Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icecrown Citadel Raid

Mortis

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

tinu said:

nasıl ya hiç denenmemiş test edilmemiş, oyunun en zor boss u ana karakteri, 20 try da 10 man de 1 günde kesilmişmi yani!

Bence en baba guild bile çok uğraşması lazımdı , bu nedir ya 20 try da hic daha önce görmemiş olduğun bi fight da lich king kesmek, acıkcası ben guıdlerin en azından bı 15 gun felan ugrasır diyordum , cthun gibi olacağını düşünmüyordum ama bu kadar da hızlı olması cok şaşırttı beni,

25 mande bugun kesilir heralde

vay anasını bugünleride gördük ya

bi arkadaşa bu resmi yolladım
verdiği cevap beni şoke etti
biliyorum bunu bizde kestik daha önce :|
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

şimdi hikaye ne olcak
öldü lich

valla ben kesin son anda kaçacak diye bekliyordum sonra yaz aylarına doğru yeni bi content gelip tekrar ama bu sefer öldürmek için lkıng le kapısırız o content de catalysm e kadar gıder diyordum sunwell gibin ama direk öldürdü blizz king i
Sosyal ağlarda paylaş

Forumlarda Lich King first kill'den dolayı Ensidia'nın banlanabileceği konuşuluyor.

0-Yogg'da exploit kullandığını kabul eden Exodus 3 gün oyundan uzaklaştırılmıştı, aynı şekilde Ensidia da saronite bomb'ların avantaj sağladığını kabul ediyor.

Ensidia'da 15'e yakın adam 24 saat önceden engineering kasmaya başlamış deniyor. Bu adamlar ne zaman öğrendi böyle bir exploit olduğunu? Ki ben de az önce baktım yaklaşık 10 kişide engineering 450 görünüyor.

Garip gelişmeler olacak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...