Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.3.0 PTR Patch Notes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bildiğin haksızlık bu legendary mevzusu.Artık caster dpsler içinde ulaşılması basit bir staff eklensin ya bi atiesh yaptılar onuda kaç kişi topladı belli değil hemen exp çıktı ardından meeleye gelene bakınca, casterın baya bi geri planda kaldığı açık.
Ayrıca bizede coh item lazım nedir yani sürekli statik sp/haste/hit/crit verin proclayan bişiler değişiklik gelsin artık kaç sene oldu ya ffs.
Mesaj tarihi:
Bişey sormak istiyorum belki komik gelebilir size ama bu itemi almak için ne quest'i yapmak gerekiyor ? Yani kısacası nasıl sahip olabileceğiz bu iteme bir arkadaş anlatabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Atiesh'i upgrade falan etsinler, drop yapsınlar, bir bok yapsınlar ama oyuna geri getirilsin. Çok fena harcanmış bir item, karizması olsun tipi olsun lore'u olsun.
Mesaj tarihi:
Kyaltie said:

Bişey sormak istiyorum belki komik gelebilir size ama bu itemi almak için ne quest'i yapmak gerekiyor ? Yani kısacası nasıl sahip olabileceğiz bu iteme bir arkadaş anlatabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Vanish: For the first second after this ability is used, neither Vanish nor Stealth can be broken by taking damage or being the victim of a hostile spell or ability.

Bu çok gerekliydi ama 2 sn falan olsaydı bari sadad.
Mesaj tarihi:
Ya bi git. Oh be düzeldi demiyor da. Rogue takımlarda hatırı sayılır artış bekliyorum. Baya baya geri döndürür hevesi kırılan rogue pvpcileri bu.
Mesaj tarihi:
Abilify said:

Vanish: For the first second after this ability is used, neither Vanish nor Stealth can be broken by taking damage or being the victim of a hostile spell or ability.

Bu çok gerekliydi ama 2 sn falan olsaydı bari sadad.

bu değişiklik geri alındı, hiç heveslenmeyin.
  • Yeni Oluştur...