Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Oyuna yeni basliyan, serverindaki 2 saatlik siralardan bikan patileri bekliyoruz efendim http://img33.imageshack.us/img33/2043/outerheavenoriginal2.jpg Kahrun cok iyi yeni server kuyruk filan yok, 30 ustu adam hala yok sanirim low lvl pvp donmeye basladi 2. zone da 5-6 kisi olduk dedik bari pati elyoscularini topliyalim (emolara hayir!) oyle pek bir kuralimiz yok eglencesine oynuyoruz sakin sakin, kasarken beraber takilalim muhabbet olsun hem oyniyalim hem eglenelim olay. patiden olan herkes gelebilir, pati disinda arkadaslarinizida getirebilirsiniz ama tek kuralimiz var sonuna kadar bagli kalicagimiz zirlamak, kafa sisirmek, bir konuya saplanip surekli whine yapmak, drama cikarmak, ego krizine girip EN IYI BEN BILIRIM kasmak yani kisaca oyniyan arkadaslarimizi chatle taciz etmek yok, cogumuz kafa dinleyip sakin sakin oynamak icin oyuna giriyor gavurlar soyle gavurlar boyle turkum ben superim vuralim agzilarina, her pisligi yapalim filanda yok kisaca yormayin bizi tek istedigimiz huzur icinde oynamak oldugundan uymiyani direkman atariz (zaten guildun adida rahat birakilmayi simgeliyor eheh) hicbir classa ihtiyacimizda yok gonlunuz ne kasmak istiyorsa bekleriz nickler suleiman - disappear senjougahara - kaede mitsuru - ben whisper cakin atalim inv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 10-11 kisi olduk efendim :) yeni basliyanlar kacirmayin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Delucian (Cleric) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Sikörç - AssasinTR ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 <--- Karga COME CİTİZEN COME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ahahahhahahahah inanmıyorum ya karga gibi biriyle aynı guilddeyim cok heyecanlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Kargayı ilk gördüğümde baya gülmüştüm COME CITIZEN COME shopuna <3 Senjougahara - Gladiator ben olmaktayım. Class farketmez herkesi bekleriz ama bir chanter veya spiritmaster çok şukela olur. Bana veya Mitsuruya oyun içinde mesaj atın pati nickinizi falan söyleyin. Yanlız biraz spamlayın direk cevap gelmezse. Whisperlar arada kaçabiliyor sesli uyarıya rağmen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Elyosta bol şans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Arkadaşlar bütün serverlar düzeldi. Login serverları update edildi artık bekleme felan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Nasıl yok. Dün akşam Gorgos'ta 1800 kişi sıra vardı. Artık 3000 kişi değiş 1800 kişi sıra var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 oda artık bayaa bi insan diger serverlara kactı ondan, ben artırım falan yaptıklarını zannetmiyorum, yeni server acıyorlar, free transfer verecekler oldugu kadar olacak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Su an serverlar cok dengesiz.. Diger MMO'larda olan sey oluyor. 6 serverdan 3 tanesine insanlik disi bir yigilim oldu, bu yuzden belli serverlarda saatlerce suren siralar varken, digerleri Low populationda. Bu olay gelen transfer olayi, ve kalabalik serverlarda tasan sabirlarla daha da dengesiz bir hal alicaktir. Bakiniz aynisi WoW'da olmustur, cok fazla server launch'da inanilmaz kalabalik ve populerken, 2-3 sonra hayalet servera donmustur.. Bunu on gorup hareket edemeyen kisiler oyuna devam etmek icin paid transfer yapmak zorunda kalmislardir pasa pasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Hangi serverler dengesiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bingildak said: Su an serverlar cok dengesiz.. Diger MMO'larda olan sey oluyor. 6 serverdan 3 tanesine insanlik disi bir yigilim oldu, bu yuzden belli serverlarda saatlerce suren siralar varken, digerleri Low populationda. Bu olay gelen transfer olayi, ve kalabalik serverlarda tasan sabirlarla daha da dengesiz bir hal alicaktir. Bakiniz aynisi WoW'da olmustur, cok fazla server launch'da inanilmaz kalabalik ve populerken, 2-3 sonra hayalet servera donmustur.. Bunu on gorup hareket edemeyen kisiler oyuna devam etmek icin paid transfer yapmak zorunda kalmislardir pasa pasa.. wow ilk ciktiginda paid transfer yoktuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 biraz once gorgosa baktım 2200 kişi dedi:) yok abi kahrun ftw diyorum muhabbette guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ON AİR bende başlık açıcam yakında guildi ciddi ciddi devam ettirmeye karar verirsek :) On Air guildide kahrun asmodiandır İsteyen arkadaşlar whisper Marksmanla bana ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 valla bende basladım kahrunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yarın gelicek bakalım heralde kaliteli çoğunluk kahrunda,no emo timi olarak aranıza katılmak isterim bi ön başvuru olsun bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Kaliteli çoğunluk derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ben ve diğerleri ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 salla emo-tim gel takıl elyoş ol ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yaw ciddi 15 den fazla elyos olduk gelinde bari legion biseye benzesin :) asmolar reroll plx ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 merhaba ; bi kac saat sonra baslıyorum :P ama ne yazıkki arkadaslarimdan hicbiri wowu bırakmayı tercih etmedi o yuzden tek basıma oynayacagımdan legiona katılmayı çok isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Oyunda Mitsuru veya Senjougaharaya mesaj at. Patiden nickini söyle yeter :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 KSSOOOO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar