forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ahah sehven başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 oha yalnız böle gönderemeler falan varsa baya güzel son. gene anexpektıd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Suark said: bu arada adam uraşmış yapmış http://www.youtube.com/watch?v=xWlR7QpTIN4&feature=share oha demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 iyi de abi hadi ömerdi kapıdaki. şimdi bunlar yaşıyo mu ? yoksa can intihar falan etti de arafta falan mı buluştu bunlar ? lost gibi bi son ölü mü canlı mı belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ben sehven tatmin oldum açıkçası. Bölümü izlemememe rağmen sdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ezel'in katili Bade'dir. Kenan'ı öldürdükten sonra Bade'nin yanına geldiğinde bıdı bıdı Eyşan'a git demeyip Ezel'le birlikte olsaydı bunların hiç birisi olmazdı. Salak Bade :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben beğendim finali baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Final güzeldi, gayet sürükleyici bir şekilde bitirdiler. Daha iyi birşeyler bekliyordum ama 2. sezondan sonra buda iyi. Son sahne kafamı kurcalarken önceki sayfadaki video beni şehven tatmin etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ayrıca saçını kaşıdığında neyi anlatmak istediklerini anlamadıysanız /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hangi kaşıdığında? kepek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 jonq said: Final güzeldi, gayet sürükleyici bir şekilde bitirdiler. Daha iyi birşeyler bekliyordum ama 2. sezondan sonra buda iyi. http://buy-fengshui.com/productsimages1/2thumbsupredstlb1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 35.bölümlük dizi oldu bilmem kaç bölüm, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Sparkcaster said: ayrıca saçını kaşıdığında neyi anlatmak istediklerini anlamadıysanız /facepalm Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 @Kapıkulu spoiler aga spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dayının zehir bozulmuş heralde. O kadar yıl bekle bekle nereye kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sonunda sanki felsefe yapmaya çalışmışlar gibi geldi. ordaki ezel değilde ömer di.ezel intikam için öldü ama ömer yaşıyor hesabı :P.zaten can ın soyadını uçar soylemesindende belli.bide ilk sezonda ve flashback lerde ömer heycanlanınca kafasını kaşıyordu.ordanda bi ipucu vermişler zaten :) 2. sezon,ilk bölümler ve 70 ler haricinde çok kötüydü ama yinede final baya iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Artariel said: iyi de abi hadi ömerdi kapıdaki. şimdi bunlar yaşıyo mu ? yoksa can intihar falan etti de arafta falan mı buluştu bunlar ? lost gibi bi son ölü mü canlı mı belli değil orası sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 son bölümü geçerken gördüm, sardı, izledim. hoşuma da gitti aslında da baştan izlenir mi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ilk 15 bölüm izle bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 1. sezonu izle, 2. sezonu da sadece ana bölümleri ve geçmişi anlatan kısımlaırını izle en azından yutubda var hepsi kendi kanalında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bu arada son sahneyi gördümde kafasını öyle kaşıyan ömer uçardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ne kadar kötü desenizde gayet güzel diziydi, bazı yerlerde saçmaladı ama müthiş karakterler ve oyunculuklar izletti. şu sahneler mesela hala aklımda ya ömer, eyşan http://www.youtube.com/watch?v=tVQ86rFtUK4 mümtaz amca, ezel http://www.youtube.com/watch?v=qsj-2exkkbE mert, ezel http://www.youtube.com/watch?v=RO6T1g7jC68 bi eren vardı bi aralar ya http://www.youtube.com/watch?v=vqZZaCk0bf0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Red said: ilk 15 bölüm izle bırak bu dizi direk bu başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bu 3 konuda aydınlatılmak istiyorum ... >Ezelin yapmış olduğu hareket kalıtsal bir hareket mi ? >Siz hiç ensenizi sıvazlamadınız mı ? >Hepimiz Ezel miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ceyhun Yılmaz devri yeterince geçti ama hatırlayanlar hala var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar