Saeros Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Werewolf said: tebrikler aga :E:E:E:E:E :DDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ne kadar kolaydı lan sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hakkaten kolaydı.ama bilene.3. girişim ve hiç birşey hatırlamıodum.ztn barja için kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 aynen üzüldüm oturup 1 gün bile çalışmadığım için çalışsam ilk girdiğimden yüksek yapardım büyük ihtimal aşırı kolaydı çünkü matematik falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi nası kolaydı ya matematik nasıl kolay diyorsunuz ağlicam yeminle :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hadi geçmiş olsun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 matematikten basit 10 tane soru vardı en az.diğerleride hani nasıl yapıldıgını bilince kolay olanlardan.ben orta 3 den beri matematik görmediğim için yapamadım tabi :) fen e hiç bakmadım bile ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 10 tane basit soru hep olur zaten. ama en basidinden benim gibi lise 1 de mantık çalışmamış 18 alıp okul sonuncusu olmuş bir adamın o sınavı fulleme ihtimali yoktu. 1960lardan beri mantık sorulmadığını da düşünürsek :( fende de genel kültür sorusu vardı bir iki tane , baksaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 matematikten ilk 17 soruyu filan 8 dk da çözdüm o kolaylıkta devam etseydi fulllerdim dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 harbiden seçici sorular vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ygs 1 ygs 2 ygs 3 ne lan :) 6 ya kadar gidio.onun olayı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 say 1 ea 1 söz 1 gibi işte. ilk 2 si sayısal 3-4 sözel 5-6 eşit ağırlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben tm çıkışlıyım ama yds tercih yapcam benim ilk bölümden şimdi hangi ygs puanıma bakcaklar 5 mi 6 mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yok abi yds yi sözel etkiler. ama 3 mü 4 mü bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 naraso said: yok abi yds yi sözel etkiler. ama 3 mü 4 mü bilmiyorum :) oha o zaman daha iyi türkçe sosyalden fulle yakın yaptım ama şimdi normal bi sosyalci adam ydsden seçim yapsa benden daha çok mu ygs sosyalden yabancı dil tercihine eklenen puan alcak? (ne karışık işler anasını satim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bende yabancı dile giricem lys de bide 2010 okul puanları belli mi nette nerden buluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Of eve geldi bizimki bi ağlak yüz ifadesiyle, dedim anlat bakalım; sosyalden 10 tane boşu varmış, türkçeden 5 6 tane boşu varmış da doldurmuş sonradan, matematikle feni iyi geçmiş de biyolojisi iyi değilmiş, zaten matematikle fen değil türkçeyle sosyalden yapması lazımmış, matematiği feni herkes yapıyormuş da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Red said: bende yabancı dile giricem lys de bide 2010 okul puanları belli mi nette nerden buluyoruz gergenin koyduğu bir şey vardı tahmini puanlar arat bulursun da ben hala anlamadım ne puanına bakcaz nası gircez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bu arada ygs 5-6 sözel bende hiç bilmiyorum bi bok anlamadım yok ygs 3-4 sözelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 GİRDİ türkçe 5 tarih 3 mat ve fen 25 ten fazla boş geçmiş olsun kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 mulgear6 said: türkçe 3 boş matematik 3 boş fen 1 boş sosyal 15 boş filan sanırım 130 net civarı olucak mis gibi Yargıladım geldim dediğin bu muydu lan? Ben çok daha iyidir diye düşünmüştüm. Neyse geçmiş olsun yine de dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 LAN NAPTIN BEN O BAYAT EKMEKLERİ SİLGİ NİYETİNE KULLANIYORDUM sdfsdfs nedense koptum lan o soruda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 o bayat ekmeğin cevabı neydi her iyi niyet bazen iyilik değildir vardı onu dedim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 niyetin iyi olması eylemi iyi ypmaz gibin bişidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar