deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Şu setleri UD'lerde ve female humanlarda görmeden yorum yapmayın abi, aynı şeyi rogue seti önce de söylemiştim yine tekrarlıyorum, çok başarılılar aslında. Sadece konsept çizimleri anladığım kadarıyla hep UD'ler üzerinde yapıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Bu tasarımcıları bulucaksın, oturtcaksın böle sandalyeye elleri bağlı slayt gösterisi , diğer oyunlardan , dergilerden zırh modellemeleri vs wow modelleri her slaytta kızılcık sopası ile kafaya kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Lind3r0th said: valla bu yeni setleri seven insanlar çok o yüzden ağlamak yersiz birde warlock sete kötü olmuş diyenleri yine kınıyorum bu zamana kadar en iyi set görünümü sizdeydi bırakında bir tanesi orta ayarda olsun =) ki bana göre bu set güzel olmuş blizzard kafasian isese TANRILAR TARAFINDAN KUTSANDIM :D:D:D diye sevinc cigliklari aticak adamlar varken bu setleri seven adamlar olmasina sasirmak yersiz bunlari begenenlerde hep world of EZcraft ciler. lich king ile oyuna basliyan tayfa hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 WArlock hosuma gitti benim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 niye hiç female karakterler üzerinde göstermiyorlar armorları dicektim ki blood elf male varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bıyır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 eueh teşekkürler. belf female'e tahmin ettiğim gibi süper gitmiş <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Bence mage seti çok berbat görünüyor, hiç yaratıcılık yok yani. Oldu olacak vending machine diye bir zırh versinler kutu kutu gezelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 allahtan undead erkeğimde ordan kurtarıyoruz yoksa durumumuz fena .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 haydee mage e dişli yüz maskesi ne alaka fel rengi ışıma ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Warlock Gnome t10 fail ötesi bence. Chucky geri döndü :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Bunlar bu haldeyse, ben en çok Paladin nasıl olacak onu merak ediyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 T5den sonra tamamdı warlocklar, o setin üstüne daha kasmaya ne gerek vardı ki.. Statları yenilendikçe burning crusade, lich king, cataclysm, emerald dream neyse sonuna kadar giyecektik biz o seti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 benim t4 de hoşuma gidiodu ama evet t5 en başarılı olabilir. hala sakliorum bankamda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 abi valla warlockları kayırıyorlar ya, hemen hemen tüm tierlerde en güzel setler locklarınki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 iyi hoş şekil yapcaz diye yırtınmışlar da(ki olmamış şekil mekil,gereksiz göz yorucu bi süsleme olmuş sadece) insan biraz düşünmez mi lan bu hiç cloth'a benzemedi diye? oyunu hiç bilmeyen bi adama şu setleri göster, plate der chain der , clothtan başka herşeye benzetir. başarısız (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sizde cloth diyince aklınıza dantelli donmu geliyor? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Kaç tier'dir mage seti çok kötü görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 [spoiler cloth] http://static.wowhead.com/uploads/screenshots/normal/119698.jpg [spoiler plate] http://img27.imageshack.us/img27/970/qeq.jpg http://img27.imageshack.us/img27/821/qeq2.jpg cloth deyince aklıma dantelli don gelmediği gibi metalden kafalık omuzluk chest te gelmiyo
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 eee bu yenı değilki rogue setide böleydı tbc de hehe oda leatherdı ama süperdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Yanlız warlock setinin kafalığı göstermezsen gayet hoş runeli felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 hala oynuyomusunuz şu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Nessarien said: Warlock abi ne bu yaaaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar