Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

öyle olmak zorunda çünkü 1. sezon son sahnedeki poker masasını başka türlü kuramazlar.
sakat kalacak dayı ama nasıl sakat kalır kalbin civarından bıçaklanan adam orasını bilemiyorum. çaprazdan omuriliğe değdirmesi lazım ucunu, 30 cm boyunda da değildi o pıçak.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Salak Ezel gene ailesini 2. plana attı dayı için. Bu arada Eyşana soylemedi degilmi Cengiz gercekleri?

Bir iki bölüm içinde söyler ailesine de, dizide bilmeyen kalmadı onlarda geri kalmasın.

Cengiz Can'ı kollarına aldığı vakit vazgeçti niyetinden ve Eyşan'ı oyuna getirip Ezel'i aradan çıkaracak böylece Eyşan'da Can'da ona kalacak. Zaten tavırlarından Ezel'i çokta umursamadığı belli. Ben öyle tahmin ediyorum.

Ben Kenan'ın Can üzerine de bir oyun kurmaya başladığını düşünüyorum ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ya Cengiz gene bi döneklik yapıcak gibi duruyor. Ya Cengiz onu ya O Aliyi öldürecek bu gidişle dizinin bir yerinde.
Bu arada Ezelin oğlunu da dayının torunu gibi kaçırtıp ileride Ezele karşı kullanmayı denemekle tgehdit edebilirler Ezeli ama henüz onun oğlu olduğunu bilmiyorlar yanılmıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Seyretmedim, ilk bölümde karakterleri gördüm sadece, yorumum şudur, dayının torunu çok psikopat olduğu için kalbe dahi vursa da öldürmeyecek bir yeri bulmuştur, dayı ölme numarası yapmıştır, arkadan iş çeviriyordur yine, torunu da onunladır tabii ama dizinin bir yerinde kendini feda edecektir çünkü konuk oyuncudur.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

valla ya söylemedi yada söyledi eyşan kendi oyununu kuruyor herkeslerden habersiz.

üşüyoruz be dayı!

gercegi soyledi, zaten oyun cok basit,
ezele dediler hesaplarini aktive edelim 1 gunlugune tum paralari
al git diye, oda alip bi yere gitmicek,
bolece eysanda aklanmis olacak dizide 3 ude gule oynaya kopru alti altin gunlerine devam edicekler.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Seyretmedim, ilk bölümde karakterleri gördüm sadece, yorumum şudur, dayının torunu çok psikopat olduğu için kalbe dahi vursa da öldürmeyecek bir yeri bulmuştur, dayı ölme numarası yapmıştır, arkadan iş çeviriyordur yine, torunu da onunladır tabii ama dizinin bir yerinde kendini feda edecektir çünkü konuk oyuncudur.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

öyle olmak zorunda çünkü 1. sezon son sahnedeki poker masasını başka türlü kuramazlar.
sakat kalacak dayı ama nasıl sakat kalır kalbin civarından bıçaklanan adam orasını bilemiyorum. çaprazdan omuriliğe değdirmesi lazım ucunu, 30 cm boyunda da değildi o pıçak.
2. sezonun başındada gösterdiler o sahneyi.hatta şimdi olanları geçmiş olarak anlatıyor.demekki dayı ölmeyecek sakat kalacak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...