soulberry Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bu tür bi şey yaşayan var mı? tecrübesi olan varsa merak ediyorum. zararını görmediğim için doktora da gitmek istemiyorum. açmam gerekirse şöyle anlatayım, yere düşen bozuk paranın sesi bile kulakta top gibi patlar, hafif güçlü ışığa bile zor bakarsınız, gözünüz titrer ve ağırır, ellerinizde de hafif bi titreme olur, fazla duyarlı dokunursunuz her şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 burnumdan ameliyat olduktan sonra sese ve isiga karsi hassaslasmistim ben agresiflesiyodum sesten isiktan rahatsiz oldugum icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ışığa karşı benim var galiba hoş doktor falan bişey demedi hiç her yıl göz< doktoruna kontrole giderim ama, herkesin normal baktığı ışıkta ben gözümü kısma ihtiyacı hissediyorum ha birde, bozuk paranın falan sesi çok fazla gelmiyor, öyle şeyler yok ama, gürültülü ortamlarda sinirleniyorum ben, sessiz sakin ortam istiyorum. Gürültülü ortamda fazla duramam sinirli gergin olurum en ufak şeye bağırırım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 5 duyumun aynı anda hassaslaştığını hatırlamıyorum ama zaman zaman bazı yönlerden daha duyarlı oluyorum sanırım. Psikolojik olabilir mi diyorum kendi kendime. Özellikle duyma konusunda daha belirgin olabiliyor. Işığa karşı durum bende de bazen oluyor ama o biraz bulunduğum ortamdan, kullandığım monitör veya tv'nin ışık ayarlarından gibi durumlardan kaynaklanıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bana bilimum çizgi romanı hatırlattı bu durum, örümcek falan ısırmış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 vitamin eksikligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bazen dokunmada oluyor bana, karıncalanmanın zıttını düşünün, ama işte tam açıklanabilecek bir durumda değil. Işığa karşı da alerjim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sigaramı yakarken gözümü kapatıyorum ben o ateşin ışığı mahvediyo gözümü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 regl diyorum ben bu duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Ben diyemiyorum malesef edit: sen diyor olabilirsin, biz demiştin o yüzden yazmıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Kulak için bilemicem ama göz için eğer gözlerin renkliyse ışığa daha hassas oluyorlar.Yazın dışarı çıktığımda gözlerimi açamaz olduğum zamanlar bile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Olivies said: vitamin eksikligi arkadaslar bunu salladim ben ozur dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 duygusal olmaktan falan bahsetmiyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 xaty said: Ben diyemiyorum malesef edit: sen diyor olabilirsin, biz demiştin o yüzden yazmıştım :P ehaheaheha bitek bana olabilir die düzelttiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 soulberry said: bu tür bi şey yaşayan var mı? tecrübesi olan varsa merak ediyorum. zararını görmediğim için doktora da gitmek istemiyorum. açmam gerekirse şöyle anlatayım, yere düşen bozuk paranın sesi bile kulakta top gibi patlar, hafif güçlü ışığa bile zor bakarsınız, gözünüz titrer ve ağırır, ellerinizde de hafif bi titreme olur, fazla duyarlı dokunursunuz her şeye. fazla true blood izlemeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Piskolojik olabilir. Bazı durumlarda gerçekten duyular daha keskinleşebiliyor sanırsam. Benim başıma hiç gelmedi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 uyuşturucu kullanınca oluyorda geçiyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 uyuşturucuyu bırak edit: yazmaya gelmiştim yazılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Her türlü sesten aşırı irkiliyorum. Odanın diğer ucundaki ufacık masa saatinin sesi ÇOT ÇOT diye geliyo uyuyamıyorum onu yastık altına filan koymadan. Fazla aydınlıkta başım ağrıyo filan. Yine aynı şekilde perdenin kenarından ufacık bi ışık süzmesi girse uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ses ve ışık rahatsız ediyorsa migren olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Kaç zamandır var bu?Ve sürekli devam ediyor mu yoksa ara verdiği oldu mu? Psikolojik olarak en belirgin tanım;duygudurum bozukluğu bu durum için ama başka şeylerde lazım tanı için.Mesela tam uykuya daldığın anda kafanda bir şarkı,bir konuşma duyup uyanma gibi bir durumun var mı? Eğer başka belirtilerin yoksada,yinede bir hassaslaşmaya gitmişin,insanlar bazen bazı şeylere karşı hassaslaşabilirler, fakat eğer hassaslaştığın durum sayısı artıyorsa ve hassaslığın uzun süredir geçmiyorsa bir doktora görün. Mesela bende bir konuda hafif çatlağımdır,birkaç ayda bir aynı konuyu kafama takarım ve o zaman kimsenin duymadığı ince sesleri duyarım,saat sesinden dahi rahatsız olurum ve 2 gece uyumamış olsamda anca 2-3saat uyurum,fakat beni zorlayan konuyu düşünüp aştıkça bu belirtiler anında yok olur. Yani sendeki belirtilerde,seni rahatsız eden birşeyin sonucu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 duyu eksikliği yaşayan insanlarda oluyor. topic'i pek okuyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 keske publice yazmasaydin dostum, ozelden halledelim gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kuduz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 http://www.wsi.nrcs.usda.gov/products/images/wq_drop.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar