Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PVP durumu


ohyeah

Öne çıkan mesajlar

Aramızda pek yüksek levellarda kişi bulunmamasına rağmen bikaç sorum olacak.

Casterlar almış yürümüş durumda şu an. İnterrupt vs gelecek mi yeni patchlerle. Şu an rogue oynuyorum ama ''level 50 de yıkacaksınız ortalıgı'' lafından baska bişi duymadım. Pvp açısından durum nedir yada ne olacak? Bilgisi olan paylaşsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 vuruşta ölüyo casterlar millet niye ağlıyo anlamıyorum dmg vuramasın 2 vurustada ölsün mü istiyolar işini bilen melee ağlatıyor ilk defa abysse cıkıp ölenler forumlara asılıyolar(official forumlar)ben gercekten sıkıldım yani casterlar cok güclü ölüyoruz nerf nerf diye iyi bari bu oyunda wow gibi olsun bütün nerf+bufflar pvp ye göre düzenlensin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence olay tamamen oyunun yeni olmasından ve melee karakterlerin casterlara göre daha çok iteme ihtiyaç duymasından kaynaklanıyor , neticede caster bi karakter çıplakken bile attığı büyüyle karşısındakini teknik olarak öldürebilir ama bir melee class için durum tam tersi bana göre bence , melee classların gücü elde ettikleri iyi itemler artmaya başladıkça ortaya çıkacaktır die düşünüyorum ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gorgosta gayet iyi pvp dönüyor...3 kişi ayrı spotlarda ama birbirine ulaşma mesafesınde solo grind yapiyoruz gang oldumu ganglenene desteğe gidip gang'leyenleri hüsrana uğratmak kadar keyiflisi yok sanırım :)

Gördüm genel pvp de spot gang leme yada town önlerinde kapişma şeklinde oluyor...


Aldınız point adamın abys rankı ile ilgili 2 kişi 1 adamı kesip 128 128 aldımızda oldu 1 er aldımızda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yukardaki SS + gördüğüm videolara göre oyunda karakter görmek yerine ekranda daha çok düşman ve dost isimlerini görüyorsun büyük çapta raid pvp olaylarında. Target calling vs nasıl oluyor arkaaşlar oynayıpda bu tarz büyük pvp olaylarına bulaşmışınız varmı henüz?

Tab tab adamı bitirir yani liderin verceği adamı bulana kadar eleman ölür heralde :D klasik /tar macroları yada assist vs mevcutmu?

Aynı levellarda atıyorum 30 vs 70 vs yapabiliyormusunuz terrain vs kullanarak? Koordinasyon faktörü ortaya çıkıyormu yani?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben geçen gün bir siege denk geldim bizim serverda 9 guild elinde ne var ne yoksa saldırıyordu min 400 kişi vardı kalenin önündeki alanda yer gözükmüyordu içeridede onun iki katı büyüklüğünde bir kırmızı bölge vardı.Sonuç olarak i need ram lots of ram gerçeğiyle yüşleştim bende 2 gb 1066 lık ram var ve yetmedi .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

2 kisi adam kesmek zaten massive pvp olmuyor.. 5-10+ rakamlar yazdim.. RusCorp kesiyoruz, adamlarin 3 milyona yakin cont var. Kisisel rank olarakta 5-6'lar sanirim. Durmadan fortress aliyolar..


perentosta'mısın? o zaman emo lilybethe /wave çakarsın ya da çakma direk dal zaten paniğe kapılıp ölüyorum 2 sn de:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...