldu nası hesaplıyorsunuz puanları ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Dershaneden söylediler, daha türkçe ve sosyalden tam yapan çıkmamış duydukları arasında. http://www.birey.com/birey/main.php?sayfa=puan_hesaplama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 GERGE said: Dershaneden söylediler, daha türkçe ve sosyalden tam yapan çıkmamış duydukları arasında. http://www.birey.com/birey/main.php?sayfa=puan_hesaplama Hah saol. Birde burdan yds puanının üstüne hangi ygs puanı ekleniyor onuda söylersen şukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 GERGE said: Dershaneden söylediler, daha türkçe ve sosyalden tam yapan çıkmamış duydukları arasında. http://www.birey.com/birey/main.php?sayfa=puan_hesaplama bizim dershaneden biri türkçe'den fullediğini idda ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 YGS-6 diye hatırlıyorum ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Bilen yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 benim bildiğim puan ekleme diye bişi yok, direk ygs netlerini ve lys netlerini birlikte alıp bir puan çıkarıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ygsnin yüzde bilmemkaçını alıyorlar işte ama hangi ygsnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yüzde 40'ını alıyorlar da işte acaba hangisinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Farinal, dur bir. YGS'lerin hiç biri eklenmiyor. Katsayıları farklı dilin. Şuraya bak: http://www.kulturdersanesi.com.tr/puanhesapla/puan.asp Burada netlerini yerine koy. Dil kısmına da yapabileceğin birşey salla. İngilizce'yi senin gibi bilen biri 1-2 yanlış yapar anca. O da soruların garipliğinden, son iki yılın sınavlarında sınav başı bir yanlışım çıktı benim de; garip, farklı şeyler soruyorlar; biraz denemeyle geçer o da. İngilizce'yi biliyorum deme yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 LYS'lerin hiç birinde %40 falan almıyorlar YGS'den. Sadece YGS sınavının netlerinin çarpıldığı katsayıların toplamı %40. Ama YGS'den çok farklı. Mesela benim hedeflediğim tıp için YGS'deki Mat %11, Fen %11, Türkçe %11, Sosyal %7 etkiliyor. Toplamları %40. YGS'lerden herhangi birinin %40'ını almak gibi bir olay yok yani. Ben umutluyum şu anda. Eğer LYS'lerde her sınavdan 3 soru kaçırırsam tıba girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yabancı dil sınavında kaç soru olucak %60 dil geri kalan turkce ve mat olacak boluncekmiş galiba ama kaç soru olcak 80-100 ? ben ygs de turkce sosyal abandım.mat 3-5 fen boş bıraktım lys de yabancı dile giricem mesela.sağlam bi puan yaparım ingilizcem iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 DİL-1'de Türkçe yüzde 15, Temel Matematik yüzde 6, Sosyal yüzde 9, Fen yüzde 5 ve Yabancı Dil yüzde 65; DİL-2'de Türkçe yüzde 25, Temel Matematik yüzde 7, Sosyal yüzde 13, Fen yüzde 5 ve Yabancı Dil yüzde 50 olarak belirlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 iyi.türkce sosyal ve dilden güzel netler cıkardıktan sora feni yapmsamda olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi zaten %65 i dil olayın lan sdfds ben geçen sene girmiştim bok gibi geçmişti dil sınavım bu sene de girmem o yüzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 GERGE said: DİL-1'de Türkçe yüzde 15, Temel Matematik yüzde 6, Sosyal yüzde 9, Fen yüzde 5 ve Yabancı Dil yüzde 65; DİL-2'de Türkçe yüzde 25, Temel Matematik yüzde 7, Sosyal yüzde 13, Fen yüzde 5 ve Yabancı Dil yüzde 50 olarak belirlendi. Dil 1 Dil 2 ne ki ya? Bazı bölümler dil 1 le bazıları dil 2 yle mi alıyor? Geçenlerde çözdüm ben 1-2 eski sınavlarda ki yds leri 97-98 doğru falan yapıyorum 100 soruda o da dediğin gibi saçma sapan sorular oluyor bazen yada okumaktan sıkılıyor insan 100 soru arada yanlış oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 http://www.fenbilimleri.com/%C3%9CN%C4%B0VREHBERL%C4%B0K/2010yenis%C4%B1navsistemi/tabid/257/Default.aspx en güzeli şudur gir bak 16. sayfada dil var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 naraso said: http://www.fenbilimleri.com/%C3%9CN%C4%B0VREHBERL%C4%B0K/2010yenis%C4%B1navsistemi/tabid/257/Default.aspx en güzeli şudur gir bak 16. sayfada dil var. dil 1 ing fra alman dil 2 batı dilleri dil 3 doğu dilleri diyor. yanlız doğu dillerinde yüzde 20 demiş dilden gelen puan sdfsds :D allah düşürmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 http://www.sorubankasi.gen.tr/2010-osysde-dil-puan-turuyle-ogrenci-alan-lisans-programlari burada buldum neyin neyle aldığını. biraz şaçma, göz rahatsız eden bir site; fazla arayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar