DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 son dayılı sahnede star wars'dan çalıntı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 güzeldi. ilk sezonu gömüp 2. sezonun ilk 20 bölümü fln özetleyip 3 bölüme riplersek (ki 2 si zaten dayı kenan gençliği olur) ve son 3-4 bölümü gömersek güzel bir kullanıcı remix i olur =) cast (-)bade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Oha bitti lan bildiğin. Önümüzdeki hafta BAAAAAAAWWWWWWWW şeklinde Ezel-Eyşan ilişkisinin tekrardan başla(yama)masını izlicez, Can'a Ezel'in gerçek babası olduğu söylenicek falan. Sonra Eyşan ve Cengiz Can'ı da alıp yurtdışına gitcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 İyidi bu bölüm. O kadar saçmalamadan sonra izlemeye değdi. Bade Temmuz'un kardeşi çıkacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Dizinin sonunu öğrendim, dünkü bölümden sonra daha bi heyecanlandım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bölüm manyakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 biraz daha kassalar 2 saatlik final yaparlardı bu bölüm , haftaya sarkıtmaları gereksiz olmuş hem de aksiyon bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bade eyşanın kenan'a dediklerini söyledi aynen. kenanı nasıl eyşan sattıysa, ezeli de bade satacak. yazık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 kesin döncek bakçak anası babası soba zehirlenmesinden ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 baharı reslesinler bişey yapsınlar özledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=u9T9dnSPY50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bazde işçil şeffaf odada, kıyafeti pek güzel. kanal d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bu dizi 3. sezona da uzuyabilir bu bölümün başından o havayı aldım gerçi o arka fondaki ses ezelden önceki ömerin sesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 özet geçin 3 aydır neler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Llama said: özet geçin 3 aydır neler oluyor imkansız aşk diye birşey yoktur ölüm dostları buluşturur beni ben yapan şeyi anladın mı sonunda ? ömer olmak ne demek hatırladın mı ezel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi final bölümünde parasını versin gitsin bir rusa böle olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 son sahnedeki taksinin bi gözüküp bi kaybolması da iyimiş. Adamlar bitse de gitsek yapmış montajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Can'a Ezel'in babası olduğu söylenecek mutlu mesut yaşayıp gidecekler. Sözleşme nedeniyle bu kadar gereksiz uzattılar herhalde bölümleri doldurmak için yoksa Kenan'la birlikte dizide bitti bana göre.. ( 3. sezon olmaz artık olmamalı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 jonq said: Can'a Ezel'in babası olduğu söylenecek mutlu mesut yaşayıp gidecekler. Sözleşme nedeniyle bu kadar gereksiz uzattılar herhalde bölümleri doldurmak için yoksa Kenan'la birlikte dizide bitti bana göre.. ( 3. sezon olmaz artık olmamalı ) Yok 3. sezon zaten ya bi iki bolum sonra biti diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ali, Cengizi öldürür daha sonra Ezel Eyşan bebe beraber yaşarlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yeni fragman çıkmış. link spo yine güzel bi bölüm geliyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 24. bölümmüydü neydi bırakmıştım, akıl oyunları kurgunun saçmalıgını kapatmaz demiştim, bölüm xxx olmuş, halen bıraktığım yerde dizi. türkler dizi işini bıraksın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 herp derp cengiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 oha tarihin en büyük oç ödülü goes to : cengiz atay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 eyşan ölünce içimin yağları eridi ya. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar