HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sağol ya fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 pekaziz said: 7-8 gibi lag başlar diye 5.30'a aldı bizimkiler raidi. Off 6'da da mülakatım var ama ilk günü kaçırmak istemiyorum. Umarım 8'e kadar patlak kalır sunucular. büyük ihtimal bugün yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Umarım. :) İlk defa bir yama sonrası sunucular bozulur diye dua ediyorum, olaya bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abii sabah 7 de yattım 9 da uyuyamadım geri uyandım lol.Bakacam bi gelen giden var mı sonra artık olmazsa yatarım tekrar.Ama dungeon finder ı cidden merak ediyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Açılmaya başladı realmler , go go :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Şu şevk kalmadı ya bende ona üzülüyorum. Bi yandan da patch çekiyorum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ilk deniycegim sey kesinlikle dungeon finder aksama da emblem of frost run + icc donduk mu tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 benim server yok fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 vaay dungeon finderın ödülü mödülü de varmış http://img189.imageshack.us/img189/3539/wowscrnshot120909121122.jpg "yatakta deneyimliyimdir" seçeneği de varmış http://img192.imageshack.us/img192/1006/wowscrnshot120909121352.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 üfff yaaaa gief kazzak:& zaten hep bekliyoruz bu kazzakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 EE UNABLE TO VALİDATE GAME VERSİYON???? sktrmdfsgkjdfglkf of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 kaldı lan, bikaç server açmışlar yarım saattir ilerleme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 napıcam ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Dynun said: EE UNABLE TO VALİDATE GAME VERSİYON???? sktrmdfsgkjdfglkf of ptr kurulu ise onu sil. bende bu hata vardı ptr ı sildim düzeldiydi teee vaktiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yeni acc al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Demin girmeyi denerken o hatayı verdi, enterlayip pass vs tekrar girince normal girdi bende. Gerçi hala gelmemiş frostmane =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yok ptr felan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 xperl yan basmış bu arada, target frame gözükmüyor vs update de gelmemiş hala, bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 frostmane up go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Down yine =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 eauh frostmane'i online gördüm sonra offline gördüm gelmiş gene gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Ağbiii... Yine gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 BEYLER LOCUS GELDİ dungeon finder: http://img10.imageshack.us/img10/3928/wowscrnshot120909124448.jpg süper olmuş lan, ready checkler falan 4 kişi aynı serverdan girdik, 1 kişi de başka serverdan geldi, bakalım nasıl olucak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 random dungeon yaptım. rewardu nasıl alıcam anlamadım. bitirdik instance ı fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 adam "F" ye craft keybindlamis >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar