Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 - Senin aşkın diğerlerininkinden daha farklı değil - Senin aşkın diğerlerininkinden daha özel değil - Senin aşkın sandığın gibi eşsiz benzersiz tarifsiz değil. İstediğin kadar farklı düşün, istediğin kadar özel yere koy, dünyada her gün aşık olan milyonlarca çiftin hissettiklerinden fazlasını özelini hissetmedin, her gün milyonlarca kez oluşan ve kaybolan sıradan bir duyguydu bu. Bunu ne kadar çabuk kabul edersen o kadar çabuk geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junkie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Maziye karıştı sevda yeminim, Sende artık herkez gibisin. Cem Karaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 en az 6 ay en fazla 3 yıl... görüşmezseniz hiç daha az sürer ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ayrıldığın insan, senin için, ne ilkti ne de son olacaktır. Unutamazsın, yokluğuna alışırsın. Sokakta yürürken esen rüzgar bile onu aklına getirebilir. Yapabileceğin tek şey onun yokluğuna alışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ilkti demiş arkadaş yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ne kadar zor bir durum çok iyi anliyorum 3 yılın ardından sebepsizce ayrıldı(k). Koca İzmir'in her karışında onunla binlerce anım var. 2 aydan fazla geçti ama değişen hiç birşey yok malesef. Bakalim daha ne kadar böyle sürecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 benim 1 hafta sürmüştü. böle istemsiz bi çöküntü, moral bozukluğu fln oluyor ondan sonraki sabah bi kalkıyosun hiç bişe yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ben 3 aydır sevgilisiz dolaşıorum... zor bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ayşe fatma neyinize yetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bilek metale devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ulan siz harbi bi değişiksiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kisiselin son gunlerdeki en uzgunusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 eregorn2 said: ben 3 aydır sevgilisiz dolaşıorum... zor bişi aynen. Takılalım mı bilader (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 adamınbiri said: ulan siz harbi bi değişiksiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kartal05 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 1 yıl oldu benım hala aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 üç yılı geçti hala aynıyım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 kisisel zaten erkeklerin aglama duvari gibi süper bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 fede said: bazı faktörler var, süreyi baya azaltıyor faktörler ha fede bide o faktörleri sirlayabilirmisin. yeni sevgili büyük meme mmo vs yetkili bir agizdan duymak isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Adam faktör demiş daha ne desin ba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Faktörü de anlamadıysanız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 herkesin faktörü kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Sadece bir tane mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ayrılık acısı çekenlerin gözüne limon sıkıyorlar. çabuk geçiyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 eregorn2 said: ben 3 aydır sevgilisiz dolaşıorum... zor bişi benim 3 yıldır yok bu daha da zor bişi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 "in relationship with Elizabeth" yazıodu bi ara, benim face... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar