ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bildiğin haksızlık bu legendary mevzusu.Artık caster dpsler içinde ulaşılması basit bir staff eklensin ya bi atiesh yaptılar onuda kaç kişi topladı belli değil hemen exp çıktı ardından meeleye gelene bakınca, casterın baya bi geri planda kaldığı açık. Ayrıca bizede coh item lazım nedir yani sürekli statik sp/haste/hit/crit verin proclayan bişiler değişiklik gelsin artık kaç sene oldu ya ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Masquerade said: OHA OHA Bununla vurdumu oyunu kırarsın. benden çok yaşıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bide 400 str verio terbiesiz stacklenince töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bişey sormak istiyorum belki komik gelebilir size ama bu itemi almak için ne quest'i yapmak gerekiyor ? Yani kısacası nasıl sahip olabileceğiz bu iteme bir arkadaş anlatabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Atiesh'i upgrade falan etsinler, drop yapsınlar, bir bok yapsınlar ama oyuna geri getirilsin. Çok fena harcanmış bir item, karizması olsun tipi olsun lore'u olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Tabi öyle bi staff geleceksede direk hit vermeli bide healerla kapışmamak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 aw yi açmış bi retrinin bununla bana vurdugunu düşünmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ben esas 3v3 5v5'de falan buna sahip bir warriorun bladestorm açmasını istemiyorum ortaya chargelayıp asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Atiesh'i koysunlar, Karazhan'a portal açsın proclayınca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ahaha melee swing procu adamı Karazhan'a göndersin. Tercihen o deli mage boss'un yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Kyaltie said: Bişey sormak istiyorum belki komik gelebilir size ama bu itemi almak için ne quest'i yapmak gerekiyor ? Yani kısacası nasıl sahip olabileceğiz bu iteme bir arkadaş anlatabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 60 fragment istiyor. düşük drop rate'i var tabi, 25m icecrown bosslar drop edecek o fragmentları da. sonra her wing'in son bossunu kesicen falan filan. uzun iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 iidir abi işte geçenki legendary çok dandik die ne biçim legendary bu falan laf yemişti herkesden, OP olsun biraz da legendaryliği bi işe yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bufflandı ama o legendary =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Phae said: Ahaha melee swing procu adamı Karazhan'a göndersin. Tercihen o deli mage boss'un yanına. ahaha direk load olur olmaz : Back to the cold dark with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 legendary i gorunce dk mi dps gearlayip tekrar dk mi main yapsam mi diye dusundum.. ama sansima guildddeki tek caster druid oldugum icin rerrollatmazlar sdf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 oha shadowmourne questinin sonu 1000 mob kesmen lazım icecrownda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Vanish: For the first second after this ability is used, neither Vanish nor Stealth can be broken by taking damage or being the victim of a hostile spell or ability. Bu çok gerekliydi ama 2 sn falan olsaydı bari sadad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Ya bi git. Oh be düzeldi demiyor da. Rogue takımlarda hatırı sayılır artış bekliyorum. Baya baya geri döndürür hevesi kırılan rogue pvpcileri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Abilify said: Vanish: For the first second after this ability is used, neither Vanish nor Stealth can be broken by taking damage or being the victim of a hostile spell or ability. Bu çok gerekliydi ama 2 sn falan olsaydı bari sadad. bu değişiklik geri alındı, hiç heveslenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ya quest interface cok iyi olmuş. artık questhelpera ihtiyaç olmıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 o interface lag yapar diye çekniyorum ben. qhelper en azından açılıp kapanabiliyor, bunun da var mı öyle bir özelliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar