Wispy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Lore'a göre bir kahramanın 10 denemede kolayca kesilmesi abes Lore'a göre aynı kahramanın her hafta dirilip tekrar kesilmesi abes değil mi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 evet ya kesilsin gitsin işte , hardmode için takip ederiz üst seviye guildleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 tinu said: tinu said: nasıl ya hiç denenmemiş test edilmemiş, oyunun en zor boss u ana karakteri, 20 try da 10 man de 1 günde kesilmişmi yani! Bence en baba guild bile çok uğraşması lazımdı , bu nedir ya 20 try da hic daha önce görmemiş olduğun bi fight da lich king kesmek, acıkcası ben guıdlerin en azından bı 15 gun felan ugrasır diyordum , cthun gibi olacağını düşünmüyordum ama bu kadar da hızlı olması cok şaşırttı beni, 25 mande bugun kesilir heralde vay anasını bugünleride gördük ya bi arkadaşa bu resmi yolladım verdiği cevap beni şoke etti biliyorum bunu bizde kestik daha önce :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ovv o arkadaştan uzak duracaksın demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Kingslayer güzel title :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 şimdi hikaye ne olcak öldü lich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yokolur işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 arkadaşlar üzgünüm ama bunların hiçbiri gerçek değil, hepsi birer hayal ürünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 adamınbiri said: şimdi hikaye ne olcak öldü lich valla ben kesin son anda kaçacak diye bekliyordum sonra yaz aylarına doğru yeni bi content gelip tekrar ama bu sefer öldürmek için lkıng le kapısırız o content de catalysm e kadar gıder diyordum sunwell gibin ama direk öldürdü blizz king i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Gangren said: Kodoya binen var? ben baya oldu bırakalı yanılıyo olabilirim ama bir festivalde brd deki bosstan düşen kodo vardı. Sanırım bu kodo o kodo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 illidan fanı olarak araya girmesini beklerdim olayda arthas dallaması beni pek alakadar etmezde asıl harcanan adam burda illidan bence citadelde ceseti nerdedir kim bilir :P edit :imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Wat ? Illidani kesmemiş miydik BT'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 "Don't look so smug! I know what you're thinking, but Black Temple was merely a set back" O.o dermiş =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bloodjackal said: illidan fanı olarak araya girmesini beklerdim olayda arthas dallaması beni pek alakadar etmezde asıl harcanan adam burda illidan bence citadelde ceseti nerdedir kim bilir :P edit :imla abi iyisin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Valithria Dreamwalker inanılmaz zevkli olmuş. İlk defa hps anlam taşıyor, müthiş keyif alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 dreamwalker bayik geldi sind deneyemedik daha .p saurfang runic power nolmus oyle =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 25 down kesmis ensidia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUU- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 tam da kesiyoduk ya öf bunu okudum keyfim kactı neyse haftaya keseriz madem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hahaha abuze etmisler gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben bilerek bugladıklarını dusunmedim yazılanları okuyunca ama bilemezsin de tabi.. blizzard baya yeto.. fight i patchle release ediyosun adam gibi test et oncesinde dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 pekaziz said: Valithria Dreamwalker inanılmaz zevkli olmuş. İlk defa hps anlam taşıyor, müthiş keyif alıyorum :D Bizim 10mde 2x paladin 1x shaman var beygir gibi heallerler heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Forumlarda Lich King first kill'den dolayı Ensidia'nın banlanabileceği konuşuluyor. 0-Yogg'da exploit kullandığını kabul eden Exodus 3 gün oyundan uzaklaştırılmıştı, aynı şekilde Ensidia da saronite bomb'ların avantaj sağladığını kabul ediyor. Ensidia'da 15'e yakın adam 24 saat önceden engineering kasmaya başlamış deniyor. Bu adamlar ne zaman öğrendi böyle bir exploit olduğunu? Ki ben de az önce baktım yaklaşık 10 kişide engineering 450 görünüyor. Garip gelişmeler olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 exploit ne bilmiyorum da engineering şu an çok iyi bir profession Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Hiçbirşey olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar