Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Ankaragücü 04.10.09 @ 16.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

cemad said:

fenerin 34/34 yapmasına gerek yok sizi yendiler mi takımınız kolay kolay ayağa kalkamaz, sizin oynucuların güveni azaldığı gibi onlarınki artar her maç 0'dan başlamıyor moral motivasyon.

son 10 senedir kadikoyde feneri yenmedik, son on senede 5 kere sampiyon olmusuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

4 puan oldu fark, kadıkoyde olur 7.

sezon sonu fenerbahce 12 veya 14 puan farkla sampiyon olur.

5 hatta şu anda, kadıköyden ne yalan söyleyeyim "çok ümitli" değilim, hani eskiden yenmeyi beklemezdim, sürpriz olurdu, şu anda galibiyete de şaşırmam ama beklentim o değil diyeyim. Ama sezon sonunda şampiyon gs olur.

FB yine Daum mantalitesiyle gidiyor, yakında as-yedek kadro komple ayrılır, zaten Carlos huysuzluğu falan da var, Güiza formsuz. Tek eksik çok çabuk morali bozulan Alex, şu aralar formda bayağı.

Bunun dışında bu sene milli maçlardan ve FB'nin maç özetlerinden izlediğim kadarıyla Emre bayağı iyi gidiyor gibi. Ama onun da sürekli nükseden sakatlığı ve sürekli kart gören yapısı da çok maçta eksik bırakır FB'yi.

FB'nin gücü yerinde, ama "kısa bir atış" için tutar formu, uzun vadede yorgunluk, yedeksizlik ve bu sorunlar gerer ortamı.

GS komple kabuk deiştiriyor, "yetersiz kadroyla ama hırs ve azimle şampiyonluğa oynayan takım" komple silinip "doğrudan şampiyonluk hedefleyen güçlü takım"a geçiliyor, haliyle biraz sancı olacak, normaldir, ama kadro derinliği ve gücü kısa sürede toparlanmayı sağlar. 1-2 maç kazandık mı gerisi gelir tekrar, raya oturur takım. Dert deil.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol yorumcusu kesilmiyoruz, bir forumun, yani tartışma ortamının futbol bölümünde futbolla ilgili düşünce, görüş ve beklentilerimizi tartışıyoruz. Şu ana kadar gördüklerimizden yola çıkarak da gelecekle ilgili tahmin de yapabiliyoruz. "Bir forumun futbol bölümünde futbolla ilgili görüşlerden" rahatsız olmak fazlasıyla garip.

Bilgisayar oyunları bölümüne "İnsanlar daha çıkmadan niye StarCraft 2 hakkında konuşuyor" ya da Vizyon bölümüne "daha vizyona girmedi o film, tartışmak komik" demekten, WoW bölümüne "Daha Catalysim gelmedi hakkında ne konuşuyonuz" demekten farkı ne bunun?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Futbol yorumcusu kesilmiyoruz, bir forumun, yani tartışma ortamının futbol bölümünde futbolla ilgili düşünce, görüş ve beklentilerimizi tartışıyoruz. Şu ana kadar gördüklerimizden yola çıkarak da gelecekle ilgili tahmin de yapabiliyoruz. "Bir forumun futbol bölümünde futbolla ilgili görüşlerden" rahatsız olmak fazlasıyla garip.

Derdimi yeterince açıkça anlatamadım sanırım. Burası futbol bölümü olarak gayet doğal futbol hakkında milletin yorum yapması ama olay bir yerden sonra sadece fanatikçe bok atmaya dönüyor. Ben bunu sadece bu topic için demiyorum. Hani gırgırı şamatası olur her maçtan sonra zaten doğal birşey burada ama atiyorum fener kaybedince gsliler de çıkıp aynı boku yapacak. Zaten Daum futbol oynatmıyordu, futbolu zerre zevk vermiyordu simdi önümüzdeki 3-4 hafta min 6 puan kaybedecek demek bana göre tamamen bok atmadır. Futbol yorumcusundan kastım bu televizyonda bizlerin burada yaptığı şeyi yapıp para kazanan tiplerdi. Burada gayet dalga geçiyoruz o insanlarla, dedikleri ve yazdıkları ile? Peki onlarla dalga geçerken aynı olayı burada yapınca sadece futbol hakkında yorum yapıyoruz mu oluyor? Nerde farkınız o zaman o dalga geçtiğimiz adamlarla? Kısadan hisse benim asıl belirtmek istediğim fanatikçe bok atma ile tahmin etme arasındaki ince çizgeyi ayırabilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

"Bundan sonra takımın morali bozulur 6 puan kaybeder" demenin ya da "sene sonunda şampiyon biz oluruz" demenin nesi bok atmak? Beklentisini söylüyor işte herkes. Ha tutup da "zaten rezil bir takımsınız beter olun" dersen o ayrı. Ama bahsettiğin şeylerin "bok atmakla" ya da fanatizmle ilgisi yok. Ben de GS'li olarak benzer tahminler yapıyorum GS için işte, kısa sürede toparlanmak lazım fb maçından çok beklentim yok vs diye. Esas fanatizm bunlardan kıllanıp buluttan nem kapmakta.

Futbol yazarı muhabbetine gelince, onlarla dalga geçiyoruz evet, çünkü bizim burada üstelik de kimi zaman çok daha mantıklı ve düzgün düşünerek konuştuğumuz şeylerin aynısını üstelik de bizden fazla fanatizmle söyleyip kendilerini bir şey sanıyorlar diye, hani sıradan muhabbet yapmalarını geçtim üstüne para alıyorken bunu yapıp bir de çok büyük adam havalarında geziyorlar diye. Yoksa biz burada kendimizi bir şey sanmıyoruz, adam gibi muhabbet ediyoruz. Ki her spor yazarıyla da dalge geçilmez, Rıdvan'a laf söyleyen pek yoktur mesela bu forumda genelde, ama Hıncal'ın ismi bile ciddiye alınmaz (normal yazılarına bir şey demiyorum, kimi zaman katılmasam da severek okurum, ama futbol yazmasın, anlamıyor)
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

cemad said:

fenerin 34/34 yapmasına gerek yok sizi yendiler mi takımınız kolay kolay ayağa kalkamaz, sizin oynucuların güveni azaldığı gibi onlarınki artar her maç 0'dan başlamıyor moral motivasyon.

son 10 senedir kadikoyde feneri yenmedik, son on senede 5 kere sampiyon olmusuz.
abi naptın :D
ben fener yendiği için olamazsınız demedim. hem fenere yenilip hem de puan farkı 8e çıkacak diye dedim :) (ki gs-ts maçından da beraberlik bekliyorum şahsen ama hadi onu kazandınız diyelim)

tabi öte yandan avrupa var. avrupada alınacak başarılı sonuçlar ligde de büyük moral yaratabilir, öte yandan gs'nin parlak hücum hatları ben kendimi avrupada göstereyim lig çok da tın diye de düşünebilir. gs'nin kadrosu ilginç bir kadro bekleyip göreceğiz bakalım ne olacak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...