Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.3.0 PTR Patch Notes

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:

kötü olmuş ama ya.
hayır madem insanlar ağlıyor pvp'sini nerfleyin bişey yapın, pve'de zaten roguelar mageler bilmemneler eziyor, affliction mı speclicez napıcaz anlamadım ki.

arkasında kalan 3 saniyeyi yani o 4kyı dot olarak bırakıyor ama. pvp burst azaldı sayalım.
pve dps de biraz azaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock
Destruction

said:
* Conflagrate now deals damage equal to 60% of your Immolate or Shadowflame and causes 20% additional damage over 6 sec.

Glyphs

* Glyph of Quick Decay - Your haste now reduces the time between periodic damage ticks of your Corruption spell.

Priest
Shadow

said:
* Shadowform now let the periodic damage of your Shadow Word: Pain, Devouring Plague, and Vampiric Touch spells benefit from haste.

Glyphs

* Glyph of Mind Flay now Increases the damage done by your Mind Flay spell by 10% when your target is afflicted with Shadow Word: Pain.

Paladin
Protection

said:
* Divine Guardian now also reduces the damage your party and raid members take by 20% when Divine Sacrifice is active.
* Divine Sacrifice - 30% of all damage taken by party members within 30 yards is redirected to the paladin (up to a maximum of 40% of the Paladin's health times the number of party members). Redirected damage is reduced by 50% before injuring the Paladin. Lasts 10 sec.

Mage
Ice

said:
* Frozen Core now also causes your Ice Lance criticals to reduce the cast time of your next Frostbolt or Frostfire Bolt by 0.4/0.7/1 sec.

Glyphs

* Glyph of Eternal Water - Your Summon Water Elemental now lasts indefinitely, but your Water Elemental can no longer cast Freeze.

Mage'i unutmuşum onu da ekledim ki en imbalar onda.
Sosyal ağlarda paylaş

Konudan biraz kopuk olucak da yardımcı olursanız sevinirim.
Uzuuun bir aradan sonra tekrar yüklüyorum WoW'u.(Wotlk'i hiç satın almamıştım) Şimdi CD-DVD'lerden BC'ye kadar yükledim. WOTLK'i da downloaderla çektim. Şuan patch indiriyor. (3.2.0)
Bundan ayrı kaç patch var son versiyon nedir? Ve daha ne kadar download yapmam gerekicek (yaklaşık bi size verilirse memnun olurum) Son olarak 0'dan başlicam WoW'a arkadaşlarımla dönemin imbası nedir ne açayım karakter :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
* Frozen Core now also causes your Ice Lance criticals to reduce the cast time of your next Frostbolt or Frostfire Bolt by 0.4/0.7/1 sec.

pvp'de yönetir.

said:
* Glyph of Eternal Water - Your Summon Water Elemental now lasts indefinitely, but your Water Elemental can no longer cast Freeze.

pve'de yönetir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

Saeros said:

kötü olmuş ama ya.
hayır madem insanlar ağlıyor pvp'sini nerfleyin bişey yapın, pve'de zaten roguelar mageler bilmemneler eziyor, affliction mı speclicez napıcaz anlamadım ki.

arkasında kalan 3 saniyeyi yani o 4kyı dot olarak bırakıyor ama. pvp burst azaldı sayalım.
pve dps de biraz azaldı.

baktım elitist jerkse denemişler ptr de hiç de öle deilmiş

normalde conlag 13k falan critleyince koyuo

adam yapmış 8k koymuş üstüne 300-400 koyan bi dot 3 kere ticklemiş o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya evet dps'te düşme var ama yapacak bişey yok, pvp nerfi aslında da pve yi de vurdu işte. arena için konuşuyorum, süper etkilemez.

Peki şey soracam. immolate glypi ile immolatei artırıyoruz. dolaylı olarak conf. dmg artıyo di mi?

bi de secude ile blind diminising oluyo mu?
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

İsteseler 1 patchde hallederler lakin bir classı op/up yapmak işlerine daha çok geliyor çünkü diğer bir patch tıpkı şuan priest dpse yapılanlar gibi yeniden bağlıyorlar oyuna.Güzel bir strateji aslında :p

2700 kusur inner fire la flask ve yemekler 2900 kusur 3 k ya yakın spell dmg var ve dps olarak yerlerde surunuyorum. 22 kusur crit 290 hit 280 kusur haste var shadow priest olarak yerlerde surunmem normal mi
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:

ad3m said:

İsteseler 1 patchde hallederler lakin bir classı op/up yapmak işlerine daha çok geliyor çünkü diğer bir patch tıpkı şuan priest dpse yapılanlar gibi yeniden bağlıyorlar oyuna.Güzel bir strateji aslında :p

2700 kusur inner fire la flask ve yemekler 2900 kusur 3 k ya yakın spell dmg var ve dps olarak yerlerde surunuyorum. 22 kusur crit 290 hit 280 kusur haste var shadow priest olarak yerlerde surunmem normal mi

Şuanki haliyle en ezik dps spec shadow bu konuda haklısın fakat ben blizzardın genel buffla/nerfle ilişkisine dem vurdum.
Ayrıca shadow priest oynayan insan sayısını göz önünde bulundurup bir topic açılınca destekçilerin priestten çok lock/shaman falan olması en geri planda durma sebebimizi açıklıyor sanırım.
Herneyse birşeyleri görüp yeniden düzenlemeleri dahi bizim için büyük bir şans eheh.
Şuanki haliyle dokunulmadan çıkartılırsa en iyi caster hybrid dps priest olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Lind3r0th said:

valla 6-7k dps yapan priestlar biliyorum ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum recount da öle yazıyor =P

6-7k priest dps bir fightta diğer classlar 10klarda geziyor.

misal dün northrend beastte ben 6k+ dpsde iken top dpsler 8k+ oynuyordu ahah saçma bir fark var nerde %3-%5 fark zuhahsdf
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

Lind3r0th said:

valla 6-7k dps yapan priestlar biliyorum ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum recount da öle yazıyor =P

6-7k priest dps bir fightta diğer classlar 10klarda geziyor.

misal dün northrend beastte ben 6k+ dpsde iken top dpsler 8k+ oynuyordu ahah saçma bir fark var nerde %3-%5 fark zuhahsdf

Warriorlar çok ii dps yapıyo bu ara hele bide gear oturttuysan tadından yenmiyo ^^

*imla =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...