Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Tarantinonun yalancısıyım :D http://www.imdb.com/news/ni1048343/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 gelsin bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 geçim sıkıntısı çekti heralde tarantino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 2014 te gelecek diyorlar tarantino geçim sıkıntısı çekmez ya :) son filmde götürmüştür zaten baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 galiba film cikar cikmaz demisti 15 yil sonra sequel cekicem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 evet bende hatırlıyorum 10 yıl sonra devamını çekeceği hakkında bişeyler, hatta ilk filmdeki çocukları oynatmayı düşünüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 radagast62 said: evet bende hatırlıyorum 10 yıl sonra devamını çekeceği hakkında bişeyler, hatta ilk filmdeki çocukları oynatmayı düşünüyomuş dogru buyumesini bekliyodu cunku ciddi anlamda. evet adam deli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 fi tarihinden beri var o geyik hatta Van Hellsing ve Chronicles of Riddick gibi sadece anime sahnelerden oluşan bir prequel diski de olucak deniyordu, yalan olur diyemiyorum adam deli çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Aktörlerinin yaşlanmasını bekleyip devam filmi çekmeyi kafasına takan tek kişi Danny Boyle'du diye biliyorum Trainspotting'in devamı için :) Yani gerekli zaman geçti ama film için hala ortada birşeyler yok vazgeçmiş olabilri ya da şehir efsanesi işte asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Abi Bill hem filmde hem gerçek hayatta öldü, zor olmaz mı o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 oha gelmeli diriltilmeli bütün ölenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 DarKRideR said: Aktörlerinin yaşlanmasını bekleyip devam filmi çekmeyi kafasına takan tek kişi Danny Boyle'du diye biliyorum Trainspotting'in devamı için :) Yani gerekli zaman geçti ama film için hala ortada birşeyler yok vazgeçmiş olabilri ya da şehir efsanesi işte asdfasd gerekli zaman fazlasıyla geçti benim hala umudum var dsffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 tarantino 31 çekse izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Xaenin said: Abi Bill hem filmde hem gerçek hayatta öldü, zor olmaz mı o iş? bir bill olur yerine binlercesi gelir, bunu sakin unutma dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 BloodyBeast said: tarantino 31 çekse izleriz uyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Allah korusun yahu ilk iki film yetmedi mi. İkinci filmde çok dua etmiştim 10.dksında mı ne o shotgun'dakiler gerçek kurşun olsun orada ölsün kadın film bitsin diye (ha, madem 1.yi beğenmedin 2.yi niye izledin diye sorarsanız hikaye devam etsin bari yarım kalmıyım diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Kinkaudonau said: fi tarihinden beri var o geyik hatta Van Hellsing ve Chronicles of Riddick gibi sadece anime sahnelerden oluşan bir prequel diski de olucak deniyordu, yalan olur diyemiyorum adam deli çünkü bu sefer kendisi aciklamis. arada baska bir film cekip 8. filmi olarak dusunuyormusmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Kinkaudonau said: fi tarihinden beri var o geyik hatta Van Hellsing ve Chronicles of Riddick gibi sadece anime sahnelerden oluşan bir prequel diski de olucak deniyordu, yalan olur diyemiyorum adam deli çünkü kill bill'in anime sahnelerinden çok haz almıştım öyle filmin içinde çıkınca birden, iyi fikirmiş bu da tuttum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bence 3. film çekmez o adam. öyle devam manyaa biri değil. 1-2 1-2 takılmayı sevio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 kucuk kiz gelip uma yi uma uma ye yapicak iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hostel gibi film cekti ya hayvan tarantino gözümden düstü ful feyksin gibi film isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hosteli çeken eli roth yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 eli roth, ne film çeksin ne oynasın berbat bi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Geliyormuş ciddi ciddi. http://www.imdb.com/title/tt1521225/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar