chambers Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 evet öss falan filan nedeniyle bi süredir paticiğe giremiyorum ki daha da girememeye devam edicem ama bi göz attığım şu 5 dakkada kimse benim yokluğumu farketmemiş pati aynı pati hiç mi özlemediniz beni biraz özleyin lan .. diyorsanız sen kimsin lan niye özleyeyim diye ... haklısınız efenim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yeni konu butonunun yanına yeni monolog diye bir buton eklenmeli artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 aga kaydın 2 ay öncesinin. bi ara da girememişsin. neler oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 hala öss e girenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yil 2009 hala oss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 sonra niye kalkınamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yazık ya şu liselilere ne bileyim hayatları bi sınava bağlı falan gençlik nerelere veriyor ömrünü ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sistemin değişmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 "Lil' Jesus" said: sonra niye kalkınamıyoruz yok artık neler oluyor?! bunu benim söylemem lazımdı çok severim muhabbetin ortasında kalkıp bunu söylemeyi. daha 98. mesajında düşman edindin. ayağını denk al dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ben de evlendim ama nickimde alt çizgi olduğundan kimse umursamadı normalde evlilik bayağı ilgi toplardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Ne diyosunuz, ben öldüm başsağlığı konusu bile açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Abi ben seni bi kaç kere görmüştüm de hiç eksikliğini hissetmedim yokluğun pek hissettirmedi.Ayrıca olmadığının da farkında değilim ya ne diyorum ben be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bence yeni gelenler bölümüne git 'ben geldiiim' diye topik aç. bak bakalım kaç kişi 'olm sen kalbimizdeydin zaten yeni dğeilsin' diyecek. en olmadı post kasarsın 2 aylık hesabın varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Hepsi cok ozledi ama belli etmiyolar simarma diye, "chambers nerde,cok ozledik lan" diye acilan butun topikler siliniyo moderatorler tarafindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Varligindan haberimiz yok ki, yoklugunu farkedelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 chambers said: evet öss falan filan nedeniyle bi süredir paticiğe giremiyorum ki daha da girememeye devam edicem ama bi göz attığım şu 5 dakkada kimse benim yokluğumu farketmemiş pati aynı pati hiç mi özlemediniz beni biraz özleyin lan .. diyorsanız sen kimsin lan niye özleyeyim diye ... haklısınız efenim . chambers street ten atlarim trene, giderim elverdigince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 özlemediniz mi diyorsun da ben seni ilk kez görüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abi ne yalan sölim ben seni biraz özledim:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 aquila said: Varligindan haberimiz yok ki, yoklugunu farkedelim. Tam kurtlar vadisi sözü asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Ha bir eksik, ha bir fazla. Ne fark eder CanPolat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar