Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YGS-LYS, Başlangıç nabız kontrol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
matematikten basit 10 tane soru vardı en az.diğerleride hani nasıl yapıldıgını bilince kolay olanlardan.ben orta 3 den beri matematik görmediğim için yapamadım tabi :)

fen e hiç bakmadım bile ztn :)
Mesaj tarihi:
10 tane basit soru hep olur zaten.

ama en basidinden benim gibi lise 1 de mantık çalışmamış 18 alıp okul sonuncusu olmuş bir adamın o sınavı fulleme ihtimali yoktu.

1960lardan beri mantık sorulmadığını da düşünürsek :(

fende de genel kültür sorusu vardı bir iki tane , baksaydın keşke.
Mesaj tarihi:
naraso said:

yok abi yds yi sözel etkiler.

ama 3 mü 4 mü bilmiyorum :)

oha o zaman daha iyi türkçe sosyalden fulle yakın yaptım ama şimdi normal bi sosyalci adam ydsden seçim yapsa benden daha çok mu ygs sosyalden yabancı dil tercihine eklenen puan alcak? (ne karışık işler anasını satim)
Mesaj tarihi:
Of eve geldi bizimki bi ağlak yüz ifadesiyle, dedim anlat bakalım; sosyalden 10 tane boşu varmış, türkçeden 5 6 tane boşu varmış da doldurmuş sonradan, matematikle feni iyi geçmiş de biyolojisi iyi değilmiş, zaten matematikle fen değil türkçeyle sosyalden yapması lazımmış, matematiği feni herkes yapıyormuş da...
Mesaj tarihi:
Red said:

bende yabancı dile giricem lys de

bide 2010 okul puanları belli mi nette nerden buluyoruz

gergenin koyduğu bir şey vardı tahmini puanlar arat bulursun da ben hala anlamadım ne puanına bakcaz nası gircez :D
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

türkçe 3 boş
matematik 3 boş
fen 1 boş
sosyal 15 boş filan sanırım

130 net civarı olucak
mis gibi

Yargıladım geldim dediğin bu muydu lan? Ben çok daha iyidir diye düşünmüştüm. Neyse geçmiş olsun yine de dsfdsf
  • Yeni Oluştur...