arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Vivendi Universal Sierra'yı kapatıyor. More depressing news for the industry, Vivendi Universal Games has cut 350 staff and shut down Seattle-based Sierra. The venerable games company created some of the most popular action and adventure games in the 80's. The Sierra brand will live on in name only and projects tied to the Sierra pipeline, Half-Life 2, Ground Control II and Tribes: Vengeance are already being developed by other teams within Vivendi. Also affected by the restructuring, the Hoyle brand of card and board games have been canceled. "Restructuring the organization and reducing our cost base are necessary to improve our operating effectiveness and profitability," said VU Games CEO Bruce Hack, in as terse a manner as possible. "This constitutes another important step in our turnaround plan aimed to better position the company for growth." Along with VU Games restructuring, the game company is prepping up for profitability with a powerful lineup for the second half of 2004. VU Games is looking for some higher revenues with titles like World of Warcraft, Spyro: A Hero's Tail and the well-received The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. hired_gun ve Bonecrusher'a haber verdikleri için teşekkür..[signature][hline]15...14...13....................3...2...1...Yanıtla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bana da haberi alexi_septimus verdi, ben de ona teşekkür ediyorum :) (bir nevi zincirleme reaksiyon)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bende bu firsatla beni yetistiren aileme, degerli sinif arkadaslarima ....[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: Bonecrusher, 01 Temmuz 2004 04:40 tarihinde demiş ki: bana da haberi alexi_septimus verdi, ben de ona teşekkür ediyorum :) (bir nevi zincirleme reaksiyon) Ne demek, ne demek... =)[signature][hline]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: unity100, 01 Temmuz 2004 04:42 tarihinde demiş ki: bende bu firsatla beni yetistiren aileme, degerli sinif arkadaslarima .... yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 the incredible machine ve half life dışında hastası olduğum oyunu yoktu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. çok da üzülmem açıkcası.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 rh naapalım,geçmiş olsun cümleten.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 hmm gamespot'tan bakayım orada da yazmıştır şimdi, dün görmedim.. geçmiş olsun, sierra da akılda kalan eski isimlerden biriydi. vivendi universal gibi yımşak adlı şirketlerle devam etsinler işe sierra gibi karizma isimleri kapatırken.. leisure suit larry serisinden de sierra sorumlu değil miydi sahi? hatta o oyunla tanıdık diye hatırlıyorum sanki, police quest serisiyle de alakaları vardı gibi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Trgamerda da yazıldı Geçmiş olsun[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Aman Microsoft Games kalsın diğerleri ne yaparsa yapsın :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 EA kapanmasın asıl eheh :P NFSsiz naaparım ben (toca racedriver 2 ya da PS2 alıp GT4 oynarım eheh)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Harbiden ea kapanırsa kafayı yeriz valla! Bisürü psikopat oyun ea dan çıkıyo[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 eö biz de ea sux diyorduk yalnız :) sierra bir de hunter hunted'ı ve incredible machines'i yapmıştı di mi? o oyunlardan aklımda kalmıştı.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ahem kem küm bonecim , şey HALFLIFE desem hani sierradan ? :)[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 gidenin ardından kotu şey soylenmez aslinda ama sierranin tek sevmediğim huyu vardi , oda İLLAKİ sierra diye bir folder yaratip içine kurulacak ... :)[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: hired_gun, 01 Temmuz 2004 18:59 tarihinde demiş ki: ahem kem küm bonecim , şey HALFLIFE desem hani sierradan ? :) Sam eskilerden bahsetmiş, ben de eskilerden bahsettim. Yoksa HL'yi herkes biliyor. Ayrıca sierra hunter hunted'ı yaptı, ama HL'yi sadece yayınladı. Yapan ise Valve.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 konuya ortasindan bodozlama dalıp detaylı okumaz da pattadanak laf soylersen olacağı buydu , efferin HIRED efendi *! kendi kendinin kulağını çeker , klavyeye tıkırda tıkır yazzan ellerine vurur [OUCH] ve odanın köşesinde tek ayak üzerine dikilme cezasına yollar *[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 geyiği özlemişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 off noluyo bu firmalara yaa çatır çatır dökülüyolar.... Geriye bir tek Microsoft Games kalıcak en sonunda[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Phantasmagoria Half life Leisure Suit Larry Hoyle series Swat gibi zamaninin en guzel oyunlarini yapan firma benim icin yeri ayriydi diyebilirim o mavi setup ekrani cikar muzigi calar sierra yazardi hey gidi hey bir bir gidiyo firmalar yerine sirf $$$ diye du$unen oyuncularini du$unmeyen firmalar geliyor yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Wow tutmasın, vivendinin ilk işi blizzard ı kapamak olur :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: Silthanas, 01 Temmuz 2004 22:27 tarihinde demiş ki: sierra sanki cok farkli diger firmalardan =) para icin kapaniyor i$te besbelli, zarar eden $irket bir yere kadar dayanir.. sierra kendinimi kapadi abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 silth o dediğinin pek alakası yok bu durumla, bir şirketi sahip olduğu iyi franchise'lar nedeni ile ucuza alıp isim haklarının canına okuduktan sonra kapatmak elbette ticari bir karardır ama tüketici nezdinde doğal olarak hibinoluktur.. :) şimdi mercedes bmw'yi alıp sonra kapatsa da bmw arabaları sonsuza kadar yokolsa, onun gibi bişi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Sierra kapansın zaten oldum olası sevmem sierrayı. Ayrıca sierra isim yapmış oyunlarda genelde dağıtıcı firma olarak bulunuyordu. oyunu yapan firma değildi. o nedenle fazla koymaz kapanması[signature][hline]Jandarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ama oyun da yaptı sonuçta :) tabii half-life ve valve ona büyük ün kazandırdı, ama eskiden de bir mazisi vardı firmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar