forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 cengizi arabadan indirmesi saçmalıktı zaten bin git işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 RAMİZ DAYI ÖLMEDİ. KALBİMİZDE YAŞIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ah dayı bea sen olmadan , hikayelerin olmadan çekilir mi bu dizi bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Dayı burada ölmez ki. 1. sezon son bölümde 6 ay sonrasında yaşıyor olarak görüyoruz zaten. Ama tekerlekli sandalyede. ama haydarpaşa da gençliğini görmesi falan hoştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Üşüyoruz Ramis Dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 pıçak da pas maslı bişeydi tetenoza dikkat et dayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ölmedi hatta bilerek öldürmedi bence torunu onu. Haftaya öldürmedi dayıyı diye Birkanın adamları onu öldürcek bizim dayıda torunun intikamını alacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 emin misin abso? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 öyle olmak zorunda çünkü 1. sezon son sahnedeki poker masasını başka türlü kuramazlar. sakat kalacak dayı ama nasıl sakat kalır kalbin civarından bıçaklanan adam orasını bilemiyorum. çaprazdan omuriliğe değdirmesi lazım ucunu, 30 cm boyunda da değildi o pıçak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 İlla felç olmasına gerek yok yaşlılıktan kalbi zorluyordur diye öyle tekerlekli araba ile geziyordur vs vs. Salak Ezel gene ailesini 2. plana attı dayı için. Bu arada Eyşana soylemedi degilmi Cengiz gercekleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 valla ya söylemedi yada söyledi eyşan kendi oyununu kuruyor herkeslerden habersiz. üşüyoruz be dayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 abso doğru diyor şimdi düştü şebnem için nasıl dedi işte bilmem nereye gelmiş 1 saat yaşar.hani orda gozumuze soktular bu adam işi biliyor diye. muhtemelen dayıda öyle olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Absolut said: Salak Ezel gene ailesini 2. plana attı dayı için. Bu arada Eyşana soylemedi degilmi Cengiz gercekleri? Bir iki bölüm içinde söyler ailesine de, dizide bilmeyen kalmadı onlarda geri kalmasın. Cengiz Can'ı kollarına aldığı vakit vazgeçti niyetinden ve Eyşan'ı oyuna getirip Ezel'i aradan çıkaracak böylece Eyşan'da Can'da ona kalacak. Zaten tavırlarından Ezel'i çokta umursamadığı belli. Ben öyle tahmin ediyorum. Ben Kenan'ın Can üzerine de bir oyun kurmaya başladığını düşünüyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Evet ya Cengiz gene bi döneklik yapıcak gibi duruyor. Ya Cengiz onu ya O Aliyi öldürecek bu gidişle dizinin bir yerinde. Bu arada Ezelin oğlunu da dayının torunu gibi kaçırtıp ileride Ezele karşı kullanmayı denemekle tgehdit edebilirler Ezeli ama henüz onun oğlu olduğunu bilmiyorlar yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ezelin ömer olduğunu bilen adam herşeyi bilmeli canında oğlu olduğunu biliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Seyretmedim, ilk bölümde karakterleri gördüm sadece, yorumum şudur, dayının torunu çok psikopat olduğu için kalbe dahi vursa da öldürmeyecek bir yeri bulmuştur, dayı ölme numarası yapmıştır, arkadan iş çeviriyordur yine, torunu da onunladır tabii ama dizinin bir yerinde kendini feda edecektir çünkü konuk oyuncudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 SodomVsGomore said: valla ya söylemedi yada söyledi eyşan kendi oyununu kuruyor herkeslerden habersiz. üşüyoruz be dayı! gercegi soyledi, zaten oyun cok basit, ezele dediler hesaplarini aktive edelim 1 gunlugune tum paralari al git diye, oda alip bi yere gitmicek, bolece eysanda aklanmis olacak dizide 3 ude gule oynaya kopru alti altin gunlerine devam edicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dreagloth said: Seyretmedim, ilk bölümde karakterleri gördüm sadece, yorumum şudur, dayının torunu çok psikopat olduğu için kalbe dahi vursa da öldürmeyecek bir yeri bulmuştur, dayı ölme numarası yapmıştır, arkadan iş çeviriyordur yine, torunu da onunladır tabii ama dizinin bir yerinde kendini feda edecektir çünkü konuk oyuncudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Holy said: öyle olmak zorunda çünkü 1. sezon son sahnedeki poker masasını başka türlü kuramazlar. sakat kalacak dayı ama nasıl sakat kalır kalbin civarından bıçaklanan adam orasını bilemiyorum. çaprazdan omuriliğe değdirmesi lazım ucunu, 30 cm boyunda da değildi o pıçak.2. sezonun başındada gösterdiler o sahneyi.hatta şimdi olanları geçmiş olarak anlatıyor.demekki dayı ölmeyecek sakat kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bence de o bıçağı öldürmek için değil hıncını almak için sapladı. vardır bi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Eyşanın 1 günlük hesaplarını açtırma sebebi Ezelin parasını kurtarmak orası belli. Ama Birkandan felaket bir intikam alması lazım aynı onun dayı ve Ezele yaptığı gibi fakir güçsüz kimsesiz bırakmayı hedefliyorlar bence yani öldürmek değil hedefi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bencede eğer eyşan gerçekten ezelin baharı öldürdüğüne inanıyorsa gitsin ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 37.bölümün fragmanı çıktı mı? Youtube engelli bakamıyorum asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 RAMİZ diye dizi çeksinler önümüzdeki sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 [video]http://www.youtube.com/ezel#p/u/0/yPRxglPDaiM?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar