Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.3.0 PTR Patch Notes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamlar açıklama yaptılar "mountları şu an kaldırmayı düşünmüyoruz ama kaldıracağımızda en az 1 ay önceden haberdar olacaksınız" diye.

Sanırım yeni exp.le ya da öncesindeki son patchle falan kaldırırlar.
Mesaj tarihi:
said:
Then the good news is that, if you're able to patiently wait for patch 3.3 you will probably be rewarded with the very thing you're requesting. That's right, we aim to implement the ability to exchange bind-on-account items between your Horde and Alliance characters in patch 3.3. Of course, as with anything not yet live (and even things that are) this is subject to change, but it currently remains our intention. Hope that helps somewhat, or rather, hope that will help somewhat. ;-)

abareyyy
Mesaj tarihi:
Paris saati ile yarın (11 Kasım 09) 16.00'da PTR'de Dev Team ile pug dungeon event'i varmış.

Yapmanız gereken zamanında PTR serverında online olup LFG sistemine girmek.

Belki Ghostcrawler denk gelir. Denemek lazım.
Mesaj tarihi:
fizban said:

3.3'ten sonra 3.4 de çıkacak mı ki ?

3.4 çıkmaz da 3.3.3 çıkar atıyorum.

BoA itemler serverler arasında gönderilebilir olur mu acaba? Ally horde diyor da, benim allylerim başka serverde hordelarım başka serverde. GC buradan sana sesleniyorum, eğer serverler arası boa item transferi olmazsa kendine kaçacak delik ara!
Mesaj tarihi:
Arkadaş, ocak sonundan önce gelmesin istiyorum şu icc ama bir yandan da baydı bu yeni content hiçbir şey yok, bir an önce gelsin istiyorum. İki ucu boklu değneye döndü.
Mesaj tarihi:
Beyn cimnastiği yapalım.

Ice crown gelince ulduar binekler kalkar, ulduar binekler kalkmadan 1 ay önce haber verilecek blue post var. Bu durumda Ice crown 1 aydan önce gelmez. Yanlış mıyım?
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Benide alsanıza ulduara yav priest veya druidle gelirim hatta warlocklada gelirim. rogue ile gelirim dicemde kendileri gnome oldu AVde esiyor bu aralar hehe.

Ne yaptın abi sen :p
Ömrün lvl kasmakla geçmiş heralde sadfs
  • Yeni Oluştur...