SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 senaryo, oyunculuklar filan aşmış gitmiş. eğer 'ulan para akıyor 2 sezon daha monteliyelim tuttu bu' mantığıyla hareket etmezlerse dizinin diğer Türk dizileriyle hiçbir ortak noktası olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 dizi uzatma normal aga. Bunu yabancilard yapiyor Lost , Heros, Prison Break vs vs. Para bu hepimiz seviyoruz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 uzatacaklarsa güzel uzatsınlar.. ben dizinin ilk bölümlerinde bayaa aşağılar durumdaydım böyle kurtlar vadisi ile denk tutuyordum böyle bir mafya özentiliği havasındaydı sonra senaryo yazarlarımı yoksa yönetmen mi ne komple değişmiş dizi adam olmuş ben de takip etmeye başladım.. ama bir hata yapıop ilk bölümlerini zilemeye kalktım.. kustum.. dizi böyle iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 tefo yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 kenan:giremezsiniz çünkü siz aşagıdasınız çünkü siz dışarıdasınız bu ne lan böle sezercik kovar gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 çok tırt yeni bölüm hadi bakalımg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 laf salatası yapmaya başladılar yine icraat ulen icraat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Eyşan ı ve tüm dünyayı gören anneyi sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Ya Eyşan bi çık git diziden of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bence bu Kenan Eyşan'a aşık olacak. Eyşan'da bunu süründürecek ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bu bölüm daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben izlemeyince kimse izlemiyor mu ya kaçırdım bu bolumu ama tırt gibi aşkı memnudaki adamım gelmiş ya o diilde çok tırt ya.geyik yani maksat bölümler dolsun sezon dolsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 emre aydın'a şarkı sözü çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 çok sıkıcı bir bölümdü ya.gereksiz uzatmışlar.hatta bildiğin bölüm olsun diye bölüm yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 tırt ya , laf var icraat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ama dayinin gelmisi gecmisi herseyi karizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 fena degildi bolum bence :) arada erkeksen cık dısarı dedi koptum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Eyşan ile Kenan arasında cinsel bişiler var mı yoksa hala baba kız ilişkisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 kenana bi ara eyşan helikopterde "yap ulan bişeyler yap öyle atıp tutuon hani özgürlük" diyince zannettim kenan paraşütü takıp atlıycak "im a hoooooooooooooorse" diye de bağırcak sandım böle manyak manyak aşsldfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Çok saçma olmuş bence karşılıklı bakışma sahnesi yani öyle bi durumda aklı varsa aldırır polise ezel ve Aliyi içeri sonra muhatap bile olmadan sıktırır kafalarına. Sen özel mülke gelip elinde makineli ile havaya ateş açıyorsun hemde siren sesleri altında bi tane polis gelip noluyo demiyor. Bu arada Eyşan gerizekalısı Alinin kıskadeşine aşık olduğunu biliyordu ve burdan çıkarak aacaba ezel ve ali nasıl hala yanyana olurlar eger ezel onu öldürtmüş olsa mantıgını kuramadı gitti. bu arada cengiz acaba buna ne açıklama yaptı kim kardeşimi öldürdü dediği gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Eyşan ile Cengiz bir oyun çeviriyorlar bence. Biri Kenan'ın yanında diğeri Ezel'in ve bu oyunu Cengiz Bahar'ı öldüreni söylediği gün planladılar. Ben hala Serdar ne alemlerde onu merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Türk dizilerinde işin içine silah vs girdimi yok beceremiyorlar direk boka sarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ezel bayraktar kubarmaz emret komutanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Cystein said: kenana bi ara eyşan helikopterde "yap ulan bişeyler yap öyle atıp tutuon hani özgürlük" diyince zannettim kenan paraşütü takıp atlıycak "im a hoooooooooooooorse" diye de bağırcak sandım böle manyak manyak aşsldfk asfhuasfh aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 serdar sonunda ortaya çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar