Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 490 kişi vardı,işin kötü yanını geçen gün cep telefonundan msn açmaya çalışınca gördüm,liste yüklenmiyordu... 110'a düşürdüm onu çok rahatladı,yepisyeni gibi msn oldu. İşin garibi seneler önce ekleyipte hiç konuşmadığımı anladığım adamlardan tut niye eklediğimi bile bilmediğim cilgin_cocuk_s3d4t tarzı mail adresleri bile gördüm.Tey tey Neyse Patilerinde yarısını sildim,zaten konuşmuyorsunuz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 uyarı için sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 demek beni sildin ha? bende seni sildim o zaman ebediyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ben de temizledim geçen. tek kişi sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 uu eski sevgili mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Msnimiz yok birbirimizde ama olsaydı sen beni silmeden ben seni silerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 cifle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bunu görünce ben de ufak bi temizlik yaptım 320 idi, 210a indirdim ama daha fazla silemem yani sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 en iyisi orhanı sileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bende en son yılmaz'ları silmiştim malum videodan sonra. yemedi, tırsıp topyekün yeni msn aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 "roket adam" said: ben de temizledim geçen. tek kişi sildim. dert etme belki beş sene sonra çok iyi bir yerde olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 beni osman silmişti bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hepinize eminemden cleaning up my closet i yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bende atilla taştan yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 OHAAAA DÖRTYÜZDOKSAN KİŞİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 msn im o kadar kalabalıkki.o kadar çok karı varki her hafta ortalama 300 kişi siliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben de arada temizliyorum ama böyle bakıyorum, tanıyomuyum tanımıyomuyum bilmiyorum o yüzden silemiyorum bazılarını çok uyuz bi durum:S neyse çok birikmedi ztn 150 kişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar